Ανοίγω αυτό το θεματάκι για να συζητήσουμε λίγο για τα υπερβολικά που ακούμε κατά καιρούς απο πολλούς σχετικά με δουλειές. Δηλαδή τις αερολογίες που ακούμε στις παρέες σχετικά με την ποσότητα και το είδος των θησαυρών, για διάφορα χαρτιά κλπ. Και το θέμα είναι σημαντικό θεωρώ κυρίως όχι για τους παλαιότερους στο χόμπυ που δεν επηρεαζόμαστε εύκολα από θεωρίες μετά από όσα έχουμε τραβήξει, αλλά για τους νέους συναδέλφους που πάνω στην ανέχεια της οικονομικής κρίσης έχουν πάρει τα βουνά ακολουθώντας τον κάθε φαντασιόπληκτο με δυσμενείς επιπτώσεις στα τελευταία ευρώ που έχουν μείνει στην τσέπη τους.
Βρέθηκα αυτές τις μέρες για να πιω ένα καφέ με ένα άτομο που η παρέα μου τον σύστησε ως πολύ σοβαρό, έμπειρο, με γνώσεις και με κάποιες αξιολογότατες δουλειές που έχει.
Ε, λοιπόν για δυο ώρες το άτομο τί μου αράδιασε, αφού όταν έφυγα από κει είχα φοβερό πονοκέφαλο απ' την πολυλογία του, με βάρεσαν οι λίρες στο κεφάλι. Τί μου είπε: ότι στη μια δουλειά του είναι ο τάφος του μεγάλου Αλεξάνδρου, τί ότι στην άλλη δουλειά του ήταν νομισματοκοπείο και ολόκληρη τράπεζα με ράβδους χρυσού, τί ότι στην Ελλάδα οι λίρες που έριξαν οι άγγλοι στο αντάρτικο δεν ήταν 1.300.000 που αναφέρουν, αλλά (κρατηθείτε) 150.000.000. (δηλ ούτε λίγο ούτε πολύ 1200 τόνοι χρυσού), τί ότι στην τάδε μεριά βγήκαν 40 κιβώτια, ότι στην άλλη βγήκαν 25 κιβώτια, ότι σε μία άλλη υπάρχουν ακόμα 90 κιβώτια κλπ…κλπ... και πόσα ακόμα που δεν τα θυμάμαι , θόλωσα. Μετά μου παρουσιάζει συνομωτικά και ένα χαρτί όπου εκεί υποτίθεται ήταν η απόκρυψη μιας μεγάλης ομάδας οπλαρχηγών από το 1800. Αυτό μου λέει είναι φωτοτυπία από το πρωτότυπο που έχω στο σπίτι μου, δηλ αυτό από το 1800. Όταν το είδα μόνο που δε με έπιασαν τα γέλια: γραμμένο με γραφικό χαρακτήρα σύγχρονο και με ύφος σύγχρονο, ακόμα και τις μονάδες μέτρησης που αναφέρει σύγχρονες. Καμία σχέση όχι με 1800, αλλά ούτε με 1940. Όταν του είπα ότι αυτό το χαρτί δεν είναι έγγραφο του 1800, αλλά παραποιημένο από κάποιον σύγχρονό μας, δεν το παραδεχόταν με τίποτα. Μετά με ρώτησε τον τρόπο που δουλεύω εγώ για να δει αν είναι αξιόλογος για να με πάει στις δουλειές του. Οπότε του λέω κι' εγώ ότι δεν έχω δυνατότητες για μεγάλα πράγματα, ότι δεν ξέρω αν πιάνω, ότι μπορεί να μην πιάνω και τίποτα και ότι δεν κάνω για τόσο δύσκολες περιπτώσεις όπως οι δικιές του...Είδα κι' 'επαθα σας λέω για να τον αποφύγω. Όταν έφυγα είπα ευτυχώς που ξεμπέρδεψα, 'έχασα δυο ώρες από τη μέρα μου για να ακούσω αερολογίες
Γι' αυτό, επειδή βλέπω ότι μπαίνουν πολλά νέα παιδιά είδικά στη ραβδοσκοπία επί χάρτου και ζητάνε επειγόντως βοήθεια επειδή τους είπαν άλλοι για σοβαρές δουλειές κλπ, σας λέω προσέξτε...Όπου ακούτε τόσα πολλά, φύγετε μακριά...
-
Όνειρα θερινής νυκτός
-
Όνειρα θερινής νυκτός
Πλατανιά εγώ δεν το αποκλείω να σε ψάρευε κιόλας.. Αλλά όντως όπου ακούς πολλά κεράσα βάστα μικρό καλάθι!!
Σύμπτωση πάντως πριν μερικές εβδομάδες ένας γνωστός μου, μου άραδιαζε παρόμοιες ιστορίες για ένα νομισματοκοπείο εδώ στα μέρη μου. Βέβαια αυτό το παλικάρι σου λέει καλημέρα και γυρνάς την κεφαλή σου να δεις αν είναι ακόμα νύχτα. :36_7_4: -
Όνειρα θερινής νυκτός
Επειδη εισαι απο την ευρητερη περιοχη Πλατανια,η ιστορια ειναι γνωστη για το νομισματοκοποιο εικαζεται (?) οτι ενα απο τα μεγαλα νομισματοκοποια του Μ.Αλεξανδρου και βρισκεται καπου στην Πινδο απο Θεσσαλια προς Υπειρο ειναι μια κλασικη ιστορια που ΟΛΛΟΙ γνωριζουν το μερος που ειναι…χωρις καμια ιστορικη εστω πηγη.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Όνειρα θερινής νυκτός
Επειδη εισαι απο την ευρητερη περιοχη Πλατανια,η ιστορια ειναι γνωστη για το νομισματοκοποιο εικαζεται (?) οτι ενα απο τα μεγαλα νομισματοκοποια του Μ.Αλεξανδρου και βρισκεται καπου στην Πινδο απο Θεσσαλια προς Υπειρο ειναι μια κλασικη ιστορια που ΟΛΛΟΙ γνωριζουν το μερος που ειναι…χωρις καμια ιστορικη εστω πηγη.
Α, ώστε υπάρχει τέτοια ιστορία για τα μέρη μας. Πώς βγαίνουν τέτοιες υποθέσεις ήθελα να 'ξερα.
-
Όνειρα θερινής νυκτός
Α, ώστε υπάρχει τέτοια ιστορία για τα μέρη μας. Πώς βγαίνουν τέτοιες υποθέσεις ήθελα να 'ξερα.
Και να ευχαριστεις που δεν σου ξεκινησε απο τους Πελασγους για να φτασει στο νομισματοκοπειο :36_1_6: !
Για να συμπληρωσω,υπαρχουν μεγαλες δουλειες ακομα αλλα δεν προκυτε να βγουν ποτε (?),θυματε κανεις μια κεραμυδα (κυριολεκτικη εννοια της λεξης) που κυκλοφορουσε…
Όνειρα θερινής νυκτός
φιλοι προχτες εβλεπα ντοκιμαντερ ξεξινουσε απο τα αρχαια χρονια και εφτανε μεχρι τα βυζαντινα για τα λαφυρα που αρπαζοταν απο τους διαφορους πολεμους μιλαμε για τονους χρυσο ασημι αμαξες χρυσες αγαλματα χρυσελεφαντινα πολυτιμους λιθους μιλαμε για τρελλα.τωρα το τι μπορει να εγιναν ολα αυτα δεν γνωριζω
-
Όνειρα θερινής νυκτός
κατ εμε απο τα λιγα που γνωριζω πιστευω οτι υπαρχουν ακομα μεγαλες δουλειες που η πλειοψηφια τους βρισκετε κατω απο τα τσιμεντα των όλεων που ζουμε υπαρχουν και μερικες στα βουνα αλλα σε σημεια που δε θα τ βρουμε ουτε σε 100 χρονια ειτε λογο μορφολογιας ειτε λογο βαθους α και σε νησακια πιστευω οτι οι πειρατες εχουν αφησει δουλειες ποθ αξιζει να ερευνηθουν
-
Όνειρα θερινής νυκτός
φιλοι προχτες εβλεπα ντοκιμαντερ ξεξινουσε απο τα αρχαια χρονια και εφτανε μεχρι τα βυζαντινα για τα λαφυρα που αρπαζοταν απο τους διαφορους πολεμους μιλαμε για τονους χρυσο ασημι αμαξες χρυσες αγαλματα χρυσελεφαντινα πολυτιμους λιθους μιλαμε για τρελλα.τωρα το τι μπορει να εγιναν ολα αυτα δεν γνωριζω
**
Πωλητε προνομοιακο Οικοπεδο με Θυσαυρο εντος!!!!
Τιμη 300δις $$$ σε μορφη δανεισμου (συζητησιμη).
Τηλ: 6957.323.242 Κυριος Αντωνης.**"It's only the mind which separates reality from truth."
Όνειρα θερινής νυκτός
Ανοίγω αυτό το θεματάκι για να συζητήσουμε λίγο για τα υπερβολικά που ακούμε κατά καιρούς απο πολλούς σχετικά με δουλειές. Δηλαδή τις αερολογίες που ακούμε στις παρέες σχετικά με την ποσότητα και το είδος των θησαυρών, για διάφορα χαρτιά κλπ. Και το θέμα είναι σημαντικό θεωρώ κυρίως όχι για τους παλαιότερους στο χόμπυ που δεν επηρεαζόμαστε εύκολα από θεωρίες μετά από όσα έχουμε τραβήξει, αλλά για τους νέους συναδέλφους που πάνω στην ανέχεια της οικονομικής κρίσης έχουν πάρει τα βουνά ακολουθώντας τον κάθε φαντασιόπληκτο με δυσμενείς επιπτώσεις στα τελευταία ευρώ που έχουν μείνει στην τσέπη τους.
Βρέθηκα αυτές τις μέρες για να πιω ένα καφέ με ένα άτομο που η παρέα μου τον σύστησε ως πολύ σοβαρό, έμπειρο, με γνώσεις και με κάποιες αξιολογότατες δουλειές που έχει.
Ε, λοιπόν για δυο ώρες το άτομο τί μου αράδιασε, αφού όταν έφυγα από κει είχα φοβερό πονοκέφαλο απ' την πολυλογία του, με βάρεσαν οι λίρες στο κεφάλι. Τί μου είπε: ότι στη μια δουλειά του είναι ο τάφος του μεγάλου Αλεξάνδρου, τί ότι στην άλλη δουλειά του ήταν νομισματοκοπείο και ολόκληρη τράπεζα με ράβδους χρυσού, τί ότι στην Ελλάδα οι λίρες που έριξαν οι άγγλοι στο αντάρτικο δεν ήταν 1.300.000 που αναφέρουν, αλλά (κρατηθείτε) 150.000.000. (δηλ ούτε λίγο ούτε πολύ 1200 τόνοι χρυσού), τί ότι στην τάδε μεριά βγήκαν 40 κιβώτια, ότι στην άλλη βγήκαν 25 κιβώτια, ότι σε μία άλλη υπάρχουν ακόμα 90 κιβώτια κλπ…κλπ... και πόσα ακόμα που δεν τα θυμάμαι , θόλωσα. Μετά μου παρουσιάζει συνομωτικά και ένα χαρτί όπου εκεί υποτίθεται ήταν η απόκρυψη μιας μεγάλης ομάδας οπλαρχηγών από το 1800. Αυτό μου λέει είναι φωτοτυπία από το πρωτότυπο που έχω στο σπίτι μου, δηλ αυτό από το 1800. Όταν το είδα μόνο που δε με έπιασαν τα γέλια: γραμμένο με γραφικό χαρακτήρα σύγχρονο και με ύφος σύγχρονο, ακόμα και τις μονάδες μέτρησης που αναφέρει σύγχρονες. Καμία σχέση όχι με 1800, αλλά ούτε με 1940. Όταν του είπα ότι αυτό το χαρτί δεν είναι έγγραφο του 1800, αλλά παραποιημένο από κάποιον σύγχρονό μας, δεν το παραδεχόταν με τίποτα. Μετά με ρώτησε τον τρόπο που δουλεύω εγώ για να δει αν είναι αξιόλογος για να με πάει στις δουλειές του. Οπότε του λέω κι' εγώ ότι δεν έχω δυνατότητες για μεγάλα πράγματα, ότι δεν ξέρω αν πιάνω, ότι μπορεί να μην πιάνω και τίποτα και ότι δεν κάνω για τόσο δύσκολες περιπτώσεις όπως οι δικιές του...Είδα κι' 'επαθα σας λέω για να τον αποφύγω. Όταν έφυγα είπα ευτυχώς που ξεμπέρδεψα, 'έχασα δυο ώρες από τη μέρα μου για να ακούσω αερολογίες
Γι' αυτό, επειδή βλέπω ότι μπαίνουν πολλά νέα παιδιά είδικά στη ραβδοσκοπία επί χάρτου και ζητάνε επειγόντως βοήθεια επειδή τους είπαν άλλοι για σοβαρές δουλειές κλπ, σας λέω προσέξτε...Όπου ακούτε τόσα πολλά, φύγετε μακριά...Aν και μεγαλοβδομαδο Κωστα θα γινω λιγο κακος
Καλη ανασταση πρωτα απ ολα και καλο γλεντι me υγεια και χαρα σε ολα τα ψαχτηρια
Ωραια ολα αυτα που γραφεις Κωστα και προφανως πιστευτα
Θα σου κανω μια ερωτηση ομως
Τοσες δουλειες που παρουσιαζονται ημερησιως απο διαφορους συναδελφους εδω μεσα εσεις τις πιστευεται????
Μιλαμε για αρκετα ερωτηματα και σελλιδες τριψηφιες που απαντατε συνεχως σε αυτα
Αν οχι γιατι γραφεται και απαντατε???
Αν καποιες απο αυτες πραγματι εχουν καποια βαση και εσεις ειστε προικισμενοι με τετοια χαρη τι τις θελετε τις ιστοριες????
Μπειτε στο google earth και σηκωστε οτι εχει απομεινει
Καλη ανασταση σε ολους μας και με υγεια πανω απ ολα -
Όνειρα θερινής νυκτός
δεν σε καταλαβα φιλε μουια??εννοεις οτι ολα αυτα βρισκονται καπου στ χωρα μας?
Ενα μεγαλο μερος θελω να εικαζω πως ναι,αλλα δυστηχος εχει βγει και αυτη στο σφυρι….
Όνειρα θερινής νυκτός
Μπορεί και το δαχτυλίδι ή τα σκουλαρίκια που φορά κάποια από τις γυναίκες μας, ή η βέρα ή ο σταυρός που φορά κάποιος από μας να είναι από αυτόν το χρυσό. Θέλω να πω ότι ο χρυσός ως το μόνο μέταλλο που δεν έχει καμία φθορά στο πέρασμα των χρόνων μπορεί να ανακυκλώθηκε από γενιά σε γενιά. Ένα μέρος του χρυσού δηλαδή που κρύφτηκε για προστασία από επιδρομείς, ή κλάπηκε από επιδρομείς την εποχή του μεγάλου Αλεξάνδρου, μπορεί να βρέθηκε αργότερα στην εποχή των ρωμαίων, ή στη βυζαντινή εποχή, να ξαναλυώθηκε και να έγινε νομίσματα αυτής της εποχής ή κοσμήματα αυτής της εποχής. Στη συνέχεια τα νομίσματα ή κοσμήματα αυτά να ξανακρύφθηκαν από κάποιον για να προφυλαχθούν πχ την εποχή της φραγκοκρατίας ή της τουρκοκρατίας. Μετά κάποιος άλλος τα ξαναβρήκε και τα χρησιμοποίησε σε νεότερη εποχή λυώνοντάς τα ξανά και φτιάχνοντάς τα τούρκικα πεντόλιρα. Και στο τέλος κάποιος χρυσοχόος το 1950-1960 έλυωσε αυτά τα τούρκικα πεντόλιρα και έφτιαξε τη βέρα και τον σταυρό της γιαγιάς ή της μάνας μας…
Έχετε σκεφθεί ποτέ λοιπόν ότι ο χρυσός του σταυρού που φοράτε μπορεί και να προέρχεται από αυτόν που εξώρυσσε το 330πχ από το Παγγαίο ο μέγας Αλέξανδρος ή από τον χρυσό που έφερε στην Ελλάδα ως λάφυρα από την περσία μετά τη συντριβή του Δαρείου? -
Όνειρα θερινής νυκτός
Aν και μεγαλοβδομαδο Κωστα θα γινω λιγο κακος
Καλη ανασταση πρωτα απ ολα και καλο γλεντι me υγεια και χαρα σε ολα τα ψαχτηρια
Ωραια ολα αυτα που γραφεις Κωστα και προφανως πιστευτα
Θα σου κανω μια ερωτηση ομως
Τοσες δουλειες που παρουσιαζονται ημερησιως απο διαφορους συναδελφους εδω μεσα εσεις τις πιστευεται????
Μιλαμε για αρκετα ερωτηματα και σελλιδες τριψηφιες που απαντατε συνεχως σε αυτα
Αν οχι γιατι γραφεται και απαντατε???
Αν καποιες απο αυτες πραγματι εχουν καποια βαση και εσεις ειστε προικισμενοι με τετοια χαρη τι τις θελετε τις ιστοριες????
Μπειτε στο google earth και σηκωστε οτι εχει απομεινει
Καλη ανασταση σε ολους μας και με υγεια πανω απ ολαΔεκτή και σωστή η κριτική σου Δημήτρη. Να σου απαντήσω για μένα προσωπικά, δεν πιστεύω ότι διαθέτω καμία χάρη ή κανένα ταλέντο. Το αν πιάνω κάτι σε φωτογραφία μπροστά στην οθόνη, πιστεύω ότι έχει να κάνει με κάποιο φυσικό φαινόμενο που δε μπορούμε ακόμα να το εξηγήσουμε και όχι με κάποιο μαγικό ταλέντο ή ικανότητα. Τώρα για αυτό που ρώτησες γιατί δεν ψάχνω από το Google σε όλη την Ελλάδα για να σηκώσω τις δουλειές, θα σου απαντήσω ότι δεν πιάνω τίποτα σε μεγάλο χάρτη, δηλ άμα δεν είναι ζουμαρισμένη-σχετικά κοντινή η εικόνα δεν μπορώ να πάρω ένδειξη. Οπότε πού να ψάξουμε σε όλη την Ελλάδα? Στη δική μου περιοχή σε υποθετικές δουλειές έχω κοιτάξει και κοιτάζω φυσικά από το google και εκεί όπου πήρα κάποιο καλό σήμα είναι προς έρευνα από την παρέα μου τα σημεία. Όσον αφορά τις φωτό που βάζουν τα άλλα παιδιά στο ραβδοσκοπία επί χάρτου, δε σημαίνει ότι αν πιάσουμε κάπου ένα σήμα, είναι σίγουρα χρυσός. Μπορεί να είναι και κάποιο άλλο μέταλλο, απλά είναι ένα σημείο που θα πρέπει να το δουν από κοντά τα παιδιά. Και επίσης σε πολλές φωτό των παιδιών δεν πιάνουμε καμιά ένδειξη.
-
Όνειρα θερινής νυκτός
Τα πραματα δενουν οταν εγω σου δωσω το σημα , οπου αδινατω να παω στο μερος . Και σει με εντολες μου σαρωνης και με κοντηνες φωτο . Οπου θα φτασουμε στην πηγη. dimitrisps. Αλιος , σου εβαλα ενα κικλακι, ΚΑΙ σει λες θα το δω. Αλλα δεν το βλεπης. Οποτε τζαμπα σου εβαλα το σημιο. Πρεπη να πηστεβης οχι μονο σε μενα αλλα στην συνεργασια μας.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Όνειρα θερινής νυκτός
Τα πραματα δενουν οταν εγω σου δωσω το σημα , οπου αδινατω να παω στο μερος . Και σει με εντολες μου σαρωνης και με κοντηνες φωτο . Οπου θα φτασουμε στην πηγη. dimitrisps. Αλιος , σου εβαλα ενα κικλακι, ΚΑΙ σει λες θα το δω. Αλλα δεν το βλεπης. Οποτε τζαμπα σου εβαλα το σημιο. Πρεπη να πηστεβης οχι μονο σε μενα αλλα στην συνεργασια μας.
Ευχαριστω για την επεξηγηση
-
Όνειρα θερινής νυκτός
H Ελλαδα κρυβει παρα πολλους θυσαυρους απο πολλες και διαφορες εποχες.
Υπαρχει κοσμος που εχει πολυ καλη αποψη στο θεμα αλλα χανεται μεσα στο σωρο ολων εκεινων που λενε οτι τους κατεβει.
Αν π.χ. αναλογιστουμε τις αρχαιες σημαντικες ταφες που υπαρχουν και δεν εχουν ερθει στο φως της δημοσιοτητας ή δεν εχουν ανακαλυφθει ακομη τοτε τι να λεμε και τι να συζηταμε.Οι λιρες που υπαρχουν θαμενες σε αξια ειναι απειροελαχιστες μπροστα σε τετοιους θυσαυρους.
Σχετικα με το παραμυθακι αυτων που κατα καιρους μας κυβερνανε οτι δηλαδη αυτα ανηκουν στο κρατος θα πω οτι ετσι τους βολευει για να τα καπηλευονται οι ιδιοι και εχουν ρυθμισει το νομοθετικο πλαισιο αναλογα και τιποτε αλλο.
Μηπως αυτο το ερμο το κρατος δεν απαρτιζεται απο τους Ελληνες πολιτες; ¨Η μηπως το κρατος ειναι μονο αυτοι; Mαλλον αυτο ισχυει τουλαχιστο σημερα.
Εχετε ποτε αναλογιστει ποσα μπορει να ειναι τα νομισματα που ανακαλυφθηκαν τα τελευταια χρονια με τα μηχανηματα. Δεν ειναι εκκατομυρια στον αριθμο;
Ξερετε τι θυσαυρους εστειλε ο Μεγας Αλεξανδρος στην Ελλαδα στα χρονια της εκστρατιας του; Aμυθητοι αυτοι που καταγραφηκαν εκεινα τα χρονια και φανταζεστε τι αλλο εχει ερθει που δεν δοθηκαν στοιχεια για λογους ασφαλειας.
Σκεφτηκε κανενας ποτε την εκταση της Αυτοκρατοριας τοτε για να εχει μια ιδεα του τι μπορει να ηρθε στα βασιλικα παλατια της εποχης; Ακουσατε ποτε να εκθετουν στα μουσεια μας πετραδια; Mηπως δεν υπηρχαν; Μηπως δε βρεθηκαν; Μηπως τα λουφαζουν και παιρνουμε τον υπνο του δικαιου;
Tετοιος πλουτος τοσους αιωνες πριν λογικο ειναι να γενναει πλουτο και τα χρονια που ερχονται.Οι αυτοκρατοριες μπορει να διαδεχθηκαν η μια την αλλη και μερικα εξ αυτων θα πει κανεις οτι αλλαξαν γη αλλα ποσα;
Πολυ λιγα θα ελεγα σε σχεση με αυτα που κρυφτηκαν σε περιοδους σημαντικων συναγερμων οπως σε περιοδους πολεμων που παραμενουν ακομη σε σπηλαια και υπογεια κατασκευασματα γενικοτερα.
Ο σημερινος θυσαυροκυνηγος θα πρεπει να γνωριζει οτι ενας θυσαυρος ανεξαρτητου εποχης κρυβοτανε με ειδικες τακτικες και μυστικοπαθεια ωστε να μην ειναι δυνατη η αποκαλυψη του απο τον οποιοδηποτε παρα μονο απο αυτους που πρεπει.
Αυτο κουβαλαει μαζι του επιλογη δυσκολων σε προσβαση σημειων, μεγαλων μπαζωματων που συνηθως προυποθετουν αρκετα ατομα για να κανουν τη δουλεια, γνωστες κωδικων της εποχης και διαφορες αλλες δικλειδες ασφαλείας.
Αυτα που ονειρευονται μερικοι την ανευρεση θυσαυρου με σκαψιμο κανα μετρο το σηκωνω την πλακα και τα παιρνω, το σπαζω αυτο και εχει μεσα εκεινο ή την πλανη οτι ανιχνευονται απο VLFικα και παλμικα οι θυσαυροι οπως ειναι βαλμενοι ειναι μοναχα ονειρα θερινης νυκτος.
Τα μηχανηματα ειναι μονο καποιο απο τα βοηθητικα εργαλεια για να καταφερεις να ξετρυπωσεις ενα θυσαυρο και απο μονα τους μη γελιεστε αλλα ειναι σχεδον απιθανο να σε πανε απο πανω. Για μικρες καταστασεις ή για σκορπια πραγματα εδω και εκει θα συμφωνησω οτι μπορει να φερουν αποτελεσμα αλλα για καθως πρεπει θυσαυρο ειναι κοματι δυσκολο να βασιστει κανεις πανω τους.
Παντως μετα σιγουριας θα πω οτι υπαρχουν ανθρωποι που ξετρυπωνουν θυσαυρους ακομη και σε απιθανα μερη και εχουν την αισθηση και γνωριζουν τι υπαρχει γυρω τους. Απλα ο κοσμος δε μπορει να χωνεψει το σεναριο οτι αυτο δεν ειναι αρκετο για να φερεις στην επιφανεια ενα θυσαυρο.
Που κολαει η δουλεια;
Θα αναφερω μερικους παραγοντες και θα σταματησω εδω.
Στους νομους, στο διαθεσιμο χρονο, στα εξοδα, στη συνενοηση μεταξυ της ομαδας, στη γνωση, στην τεχνογνωσια των μηχανηματων, στην παραπληροφορηση και στην μυθοπλασια, στη ζηλια, στην απληστια και πολλα αλλα παρομοια που ορθωνονται σαν εμποδια στη διαδικασια της ερευνας αλλα και της προσπαθειας ανευρεσης του θυσαυρου.
Χρειαζεται κανεις λοιπον να συνδιασει πολλα απο τα παραπανω για να πετυχει το στοχο και αυτος ειναι ξεκαθαρα και ο λογος της δυσκολιας που υπαρχει στην ανευρεση του θυσαυρου.
Οι θυσαυροι και βεβαια και υπαρχουν αλλα πρεπει να μπορεις και να τους ξετρυπωσεις. Η αδυναμια να το πετυχει κανεις πλαθει τους μυθους για τους οποιους μιλησε ο φιλος παραπανω.
<Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια> -
Όνειρα θερινής νυκτός
Γι' αυτό, επειδή βλέπω ότι μπαίνουν πολλά νέα παιδιά είδικά στη ραβδοσκοπία επί χάρτου και ζητάνε επειγόντως βοήθεια επειδή τους είπαν άλλοι για σοβαρές δουλειές κλπ, σας λέω προσέξτε...Όπου ακούτε τόσα πολλά, φύγετε μακριά...Αν βρεις φίλε καμιά τριανταριά να σου πουν τέτοιες παλαβές ιστορίες δεν είναι και τόσο άσχημα.
Βάζεις δημοσιογραφικό κασετόφωνο για να μην ξεχάσεις τα λεγόμενα τους και μετά γράφεις ένα μυθιστόρημα με αυτές τις ιστορίες και γίνεται ανάρπαστο χαχαχαχαχαχαχαχαχα