http://agioritikovima.gr/2011-07-14-22-28-56/4191-psifisma-kolafos-gia-thn-toyrkia
Να και ενα καλο που θα γινει, τωρα θα πρωσπαθησω να παρεβρεθω σε αυτο το χαρμωσινο γεγονος.
gατε 7 ετοιμασου καλεσμα?θα προτιμουσα να μην υπηρχε ουτε 1 ρουθουνι τουρκικο εκει αλλα ας ειναι.
Αντε και ελευθερη…....ολη η πολη.
-
Αντε να ετοιμαστουμε για την Αγια Σοφια
-
Θυμαμαι ρε παιδια, θα 'ναι δεν θα 'ναι κανα χρονο πριν, ειχε βγαλει ο κατα τα αλλα αγαπητος κος Χαρδαβελας στην εκπομπη του <<Αθεατος κοσμος>> εαν δεν απατωμαι, τον κυριο Σπυρου για να αναφερθει στο εν λογο θεμα. Μαρτης μου ο Θεος, ο οικοδεσποτης Χαρδ. κ η ομηγυρη του πρεσβεβανε τον σκεπτικισμο οτι το ενχειρημα Σπυρου ητανε ματαιοτης ματαιοτητων. Μεχρις εδω θα μπορουσε να πει καποιος ειναι μια αποψη. Σεβαστη η οχι, ειναι μια αποψη. Το τραγικο (η επιεικεστερη κατ' εμε λεξη που δυναμαι να χρησιμοποισω) ητανε οτι ουτε λιγο ουτε πολυ, <<συμβουλευανε>> τον κυριο Σπυρου να παραιτηθει του ενχειρηματος τουτου διοτι δυναται να εγειρει τον εθνικοθρησκευτικο μεγαλοιδεατισμο των γειτονων, με αποτελεσμα την διαταραξη του ηρεμου κ υγειους συμπληρωνω εγω, κλιματος κ ενδεχομενου αναποφευκτου θερμου επεισοδιου.
ΥΓ. Προσωπικα αδυνατω κ υπολειπομαι σχολιων.
-
Gold σιγουρα δεν θα ειναι η Ελλαδα αυτη που θα επιφερει την διαλυση του Τουρκικου κρατους. Ξερεις ομως ποσο γρηγορα αλλαζουν συμμαχους κ στρατοπεδα συμφεροντων οι νεοταξιτες? Εν ριπη οφθαλμου ακουσον ακουσον. Κ σιγουρα βλεπεις οτι κατι τετοιο τωρα τελευταια ειναι της μοδας!! Γι' αυτο ποτε μη λεμε ποτε.
-
φιλε μου καραμπι αυτο το γνωριζω οτι τιποτε δεν ειναι σιγουρο,η τουρκια ειναι μια χωρα ποτισμενη με στρατιωτικα προτυπα,και πληθυσμου των 80 μυριων,αποτελουμενη απο 3 φυλες,και η μεγαλυτερη πολη ειναι η κωνσταντινουπολη,πιστευης οτι διαλυεται ευκολα?
μην ξεχναμε οτι η θρησκεια τους ειναι το ισλαμ,αυτο που φοβουνται ολοι οι ευρωπαιοι -
φιλε μου καραμπι αυτο το γνωριζω οτι τιποτε δεν ειναι σιγουρο,η τουρκια ειναι μια χωρα ποτισμενη με στρατιωτικα προτυπα,και πληθυσμου των 80 μυριων,αποτελουμενη απο 3 φυλες,και η μεγαλυτερη πολη ειναι η κωνσταντινουπολη,πιστευης οτι διαλυεται ευκολα?
μην ξεχναμε οτι η θρησκεια τους ειναι το ισλαμ,αυτο που φοβουνται ολοι οι ευρωπαιοιΠοιες ειναι οι 3 φυλες?
-
Με ολο το σεβασμο Gold, περα οτι συμφωνω, απλα να διατυπωσω την αποψη οτι οταν εχεις τον λαο σου υπο καθεστος συνεχους υποτελειας, τρομοκρατιας κ καταπιεσης απορρεουσα απο ιδιοτελη στρατιωτικα προτυπα, ειναι σαν να εχεις οχι απλως μια βομβα στον κορφο σου, αλλα κ πυροδοτιμενη. Υπενθυμιζοντας ομοιως την υπαρξη οχι τριων αλλα εκατον τριων φυλων κ αλλων τοσων θρησκιων. (Αριθμοι ευκολως νοουμενως υπερβολικοι χαρη κ μονο συζητησεως). Δες μονο ποσα εκατομμυρια κρυπτοχριστιανοι υπαρχουνε στο εδαφος της.
-
@gate:
Γι φαντασου να εξεργεθουν Αρμενιοι Κουρδοι και κατι Ρωσοι απο πανω τι εχει να γινει
λεω εγω τωραΒασιλη αν κανουν καμια μαμακια θα μπουν αναμεσα σε 4 πηρα .
τωρα αν το θεμα το θεσουν θρησκευτικο ισος ναχουν βοηθεια
αν και αυτους δεν του παει σα λαο ουτε ο Θεος ουτε ο Αλαχ. -
Βασιλη αν κανουν καμια μαμακια θα μπουν αναμεσα σε 4 πηρα .
τωρα αν το θεμα το θεσουν θρησκευτικο ισος ναχουν βοηθεια
αν και αυτους δεν του παει σα λαο ουτε ο Θεος ουτε ο Αλαχ.Οταν λες 4 βαζεις και Ελλαδα μεσα
Με τη καυσημα να σηκωθουν τα αεροπλανα
Εμεις θα πιασουμε την ακρη μας -
@gate:
Οταν λες 4 βαζεις και Ελλαδα μεσα
Με τη καυσημα να σηκωθουν τα αεροπλανα
Εμεις θα πιασουμε την ακρη μαςε τωρα εχεις δικιο αυτο μου διεφηγε ,
αλλα μην φοβασε , εχουμε ατομικες βομβες εμεις
θα τους ριξουμε ενα Παγκαλο και αν δεν τα φτησουν
ριχνουμε και ενα Βενιζελο . -
ε τωρα εχεις δικιο αυτο μου διεφηγε ,
αλλα μην φοβασε , εχουμε ατομικες βομβες εμεις
θα τους ριξουμε ενα Παγκαλο και αν δεν τα φτησουν
ριχνουμε και ενα Βενιζελο .:36_1_27::36_1_27: Σιγά μην τους δεχτούν!!!!!!!! Δεν είναι ανόητοι σαν κιεμάς!!!!!:36_1_68::36_1_68: