Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Aντε γαυρακια το πηρατε το διπλο κοιταξτε εδω μεσα να τα κανετε μανταρα.χαχαχαχαχαχαχα
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
Πρεπει τωρα να παω να παρηγορησω τις ουκρανες χεχεχεχεχεχεχε
@indiana:
Που ειπαμε οτι ειναι ο τελικος? χεχεχεχεχεχε
@gate:
Γαυρακο ακομη στο γαιδουρι δεν ανεβηκες τα ποδια χτυπας για κουλαρισε λιγακι μην ξεχασεις και που θα γινει ο τελικος χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Για περημενε και θα δεις εχουμε ομαδαρα ρεεεεεεεεεεεε χαχαχαχαχαχα
Uploaded with ImageShack.us
ΡΕ τι παθαν τα γαυρακια!!!
Κατι τετοιες μαλακ..ες κανει παντα αυτη η ομαδα στην ευρωπη και σε απογοητευει.Ειναι ο κυριος λογος που εγεινα παναθηναικος.
Παμε για πρωταθλημα τωρα Ποιος το μαμει το γιουροπα χαχαχαχαχαχαχαχα
@john74:
Uploaded with ImageShack.us ΡΕ τι παθαν τα γαυρακια!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟ
@myrmidonas:
Και εγω ΠΑΟΚ χαχαχαχαχαχαχαχα
Α ετσι το λεμε τωρα μεχρι εχθες ηξερες και που θα γινει ο τελικος τωρα παει.χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Που χαθηκε αυτος ρε? Παοκι που εισαι ρε?
Ερχεται το νταμπλ Ελα ρε ομαδαρα
Το μονο που μενει ειναι να δουμε τον Πεπ στο παγκο
γεια σου ρε θρυλε φερε μας την κουπα!!!!!!!!!!!!!τρελανε μας!!!!!!!!!!!!
Μπαβο στον ΓΑΒΡΟ,κριμα για τον Παο.Ενας ελληνικος τελικος μεσα στην Πολη ηταν θεμα πρεστιζ.
Γαβροι σκιστε τους.Αρε Ελλαδα ΑΘΑΝΑΤΗ.
σκατογαβροι…...........
@lexibol:
Ωπα Θοδωρα κι εγω βαζελος ειμαι ,αλλα εξω πρεπει να ξεσκιζουν οι Ελληνικες ομαδες,για το γαμωτο.
γαβ γαβ γαβ κοπροσκυλο χχαχαχαχαχαχαχα
Μπαβο στον ΓΑΒΡΟ,κριμα για τον Παο.Ενας ελληνικος τελικος μεσα στην Πολη ηταν θεμα πρεστιζ. Γαβροι σκιστε τους.Αρε Ελλαδα ΑΘΑΝΑΤΗ.
Οι μαμημενοι διαιτητες σας φαγανε