το θεμα ειναι απλο δεν ειναι η θρησκεια για μενα πιστευε οπου θελεις αλλα ειναι τα μεγαλεια
του ελληνα ο πολιτισμος επιστημες τεχνη και οτι εχει σχεση με το μεγαλειο του ανθρωπου και πως να ζησει τα ιδανικα
παντα εχουμε ενα γιατι οι αλλες φυλες δεχονται πραγματα εμεις λεμε γιατι να ειναι ετσι αυτο δεν τους αρεσει
-
Θανατος στους αλβανους
-
Θανατος στους αλβανους
@athanasia:
γαυρε εσυ απο ολα οτι εγραψα εβαλα καταλαβες οτι πρεπει να γυρισουμε στο δωδεκαθεο η οτι εδω και 2000 χρονια μας ξεβρακωνουν ετσι για το ευχαριστω που τους κατεβασαμε απο τα δεντρα
εξηγησε μου γιατι οι αγιοι ιερεις αυτου του λαου πηγαν και εχτισαν ολους τους ναους πανω στους αρχιους και τους εθαψαν απο κατω με ποιανου την αδειαδεν ηθελα να θιξω τα πιστευω κανενος
για αυτο δεν φταιοι ο χριστος αλλα οι διθεν χριστιανοι και οι διθεν παππαδες
ο Ιωαννις το ειχε πει θα μοληνθουν τα ιερα -
Θανατος στους αλβανους
@athanasia:
γαυρε εσυ απο ολα οτι εγραψα εβαλα καταλαβες οτι πρεπει να γυρισουμε στο δωδεκαθεο η οτι εδω και 2000 χρονια μας ξεβρακωνουν ετσι για το ευχαριστω που τους κατεβασαμε απο τα δεντρα
εξηγησε μου γιατι οι αγιοι ιερεις αυτου του λαου πηγαν και εχτισαν ολους τους ναους πανω στους αρχιους και τους εθαψαν απο κατω με ποιανου την αδειαδεν ηθελα να θιξω τα πιστευω κανενος
Και πιος ειπε οτι αυτοι οι αγιοι ιερεις ειναι χριστιανοι και θελουν το καλο μας?
Το εχω ξανα πει και θα το ξανα πω η ιστορια της Ελλαδας ειναι μαμημενει απο την κορυφη ως τα νυχιαΓιατι εχουν θαψει πανω απο τους μισους ναους ?
Μηπως ειναι αφιερωμενοι στον αγνωστο Θεο?
Τελος παντον μεγαλο θεμα που δεν θα ληθει αποψεΚαι τι δουλεια εχει το βιντεο με το θεμα?
-
Θανατος στους αλβανους
Μη ξεφευγει ,οι αλβανοι θελουν κυνηγημα,παει τελειωσε.Ελληνας γεννιεσαι δεν γινεσαι,με πολυ λιγες εξαιρεσεις { ΒΥΡΩΝΑΣ } αλλα πρεπει να εχεις το επιπεδο του και τη μορφωση για να νιωσεις ετσι.Που το βρηκαν οι αλβανοι.Ρωτησα καποτε ενα πιτσιρικα τον Εριολ τι τους λεγανε επι χοτζα για την δημιουργια του ανθρωπου και μου ειπε οτι ερχομαστε απ τα λαχανα,και σοβαρολογω.Οι ανθρωποι μεγαλωσαν αθεοι κι αμορφωτοι.
-
Θανατος στους αλβανους
το θεμα ειναι απλο δεν ειναι η θρησκεια για μενα πιστευε οπου θελεις αλλα ειναι τα μεγαλεια
του ελληνα ο πολιτισμος επιστημες τεχνη και οτι εχει σχεση με το μεγαλειο του ανθρωπου και πως να ζησει τα ιδανικα
παντα εχουμε ενα γιατι οι αλλες φυλες δεχονται πραγματα εμεις λεμε γιατι να ειναι ετσι αυτο δεν τους αρεσειΚαι που πηγαν ολα αυτα?
Γιατι εγω κατι τετοιο σημερα δεν βλεπω
Αντιθετος βλεπω ανθρωπους με μαυρη ψυχη βλεπω ανθρωπους με ζηλια με μισος με κουτοπονηρια κοριτσια και αγορια που απο 11 12 χρονων θελουν να πηδηχτουν
η φουντα πλεον εγεινε απλο τσιγαρο το μονο που μας νοιαζει ειναι η παρτη μας και αδιαφορουμε ακομα και για την οικογενεια μας το χρημα εγεινε ο βασιλιας μας και δεν δισταζουμε να αφερεσουμε ζωες
εχει γεμισει ο τοπος με πουστηδες και μας το περνανε ως κατι το φυσεολογικοΚαι οταν σκευτομε ολα αυτα παω πισω στην αρχαια Αθηνα με τους δουλους της πορνες και τους πουστηδες
Η Αθηνα του μεγαλου περικλη
Ποια η διαφορα? -
Θανατος στους αλβανους
@gate:
Ο καθενας εχει τα δικα του ιδανικα και τη δικη του αφυπνιση
Ετσι και εγω εχω τα δικα μου ιδανικα και περημενω τη δικη μου αφυπνιση
Ας το αφησουμε εδω το μελλον θα δηξειως ποτε θα το αφηνουμε φιλε μου
κοιτα πως μας καταντισαν μειονοτητα μεσα στην ιδια μας την χωρα και αντι να κανουμε κατι για αυτο βαζουμαι μπροστα της εριδες και την διχωνια μεταξι μας
ΩΣ ΠΟΤΕ???????????????????????? -
Θανατος στους αλβανους
ας απολαυση τωρα το ελλινικο κλοπ στα αλβανικα πισηνα του , γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να μην του το χωσουν οι φυλακες , πολυ θα ηθελα να ειμαι σε μια γωνια να βλεπω το αντριληκι του τωρα .
οσο για το θεμα ποροση , υπνοση , φοβοια και κρατησει της σειρας σου στη γραμη του οχλου , οπως μας θελουν ας το αφησουμε .
προσπαθουν να κραταν οσο μπορουν σφιχτα τα γκεμια της αυτοκρατοριας τους
αλλα ο κοσμος σιγα , σιγα ξυπναει και φευγει απο το κοπαδι , αυτοι ειναι οι λεγωμενοι απιστοι , εθεοι αμαρτωλοι , αντιχριστοι .
στην οποια αντιδραση και αποροια ,,,, εχουν την γραφη , πιστευε και μη ερευνα . -
Θανατος στους αλβανους
ως ποτε θα το αφηνουμε φιλε μου
κοιτα πως μας καταντισαν μειονοτητα μεσα στην ιδια μας την χωρα και αντι να κανουμε κατι για αυτο βαζουμαι μπροστα της εριδες και την διχωνια μεταξι μας
ΩΣ ΠΟΤΕ????????????????????????Οπως ειπα το μελλον θα δηξει τωρα θα ειναι αμεσο θα ειναι μακρινο
θα δουμε
Δεν προκητε να κανουμε τιποτα απο μονοι μας και οι λογοι τους εγραψα ποιο πανω
και υπαρχουν και αλλοι που μας συνφεροι να ειμαστε κοτεςΓια το θεμα μας τωρα τους αλβανους δεν γουαταρω ουτε να τους βλεπω
Θελεις να κανουμε δυο ψηφοφοριες ?
Η μια να λει αν γουσταρουμε τους αλβανους σαν ανθρωπους
Και η αλλη ποσοι εχουμε παρει αλβανο στη δουλεια μας για πιο φτηναΕκει θα καταλαβεις τη σκατα ειμαστε και γιαυτο δεν φτεει κανενας πολιτικος παρα μονο εμεις οι ιδιοι
-
Θανατος στους αλβανους
@gate:
Οπως ειπα το μελλον θα δηξει τωρα θα ειναι αμεσο θα ειναι μακρινο
θα δουμε
Δεν προκητε να κανουμε τιποτα απο μονοι μας και οι λογοι τους εγραψα ποιο πανω
και υπαρχουν και αλλοι που μας συνφεροι να ειμαστε κοτεςΓια το θεμα μας τωρα τους αλβανους δεν γουαταρω ουτε να τους βλεπω
Θελεις να κανουμε δυο ψηφοφοριες ?
Η μια να λει αν γουσταρουμε τους αλβανους σαν ανθρωπους
Και η αλλη ποσοι εχουμε παρει αλβανο στη δουλεια μας για πιο φτηναΕκει θα καταλαβεις τη σκατα ειμαστε και γιαυτο δεν φτεει κανενας πολιτικος παρα μονο εμεις οι ιδιοι
εμεις και μονο εμεις φιλε μου φτεμαι
Ελληνες ηταν αυτοι που σφαζοταν στα καφενια για πασοκ και νδ Ελληνες ηταν -
Θανατος στους αλβανους
ας απολαυση τωρα το ελλινικο κλοπ στα αλβανικα πισηνα του , γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να μην του το χωσουν οι φυλακες , πολυ θα ηθελα να ειμαι σε μια γωνια να βλεπω το αντριληκι του τωρα .
οσο για το θεμα ποροση , υπνοση , φοβοια και κρατησει της σειρας σου στη γραμη του οχλου , οπως μας θελουν ας το αφησουμε .
προσπαθουν να κραταν οσο μπορουν σφιχτα τα γκεμια της αυτοκρατοριας τους
αλλα ο κοσμος σιγα , σιγα ξυπανει και θεφευγει απο το κοπαδι , αυτοι ειναι οι λεγωμενοι απιστοι , εθεοι αμρτωλοι , αντιχριστοι .
στην οποια αντιδραση και αποροια εχουν την γραφοι , πιστευε και μη ερευνα .Και αυτοι φτιαγνουν ενα αλλο κοπαδι οπως <<αγανακτισμενοι>>
Αληθεια που ειναι αυτοι τωρα?
Ξεαγανακτισαν?
Αστο ρε Παναη ζουμε σε ενα στημενο παιχνιδι
και μεσα σε αυτο εχουν μπλεχτει θρησκιες και πολιτικηΚαι κατι αλλο που ποτε δεν καταλαβα
ολες οι θρησκιες λενε να αγαπας τον συναθρωπο
ειδες εσει να γινετε κατι τετοιο? -
Θανατος στους αλβανους
πιστευε και μη ερευνα
μια πολη λαθος διατιποση
το κανονικο
πιστευε και μη,
ερευνα
ο νοων νοητοΜην κανεις το ιδιο λαθος
μην μενεις στο τη λεει μια φραση
Η πιστη ειναι μονο μεσα μας
Οτι χριστιανικο βιβλιο υπαρχει ειναι εντελος αλαγμενο
οποτε δεν ξερεις τη ειναι αληθεια και τη οχιΜονο μεσα μας θα βρουμε την αληθεια
-
Θανατος στους αλβανους
@gate:
Μην κανεις το ιδιο λαθος
μην μενεις στο τη λεει μια φραση
Η πιστη ειναι μονο μεσα μας
Οτι χριστιανικο βιβλιο υπαρχει ειναι εντελος αλαγμενο
οποτε δεν ξερεις τη ειναι αληθεια και τη οχιΜονο μεσα μας θα βρουμε την αληθεια
συμφωνω απολητα
απλα επιδει καπιοι εχουν αλαξει και χρησημοποιησει αυτη την φραση εναντια στον χριστιανισμο -
Θανατος στους αλβανους
και οπως ειπε και ο αλμπερτ (η οποιος τελος παντον το εχει πει)η πιστη ειναι μεσα μας
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ουτε καν την υπαρξει του εγκεφαλου μας
και οσων αφορα το θεμα τον αρχαιον Ελληνων εγω πηστευω πως οι Ελληνες ηταν ανεκαθεν μονοθεηστες
και οτι η αποστολη του μεγαλου Αλεξανδρου δεν ηταν τυχαια