Θα ήθελα να εκφέρω μια άποψη σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ επειδή τελευταία ανεβαίνει ένα θέμα και μέσα σε αυτό γράφονται άσχετα πράγματα επί του συγκεκριμένου θέματος θα πρότεινα στους διαχειριστές να διαγράφουν ότι άσχετο γράφεται χωρίς δεύτερη κουβέντα για την ποιο ομαλή λειτουργία του φόρουμ επειδή υπάρχουν πολλές προσωπικές διαφορές αυτές πάντα καταλήγουν σε διενέξεις και στο τέλος λύση επί του θέματος δεν βρίσκεται
Πιστεύω ότι όλα αυτά προσβλέπουν στην απαξίωση του φόρουμ
-
Μια πρόταση σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ
-
Θα ήθελα να εκφέρω μια άποψη σχετικά με την λειτουργία του φόρουμ επειδή τελευταία ανεβαίνει ένα θέμα και μέσα σε αυτό γράφονται άσχετα πράγματα επί του συγκεκριμένου θέματος θα πρότεινα στους διαχειριστές να διαγράφουν ότι άσχετο γράφεται χωρίς δεύτερη κουβέντα για την ποιο ομαλή λειτουργία του φόρουμ επειδή υπάρχουν πολλές προσωπικές διαφορές αυτές πάντα καταλήγουν σε διενέξεις και στο τέλος λύση επί του θέματος δεν βρίσκεται
Πιστεύω ότι όλα αυτά προσβλέπουν στην απαξίωση του φόρουμγεια σου φιλε θα συμφωνησω μαζι σου 100 τοις 100 πας να μιλησεις για καποιο θεμα και οκαθεις ασχετος πεταγεται σαν παραπονιαρα πορδη και λεει την ασσχετη παπαρια του δεν λεω και εγω απο συνηρμο μπορει να παρεκτρεπομαι αλλα δεχομαι οτι λεω καμια φορα μπουρδες αλλα για ορισμενους επικρατουν 2 μετρα και 2 σταθμα και η διαχειρηση ας κανει αυτο που λες αλλα με προειδοποιηση
-
Για να γίνει αυτό φίλε μου οι διαχειριστές του φόρουμ θα έπρεπε όλη μερα να είναι με μια σβηστρα στο χερι.προσπαθουνε να κρατήσουν κάποιο επίπεδο στα θέματα άλλα μη νομίζεις οτι είναι ευκολο με τοσα θέματα που γράφονται.εμείς θα πρεπει να είμαστε πιο προσεκτικοί,άλλα πολλές φορες οι παραπανω κουβέντες δεν αποφευγοντε
-
Για να γίνει αυτό φίλε μου οι διαχειριστές του φόρουμ θα έπρεπε όλη μερα να είναι με μια σβηστρα στο χερι.προσπαθουνε να κρατήσουν κάποιο επίπεδο στα θέματα άλλα μη νομίζεις οτι είναι ευκολο με τοσα θέματα που γράφονται.εμείς θα πρεπει να είμαστε πιο προσεκτικοί,άλλα πολλές φορες οι παραπανω κουβέντες δεν αποφευγοντε
Για αυτο υπαρχουν και πολοι διαχειριστες αν δεν παρεκτρεπομαστε ενας φτανει και περισευει
-
ειμαστε 3 και δεν προλαβαινουμε! δεν μπορω να αναγκασω τους αλλους 2 να ειναι απικο παντα και σε ολα τα θεματα. εχουν δουλειες και οικογενειες. εδω μεσα οτι κανουν το κανουν αφιλοκερδως και επειδη αγαπανε το φορουμ. εγω ναι διαβαζω ολα τα θεματα αλλα σε καποια δεν σας προλαβαινω οσο και να προσπαθω να συνδιασω τα πραγματα!
-
Είχε δοκιμάσει νομίζω παλιά ο Πάρης να κάνει ένα πριβέ για αυτούς που λύνανε σημάδια, δεν θυμάμαι τι έγινε τελικά:15_8_217:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
γιατί το πρόβλημα είναι τα σημάδια ;
εγώ πιστεύω ότι υπάρχει ανοχή όχι ηθελημένη αν σφίξουν τα λουριά όχι θα ήμαστε τύπος και υπογραμμός
εδω ο άλλος του διαγράφουν το θέμα επειδή γράφει με κεφάλαια και μέχρι να του εξηγήσουν ζητεί και τα ρέστα
τέλος πάντων καλό είναι αν βλέπουν οι διαχειριστές κάτι άσχετο με το θέμα να το διαγράφουν χωρίς δεύτερη κουβέντα και στην τελικά αν στα δέκα τους ξεφύγουν τρία πιστεύω ότι θα είναι ανθρωπινά τα λάθη
Χριστίνα θα ήταν αδύνατο να σου ζητήσουμε να διαβάσεις όλα τα θέματα που αναρτώνται αλλά στα θέματα που ξεκινά να γίνεται μπάχαλο μπορείτε να αμείβεται και να κόψετε το βήχα του κάθε μπαχαλακη -
καλο ειναι, οταν παρεμβαινει ο διαχειριστης, να αναγραφει και τον λογο που εκανε την παρεμβαση. ξερουμε οτι παρεμβαση διαχειριστη σημαινει καθαρα παραβαση των ορων λειτουργιας του φορουμ, αλλα ετσι επαναλαμβανονται, απομνημονευονται και δεν ξεχνιουνται οι κανονες. βεβαια ειναι και το αλλο που ανεφερε η χριστινα, εδω δεν προλαβαινει να διαβασει ολα τα θεματα ωρες - ωρες, θα πρεπει να γραψει κιολας? μια προταση εκανα.
-
Καλα και ωραια ολα αυτα , οταν δεν ξερουμε τους κανονες , οταν σαν καινουργια μελη δεν τα διαβαζουμε καν , οταν συμπεριφερομαστε εγωιστικα με την πρωτη παρατηρηση , τιμωρια , γιατι εμενα εγω ετσι ο αλλος αλλιως, εγω δεν ειπα αυτο ενοουσα αλλο…οταν γραφουμε τους κανονες στα...παλια υποδηματα...παιρνεις τιμωρια και ανοιγεις αμεσως αλλο θεμα για να το συνεχισεις ή μπαινεις με αλλο κωδικο να συνεχισεις ...οταν οταν, οταν...πολλα οταν ..η καλη λειτουργια μιας κοινωνιας και διαδυκτιακης ξεκιναει και σταματαει εκει που το επιτρεπουν τα ιδια τα μελη και οχι απο τους διαχειριστες...αν αυτο δεν το εμπεδωσετε τι να σου κανουν οι διαχειριστες!
Ετσι απλα!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Είχε δοκιμάσει νομίζω παλιά ο Πάρης να κάνει ένα πριβέ για αυτούς που λύνανε σημάδια, δεν θυμάμαι τι έγινε τελικά:15_8_217:
ρωτησα δημοσια να ξανα ανοιχτει με τα θεματα που υπηρχαν και τα μελη που συμμετειχαν τοτε, ειπαν ολικη διαγραφη, ετσι και εκανα
-
ειμαστε 3 και δεν προλαβαινουμε! δεν μπορω να αναγκασω τους αλλους 2 να ειναι απικο παντα και σε ολα τα θεματα. εχουν δουλειες και οικογενειες. εδω μεσα οτι κανουν το κανουν αφιλοκερδως και επειδη αγαπανε το φορουμ. εγω ναι διαβαζω ολα τα θεματα αλλα σε καποια δεν σας προλαβαινω οσο και να προσπαθω να συνδιασω τα πραγματα!
Καλημέρα. ..σε ένα forum το οποίο έχει πολλά μέλη κάθε μέρα καλό θα ήταν να υπάρχουνε πιό πολλοί διαχειριστές έτσι ώστε να τηρείται η σωστή λειτουργία. .3 διαχειριστές είναι λίγοι. .
-
ρωτησα δημοσια να ξανα ανοιχτει με τα θεματα που υπηρχαν και τα μελη που συμμετειχαν τοτε, ειπαν ολικη διαγραφη, ετσι και εκανα
Δεν πειράζει καλύτερα :36_2_35: :36_2_35: :36_2_35: :36_2_35:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
δεν διαφωνώ Δημήτρη!!! :36_11_14:
απλά σε ένα δημόσιο φόρουμ, το να κρυβόμαστε δεν είναι και ότι καλύτερο, τουλάχιστον εμένα δεν μου πάει
και φαντάζομαι ούτε και σε εσένα :28_1_19:Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.