παιδες καταθετω μια νεα ιδεα προς συζητηση και αν γινετε προς υλοποιηση
στο περασμα των χρονων εχω αποκτηση πειρα και εμπειρια σε πολλα πραγματα,και τα ποιο πολλα τα εμαθα απο εσας με τις γνωμες σας επι παντος θεματων και γνωσεων,και απο οτι μαθαινω μετα την συναντηση που ειχατε δεν τα πηγατε καλα με τα μηχανακια,νεα και παλια,και σκεφτομαι να δημιουργησω 2 τοπικα,ενα παλμικο και ενα βιελεφικο,οπως και ενα μικρο πινποιντ για τοιχωματα σε χαμηλες τιμες για ολους
προσωπικα εγω δεν βλεπω πλεον για κατασκευες και σκεφτηκα να τα δημιουργησουν τα νεουλια της ηλεκτρονικης τα οποια θα εργαζωνται για ολους εμας σε ενα γκρουπ μη κερδοσκοπικου χαρακτηρα
και τα εσοδα απο τα κερδη να πηγαινουν σε ερευνα και για κοινωφελεις σκοπους για ολους οσους ασχολουνται με το χομπυ
δεν ολοκληρωνω την σκεψη μου και αφηνω εσας να το κανετε καταθετωντας βαση αυτης της σκεψης τις ιδεες σας
-
Kickstarter πσαχτηριων
-
Kickstarter πσαχτηριων
στο περασμα των χρονων εχω αποκτηση πειρα και εμπειρια σε πολλα πραγματα,και τα ποιο πολλα τα εμαθα απο εσας με τις γνωμες σας επι παντος θεματων και γνωσεων,και απο οτι μαθαινω μετα την συναντηση που ειχατε δεν τα πηγατε καλα με τα μηχανακια,νεα και παλια,και σκεφτομαι να δημιουργησω 2 τοπικα,ενα παλμικο και ενα βιελεφικο,οπως και ενα μικρο πινποιντ για τοιχωματα σε χαμηλες τιμες για ολους
προσωπικα εγω δεν βλεπω πλεον για κατασκευες και σκεφτηκα να τα δημιουργησουν τα νεουλια της ηλεκτρονικης τα οποια θα εργαζωνται για ολους εμας σε ενα γκρουπ μη κερδοσκοπικου χαρακτηρα
και τα εσοδα απο τα κερδη να πηγαινουν σε ερευνα και για κοινωφελεις σκοπους για ολους οσους ασχολουνται με το χομπυ
δεν ολοκληρωνω την σκεψη μου και αφηνω εσας να το κανετε καταθετωντας βαση αυτης της σκεψης τις ιδεες σαςΔεν νομίζω να λείπει το ταλέντο,μυαλό για συνεργασία χρειάζεται.Και δεν νομίζω ότι οι γείτονες να διαθέτουν περισσότερες γνώσεις από τους Έλληνες.
Αλλά το πρόβλημα ξέρεις ποιο είναι;Ότι όλοι θέλουμε με μικρή προσπάθεια να τα πιάσουμε χοντρά κι ας πουλάμε φύκια.
Άν ξεπεραστεί αυτή η νοοτροπία όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. -
Kickstarter πσαχτηριων
δεν ολοκληρωνω την σκεψη μου και αφηνω εσας να το κανετε καταθετωντας βαση αυτης της σκεψης τις ιδεες σαςΠολυ καλη προταση. Μακαρι να γινει εφαρμοσιμη . και να μην μεινουμε μονο στα λογια.