Ξαφνηκα γιναμε ολοι νομιμοι
χαχαχαχΧαχαχαχαχα
Ρε καλα μας κανουν
Οσο για το ανταρτικο
μολις αφησουν ελευθερους τους σκυλαραπες ουτε α δεν θα προλαβουμε να κανουμε
ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ Ά ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
ταριφα ενα πραγμα βγαλτε απο το μυαλο σας,γιατι σας το φυτεψαν
για το χαλι μας δεν φταινε τα δανεια που πηραμε σαν πολιτες αλογιστα
θα σου δωσω ενα παραδειγμα και ισως το καταλαβεις
σε ενα τετραγωνο ζουμε 2000 ανθρωποι,αν εσυ μου δανεισεις χρηματα και εγω δεν τα επιστρεψω,καταστρεφετε ολο το τετραγωνο?
η κοιτας να βρεις τροπο να τα παρεις πισω?
το κρατος χρεοκοπησε οχι ο πολιτης απο τις μακακιες τους,η τραπεζες ειναι ιδιωτικων συμφεροντων και οχι δημοσιου,μηπως φευγατα σου περασε απο το μυαλο πως η eurobanκ εκει που ηταν να κλειση.πως αγορασε το ταμιευτηριο?
ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ Ά ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Παρη οι τραπεζες ειναι ιδιωτικων συμφεροντων κλπ αλλα δεν θαβαζε το χερι ουτε ο ροτσιλ ουτε ο ροκφελερ για την διασωση τους . Μην ξεχναμε οτι τραπεζες στην αμερικη οταν προτοεμφανιστηκε το προβλημα με τα σπιτια βαλανε λουκετο….και ολες οταν μετρηθηκαν ειχαν τεραστια ελειματα και καμια αναπτυξη φυσικα μπορει να υπαρχει με χρεομενες τραπεζες . Ο κυρ νικος οταν ανοιγε το πορτοφολι ειχε πεντε εξη καρτες.....η κυρα κατινα εκανε το τριοροφο και ο κυρ κωστας που δουλευε στην ολυμπιακη αερα λεφτα... και δανειζοταν το κρατος να τους δινει γιατι καθε τοσο κανανε απεργιες . Τα κλωστηρια τα μπαταρημενα και αυτα θελανε και ολοι θελανε και περνουσανε καλα........αυτα και χιλιαδες αλλα παραδειγματα τα ξερουμε ολοι......
Σημερα στις ειδησεις παρακολουθουσα το θεμα με τις κατασχεσεις....ο δημοσιογραφος ειπε σε καποιονπου μαλλον καποιο δανειο ειχε οτι θα μπουνε καποια εισοδηματικα κρητηρια οποτε περνει την απαντηση..........ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
Προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει προβλημα σε πολυ κοσμο αποπληρωμης των δανειων....αλλα και αυτοι που μπορουν δεν θελουν να πληροσουν .Οι τραπεζες δεν χανουν ποτε--και αυτα τα δανεια μπαινουνε στο χρεος και τα πληρωνουνε ολοι μας .
ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ Ά ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
ταριφα ενα πραγμα βγαλτε απο το μυαλο σας,γιατι σας το φυτεψαν
για το χαλι μας δεν φταινε τα δανεια που πηραμε σαν πολιτες αλογιστα
θα σου δωσω ενα παραδειγμα και ισως το καταλαβεις
σε ενα τετραγωνο ζουμε 2000 ανθρωποι,αν εσυ μου δανεισεις χρηματα και εγω δεν τα επιστρεψω,καταστρεφετε ολο το τετραγωνο?
η κοιτας να βρεις τροπο να τα παρεις πισω?
το κρατος χρεοκοπησε οχι ο πολιτης απο τις μακακιες τους,η τραπεζες ειναι ιδιωτικων συμφεροντων και οχι δημοσιου,μηπως φευγατα σου περασε απο το μυαλο πως η eurobanκ εκει που ηταν να κλειση.πως αγορασε το ταμιευτηριο?
Μανιακε μαλον δεν τα ξερεις καλα
Η eurobank εκανε σημπραξη με το ταμιευτηριο για να πωληθουν μαζι
Αν και αυτο δεν ειναι λογικο
Και ενα πουλακι μου ειπε οτι θα κανει παιχνιδι η εθνικη
ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ Ά ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
παλικαρια για να μην λεμε ******** συνεχεια ,οταν θα θα ερθουν να μου παρουν
το σπιτη εμενε ο γειτονας θα χαιρετε,αλλα θα ερθει η ωρα να παρουν το δικο του τι
αυτο μας καναν και περασαν στον λαο οτι ολοι ειμαστε μπατακτσηδες ?
μεχρη πριν 2 χρονια πληρωνα τα δανεια,εφορια και τα τρεχοντα τωρα δεν εχω ,οχι οτι δεν θελω και δεν πληρωνα,φτασαμε στο αμηνν ολοι μας.
αυτοι που δεν πληρωσαν καμια φορα δεν πληρωνουν ποτες,και μην τρωτε το παραμυθη, εινε αυτοι
που τα τρωγαν μαζι με αυτους που τους καναν τα στραβα ματια.
εινε δυνατων να χρωστα πανω απο 100 χιλιαρικα και να εχεις λευκα χαρτια απο εφορια,ικα κτλ
και αν παω εγω για δεκα λεπτα του ευρω να μην μου δεινουν ενημεροτητα ?
δυστηχως δεν θα ξυπνησουμε ποτες.
και τωρα τα πολιτικα γραφεια εχουν πιο πολλυ κοσμο μην απολυθη καπιος κτλ.
και να τελειωνο ,φτασαμε στο σταδιο της επιβιωσης ,και αυτοι που εχουν τουλαχιστων και τον μισθο ακομη ασχετα αν εινε και μικρος θα ζηση εμεις τη ?
(και σορρυ για την βρυσια)
ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ Ά ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Μανιακε μαλον δεν τα ξερεις καλα
Η eurobank εκανε σημπραξη με το ταμιευτηριο για να πωληθουν μαζι
Αν και αυτο δεν ειναι λογικοΚαι ενα πουλακι μου ειπε οτι θα κανει παιχνιδι η εθνικη
ολες οι τραπεζες στο τελος της χρονιας παρουσιασαν κερδοι, και το κρατος τους βοηθησε και με 30δις για την χασουρα . μην παραμηθυαζομαστε με τις τραπεζες. εμενα που το μαγαζι δεν πηγε καλα ποιος με βοηθησε? ολα μια απατη ειναι για να μας παρουν και τα σπιτια. θα κοψει το χαρατσι και θα βαλη το περουσιολογιο, το οποιο ειναι τρις
χειροτερα, για να σου βαλει χαρατσι σε οτι ακινητη περιουσια εχεις.
ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ Ά ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
ολες οι τραπεζες στο τελος της χρονιας παρουσιασαν κερδοι, και το κρατος τους βοηθησε και με 30δις για την χασουρα . μην παραμηθυαζομαστε με τις τραπεζες. εμενα που το μαγαζι δεν πηγε καλα ποιος με βοηθησε? ολα μια απατη ειναι για να μας παρουν και τα σπιτια. θα κοψει το χαρατσι και θα βαλη το περουσιολογιο, το οποιο ειναι τρις
χειροτερα, για να σου βαλει χαρατσι σε οτι ακινητη περιουσια εχεις.
το θεμα δεν ειναι τι θα βαλουν και τι θα βγαλουν το θεμα ειναι ποιος θα τα πληρώσει?
ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ Ά ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
το θεμα δεν ειναι τι θα βαλουν και τι θα βγαλουν το θεμα ειναι ποιος θα τα πληρώσει?
Δεν τους ενδιαφερει αν θα τα πληρωσεις αλλα θα σε φορτωνουν συνεχεια, αν τελικα εχεις κατι και θελεις να το πουλησεις, δεν θα σου δινουν ενημεροτητα μεχρι να ξωφλησεις την εφορια.αν μαζευτει ενα ποσο, οποιαδηποτε στιγμη θελουν θα σε κανουν κατασχεση.
θα σε εναγκαζουν εκβιαστικα να πληρωνεις, οταν δεν θα μπορεις ,θα εχουν δικαιωμα κατασχεσης.
Το σχεδιο τους ειναι να μας τα παρουν ολα, η με τον εναν τροπο η τον αλλο.
ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ Ά ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
το σχεδιο ειναι τα ακινητα να περασουν σε εταιριες και η μισθωση θα ειναι πανακριβη αλλα εγω επιμενω οτι παιξαμε με πονηρια σαν λαος και χασαμε.το δανειο ειναι μια καλη λυση να κανεις καποιες δουλειες πιο ευκολα αλλα πρεπει η δουλεια που θα κανεις να σου προσφερει παραπανω η ισα χρηματα απο το δανειο.οταν αγοραζεις ενα σπιτι με 700 δοση το μηνα για 35 χρονια με το φοβο αν θα ζει κιολας και το ενοικιο ενος καλου σπιτιου ειναι 400 τι να πω μεγαλη μπιζνα εκαναν οι συμπολιτες μου
ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ Ά ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Και καλα το κρατος θα παιρνει το 30 %των ακαθαριστων εσοδων ,αφου πρωτα βεβαια ανεβασε στο 20% το φορο στα κερδη των παικτων.Παλι δηλαδη απο μας κι οχι απ τον επιχειρηματια.Η λυση ,κοψτε τον τζογο στον Οπαπ να παρει το λαμογιο τα αρχ…... μου και παιξτε κανενα στοιχηματακι σε καμια σοβαρη εταιρια του ιντερνετ να βγαζετε μηνιατικο.Ουτως η αλλως τα παιχνιδια που υποσχονται μυρια ειναι μουφα.Μονο στοιχημα ημι -τελ η ακριβες σκορ πενταδα με ζητουμενα κι αν κατσει τους τα πηρες.
Επι του θεματος σκεφτομουν καιρο να ανοιξω ενα θεμα για τζογο και θα το κανω σημερα με τη συμφωνη γνωμη των διαχειριστων.
ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ Ά ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
εμεις ειμασται οι μα….κες που παμε στην εφορια και πληρωνουμε για να ζουν αυτοι καλυτερα, κανενας να μην ξαναπληρωση τιποτα ολοι οι ελληνες ας ξυπνησουν τελικα μην ξαναπατατε στην εφορια. τι φοβασται μην σας παρουν τα σπιτια ? η την περιουσια χωραφια,οικοπεδα? εχουνε βρει τροπο να τα παρουν με το γαντι. αυτοι πονταρουν στον φοβο που περνανε στον κοσμακι . ενα να ξερεται η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση. μην βλεπεται κατι γελιους παλιους χαρτογιακαδες που σιγονταρουν το συστημα , ειναι πολυ αυτοι ισως να μην εχουν δουλεψη στη ζωη τους ποτε , αυτοι ειναι για κλοτσες μα πολλες κλοτσες. αν δεν ξυπνησουμε θα κανουν την ελλαδα αποικιες,την ελλαδα στα σχεδιατους την εχουν απο θεσσαλια και κατω. πρεπει να βουλιαξουμε το καραβι που λεγετε μνημονιο.
ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ Ά ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Καλο ειναι να μαθουμε πρωτα τη ηθελε να πει
για να μην ζηταμε να μας κοψουν το κεφαλι
Είναι ακριβώς όπως σου το είπα!
Μέχρι τώρα όλοι έλεγαν μακριά από τον κ (πρωκτό μας) και όπου άλλου ας μπει!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!