Ρε παιδιά, μπαίνω στη σελίδα από άλλη σύνδεση, από ασύρματο στικάκι της vodafon, μέχρι να έρθει η σίτα να μου βάλει τη νέα σύνδεση στο σπίτι. Έκοψα τον ΟΤΕ και πήγα στη σίτα για φθηνότερα. Και τώρα που μπαίνω στη σελίδα από ασύρματο, δε με αφήνει να διαγράψω τα μηνύματά μου με τίποτα. Και είναι στο όριο να γεμίσει ο κάδος μου και δε θα δέχομαι άλλα μηνύματα σε λίγο. Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό. Γιατί? Έχει κανείς καμιά ιδέα? Συμβαίνει και σε άλλους αυτό?
-
Γιατί δε μπορώ να διαγράψω μηνύματα?
Λοιπόν, ξέρετε τί έγινε? Τα σβήνει, αλλά αργεί να μου τα εμφανίσει σβησμένα. Σα να κολλάει η σελίδα. ίσως και να φταίει το ότι μπαίνω από το στικάκι. Πάντως τώρα που ξαναμπήκα πάλι στα μηνύματα, αυτά που προσοαθούσα να σβήσω πριν, τώρα μου τα δείχνει σβησμένα. Πριν όμως δεν τα έσβηνε και μου έβγαζε ένα μηνύμα στα αγγλικά.
-
Γιατί δε μπορώ να διαγράψω μηνύματα?
Ρε παιδιά, μπαίνω στη σελίδα από άλλη σύνδεση, από ασύρματο στικάκι της vodafon, μέχρι να έρθει η σίτα να μου βάλει τη νέα σύνδεση στο σπίτι. Έκοψα τον ΟΤΕ και πήγα στη σίτα για φθηνότερα. Και τώρα που μπαίνω στη σελίδα από ασύρματο, δε με αφήνει να διαγράψω τα μηνύματά μου με τίποτα. Και είναι στο όριο να γεμίσει ο κάδος μου και δε θα δέχομαι άλλα μηνύματα σε λίγο. Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό. Γιατί? Έχει κανείς καμιά ιδέα? Συμβαίνει και σε άλλους αυτό?
απλα να ξερεις οτι cyta εχει τεχνολογια voip. οταν κοβεται το ιντερνετ δεν θα εχεις ουτε τηλεφωνο.
θα πρεπει να καλεις απο αλλο δυκτιο για βλαβη. με αρκετη αναμονη.