αν γινουν εκλογες να μην ψηφησουμε ποτε τα υπαρχοντα κομματα της βουλης . ας ψηφησουμε καποιο αλλο κομμα για να αρχιζουν να τρεμουν τα ποδια τους, και να μην ξερουν που να κρειφτουν. δεν εχω συγκεκριμενο κομμα οποιο νανε , να βγουνε καποιοι που ουτε οι ιδιοι θα το ξερουν , ουτε η μασσωνια θα προλαβη να τους σωσει . για σκεφτειτετο ?
-
ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ
Παιδια περιμενεται λιγο γιατι η αγγελοπουλου ετοιμαζει κατι με εφοπλιστες μαζι….
Για την ελλαδα ρε γαμωτο...............................................γιατι της τελιωσαν , οσα εφαγε στους ολυμπιακους ?????
ολλα τα εχουμε στη βουλη αν μπουν και οι πατσα…...β........ρες
συμπληρωσαμε τη γνησιοτητα για μπουρ ..........λο . -
ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ
τα τουφεκια θα μας τα παρουν καποια στιγμη με τη δικαιολογια οτι τουφεκαμε τις γυναικες οταν μας κανουν ταρανδους!!!!!
Πλάκα, πλάκα, ήμουνα σε μια παρέα πριν λίγο με φίλους κυνηγούς και μου είπαν ότι συζητείται και περιφέρεται γενικά κι' αόριστα, μάλιστα το έγραψαν και κάποια κυνηγετικά έντυπα, ότι το υπουργείο σκέφτεται να βάλει φόρο πολυτελείας σε κάθε όπλο 200 ευρώ…Οπότε φανταστείτε τί έχει να γίνει αν συμβεί κάτι τέτοιο...Δε θα χρειαστεί να μας τα πάρουν τα όπλα, θα τα δώσουμε μόνοι μας, ειδικά όσοι από μας έχουν παραπάνω από ένα δηλωμένο.... Μου φάνηκε βέβαια εξωφρενικό αυτό, αλλά το έλεγαν δύο άτομα, και μάλιστα του ενός του το είπε ο οπλουργός όταν πήγε να επισκευάσει την καραμπίνα....Πάντως καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει, και όταν ακούγεται κάτι να περιφερεται έτσι αόριστα, μετά από λίγο γίνεται πράξη στο κράτος που ζούμε....
-
ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ
Πλάκα, πλάκα, ήμουνα σε μια παρέα πριν λίγο με φίλους κυνηγούς και μου είπαν ότι συζητείται και περιφέρεται γενικά κι' αόριστα, μάλιστα το έγραψαν και κάποια κυνηγετικά έντυπα, ότι το υπουργείο σκέφτεται να βάλει φόρο πολυτελείας σε κάθε όπλο 200 ευρώ…Οπότε φανταστείτε τί έχει να γίνει αν συμβεί κάτι τέτοιο...Δε θα χρειαστεί να μας τα πάρουν τα όπλα, θα τα δώσουμε μόνοι μας, ειδικά όσοι από μας έχουν παραπάνω από ένα δηλωμένο.... Μου φάνηκε βέβαια εξωφρενικό αυτό, αλλά το έλεγαν δύο άτομα, και μάλιστα του ενός του το είπε ο οπλουργός όταν πήγε να επισκευάσει την καραμπίνα....Πάντως καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει, και όταν ακούγεται κάτι να περιφερεται έτσι αόριστα, μετά από λίγο γίνεται πράξη στο κράτος που ζούμε....
αν στο παρουν με το ζορι θα πρεπει να πληρωσουν ενω αν βαλουν φορο θα το δωσεις μετα χαρας απο μονος σου!!