Ελα μωρη ομαδαρα
πατησαμε τους γερμανους
-
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
@gate:
Ελα μωρη ομαδαρα
πατησαμε τους γερμανουςχαχαχαχαχαχαχαχα παλη απο εξω ομως θα μεινετε χαχαχαχαχαχαχα
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
πριν 13 χρόνια Φήμη: 131 | Δημοσιεύσεις: 3,694 -
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
χρηστο μια ειναι η ομαδα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!!!!!!χαχααχχα
πριν 13 χρόνια Φήμη: 3 | Δημοσιεύσεις: 13,354 -
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ελα ρε αρρωστια
:36_1_32::36_1_32::36_1_32::36_8_8::36_8_8::18_1_35::18_1_35:πριν 13 χρόνια Φήμη: 12 | Δημοσιεύσεις: 2,598 -
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
καλα τα πηγατε στη τριπολη γαυρακια μονο 2 φαγατε….....σοδα
πριν 13 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 1,345 -
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Γαύρε φίλε μας, σ´ ευχαριστούμε.
Θα είδες βέβαια, πως εμείς το περάσαμε στα ψιλά.
Ένεκα η συνήθεια για !πριν 13 χρόνια Φήμη: 29 | Δημοσιεύσεις: 1,634 -
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Γαύρε φίλε μας, σ´ ευχαριστούμε.
Θα είδες βέβαια, πως εμείς το περάσαμε στα ψιλά.
Ένεκα η συνήθεια για !Τσιμπισες παοκι ε? χαχαχαχαχαχα
Με τα δευτεροτρειτα που κατεβεικε η αλλη αυτο ελειπε να μην το παρετε και στα ψιλα
χαχαχαχαχαχαχαπριν 13 χρόνια Φήμη: 12 | Δημοσιεύσεις: 2,598 -
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποια άλλη ; Την ξέρει η μάνα της ;
Για ψώνια στα Χαροντς πήγαν τα παιδιά, να ξεσκασουν.πριν 13 χρόνια Φήμη: 29 | Δημοσιεύσεις: 1,634 -
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
@gate:
Μπραβο στον ΠΑΟΚ για χτες
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Ετσι μπαβο γαυρακι ειδες πως κερδιζουνε και με 10 παιχτες χαχαχαχαχαχαχαχα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
@gate:
Μια τοτεναμ νομιζω
ομαδουλα της πλακαςεεεεεε τι νομιζες ο ΠΑΟΚ ειναι ανωτερη ομαδα χεχεχεχεχεχεχε θα ερθει και η σειρα σας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
εεεεεε τι νομιζες ο ΠΑΟΚ ειναι ανωτερη ομαδα χεχεχεχεχεχεχε θα ερθει και η σειρα σας.
Θα δεις πως μπενουν οι τρειαρες
πριν 13 χρόνια Φήμη: 12 | Δημοσιεύσεις: 2,598 -
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αυτοί αν έπαιζαν κανά προκριματικό και είχαν ματς στα πόδια τους, θα ήταν περασμενοι Χρήστο.
Εκτός απ´ αυτο είχαν κι εκείνο το γίγαντα, τον καθηγητή πανεπιστημίου στην εναέρια διευθέτηση, το νέο Φαντομ : Τον Κοσταντζο, που αυτόν η μάνα του , δε θέλει να τον ξέρει.πριν 13 χρόνια Φήμη: 29 | Δημοσιεύσεις: 1,634 -
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
@gate:
Θα δεις πως μπενουν οι τρειαρες
Nα κοιταξετε να φορτισετε και τα κινιτα σας γιατι τετοιες στιγμες στην τουμπα ουτε που θα της ξαναδειτε μιστερ νταμπισαιρ αρε ακομη γελαω .χαχαχαχαχαχαχα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αυτοί αν έπαιζαν κανά προκριματικό και είχαν ματς στα πόδια τους, θα ήταν περασμενοι Χρήστο.
Εκτός απ´ αυτο είχαν κι εκείνο το γίγαντα, τον καθηγητή πανεπιστημίου στην εναέρια διευθέτηση, το νέο Φαντομ : Τον Κοσταντζο, που αυτόν η μάνα του , δε θέλει να τον ξέρει.Μεγερι τωρα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Nα κοιταξετε να φορτισετε και τα κινιτα σας γιατι τετοιες στιγμες στην τουμπα ουτε που θα της ξαναδειτε μιστερ νταμπισαιρ αρε ακομη γελαω .χαχαχαχαχαχαχα
Πρωτα 3 στην αρσεναλ και μετα σε εσας μην βιαζεσαι
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εκτός απ´ αυτο είχαν κι εκείνο το γίγαντα, τον καθηγητή πανεπιστημίου στην εναέρια διευθέτηση, το νέο Φαντομ : Τον Κοσταντζο, που αυτόν η μάνα του , δε θέλει να τον ξέρει.Σημασια εχει πως περασαμε, ασχετα αν πιγε χαμενη η βοτκα και στραγγισες το ποτιρι του καφε ρε ο καφετζης νομιζε οτι το επλυνες χαχαχαχαχα και εγω την εβγαλα στην κουζινα χεχεχεχεχεχεχεχε
πριν 13 χρόνια Φήμη: 131 | Δημοσιεύσεις: 3,694