«Κάτσε κάτω μωρή, τι μιλάς εσύ, πάλι πιωμένη είσαι;». Ηλίας Κασιδιάρης στην Φ. Πιπιλή
-
Ηλίας Κασιδιάρης .
κολληταρια ειμαστε αλλα τοσο τοσο βουλευτιτιδα παθαν και αυτοι?
την ωρα που κελαιδουσε ο βενιζελος περιμενα να σαλταρη κανενας και να τον βουτηξη απο τον λαιμο,αλλα μαθαν και αυτοι στην καρεκλιτσα τους
δεν τολμανε να στησουν την καλπες μπροστα στο συνταγμα τα κολοπαιδα
κοκκινογενη μονο εμεις θα βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα,γιατι δεν εχουμε μεριδιο στα σκατα που τρωνε -
Ηλίας Κασιδιάρης .
κολληταρια ειμαστε αλλα τοσο τοσο βουλευτιτιδα παθαν και αυτοι?
την ωρα που κελαιδουσε ο βενιζελος περιμενα να σαλταρη κανενας και να τον βουτηξη απο τον λαιμο,αλλα μαθαν και αυτοι στην καρεκλιτσα τους
δεν τολμανε να στησουν την καλπες μπροστα στο συνταγμα τα κολοπαιδα
κοκκινογενη μονο εμεις θα βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα,γιατι δεν εχουμε μεριδιο στα σκατα που τρωνεΣιγα σιγα θα βλεπουμε την αληθεια
οσο για τον λιακο εγω βλεπω να περνει τον πουλο -
Ηλίας Κασιδιάρης .
kapote λεγανε '' ειναι μεχρι να μπεις στο δημοσιο μετα δεν σε κουναει κανενας '' ετσι κι αυτοι της χρυσης αυγης , μπαινει το 8χταχιλιαρο καθε μηνα χωρις να κανουν τιποτα μακακες ειναι να τα τιναξουν ολα στον αερα , το συστημα αλλαζει ιδεολογιες ,χαρακτηρες τα παντα ακομη και την ζωη την ιδια ( βλεπε τον αδωνη ) τοσα χρονια γκαριζε για τον καρατζαφερη και μολις ειδε οτι χανει το μηνιατικο τσουπ samaras club , ο καμενος τοσα χρονια δεν τα ψηφιζε με τη νδ ,τωρα ανεξαρτητος ελληνας σταυροφορος , ο λοβερδος τοσα χρονια πιστος στο πασοκ και τωρα που βλεπει οτι θα τον πεταξουν εξω τσουπ δημιουργια κομματος κατευθειαν ( το μηνιατικο πανω απ ολα ) , και πολλοι αλλοι ακουλουθουν , ακομη και ο απλος κοσμος συμβαδιζει με το συστημα , πελατης μου με επιχειρηση πριν 2 χρονια μου ελεγε θα ερθει ο γιωργακης και θα μας σωσει , τωρα εχει κολησει στο αυτοκινητο του φωτο του μιχαλολιακου με κατι γραμματαρες χρυση αυγη ΝΑ με το συμπαθιο και απ την αλλη εχει 8 υπαλληλους ολοι τους πακιστανοι ( ο ελληναρας ) , το μονο που μας σωνει ειναι η ριζικη αλλαγη του συνταγματος αλλα βλεπεις δεν υπαρχουν πλεον πατριωτες ελληνες ( εννοω αυτους της εξουσιας ) , μονο αμα βρισκαμε κανα κοκκαλο του συγχωρεμενου του καραισκακη και περναμε κανα DNA να φτιαξουμε κανα κλωνο μονο τοτε θα ειχαμε ελπιδες , τωρα ομως πουν'το πουν'το το στικακι ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις , περαστικα μας και τα χαπια με το κουταλι της σουπας οχι με την χουφτα…..κοστιζουν !
-
Ηλίας Κασιδιάρης .
http://news.google.gr/news/url?sr=1&ct2=el_gr%2F6_0_s_2_1_a&sa=t&usg=AFQjCNE8Ni-lSYAWEsHQvDmDirxolWCiXw&cid=52778215617955&url=http%3A%2F%2Fwww.skai.gr%2Fnews%2Ftechnology%2Farticle%2F221997%2Fdoruforos-me-elliniki-sfragida-sti-nasa%2F&ei=JIv7UIDwLtTv8QOIBg&rt=HOMEPAGE&vm=STANDARD&bvm=section&twa=f&did=865206104166553937&sid=el_gr-t&ssid=t απ την αλλη πατριωτες εχουμε που θελουν να αλλαξουν την ελλαδα αλλα δεν τους κραταμε εδω , τους στελνουμε εξω !!
-
Ηλίας Κασιδιάρης .
μαγκες περα απο το κλαμπουρι εγω το ελεγα το λεω και θα το λεω ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ
Youtube Video -
Ηλίας Κασιδιάρης .
τελικα εβγαλα ενα συμπερασμα παιδες οτι εγω ειμαι ο ηλιθιος και αυτοι οι εξυπνοι αφου με τοσες μακακιες περνουν το 8χιλιαρο και γω το τριτο το μακρυτερο…....
To αξιζουν
εγω παραπανω θα τους εδειναΣκεψου οτι 300 πιονια
μπορουν και δουλευουν δεκα εκατομιρια Ελληνες
και δεν φτανει που μας δουλευουν μας βαζουν και στοτωνομαστε