παιδες θελω τις παρατηρησεις σας για την σελιδα
δεν ξερω αν τελειωσαν την αλλαγη αλλα ανεβηκα στον σερβερ στα 4 γιγα μνημη και ολα τα υπολοιπα ακομα δεν τα ξερω
θελω να παρακολουθησετε αν κολα η εχη καποια αλλα προβληματα και να μου τα αναφερετε
και καλυτερα ειναι να ξεκινησετε απο αυριο για να ειμαστε σιγουροι οτι καθησε σωστα
-
Ανεβασαμε σκαλι
πριν 12 χρόνια Φήμη: 433 | Δημοσιεύσεις: 17,160 -
Ανεβασαμε σκαλι
πρωτη παρατηρησει, χωρις να ειμαι σιγουρος αν ειναι απο αυτο που λες ειναι η εξης: Παει λιγο σφαιρα το σαιτ…. ενο πριν εκανε μερικα δευτερα να φορτοση η να παω σε αλλο θεμα,μερικες φορες εσερνε κ κολουσε κιολας, σημερα ειδα οτι παει παρα πολυ καλα,ανταποκρινετε τελεια και φορτονη πολυ καλα!! με συνδεση της wind.
πριν 12 χρόνια Φήμη: 12 | Δημοσιεύσεις: 350 -
Ανεβασαμε σκαλι
το βραδυ θα φανη οταν μαζευονται τα αρχιλαμογια
Ανεβασαμε σκαλι
Η Ταχυτητα ειναι πολυ πιο γρηγορη και οι καρτελεs ανοιγουν αμεσωs….........Δοκιμασμενο με Firefox και με Ιnternet Explorer
Αν και με 100 χρηστεs δεν ανοιγει σφαιρα τι κανουμε τοτε..........
πριν 12 χρόνια Φήμη: 102 | Δημοσιεύσεις: 2,387 -
Ανεβασαμε σκαλι
το φορουμ ειναι για εμας,το βραδυ θα βαλω ψαλιδη σε ολην την ασια
Ανεβασαμε σκαλι
οταν εχω 8 giga μνημη και ο σερβερ τρεχει με 1, τοτε λογικο ειναι να σερνει. εφοσον ανεβασες η διαφορα λογικα ειναι εμφανη σε οσους εχουνε απο 4 γιγα κ πανο ωστε να περνουν το 100% της ταχυτητας,(σιγουρα εχει και στης μικροτερες μνιμες καπια διαφορα,απλα λιγοτερο εμφανη) περα φυσικα απο την ταχυτητα σου δικτυου που ομως σημερα η συνδεσεις ειναι πολυ πιο γρηγορες απ'οτι παλιοτερα. 5 αστερια απο μενα.
πριν 12 χρόνια Φήμη: 12 | Δημοσιεύσεις: 350 -
Ανεβασαμε σκαλι
Καλη σας μερα, και εγω εχω σημερα πιο γρηγορη προσβαση.Να ειστε ολοι καλα.
πριν 12 χρόνια Φήμη: 20 | Δημοσιεύσεις: 73 -
Ανεβασαμε σκαλι
αμα τα κονομισω θα σου κανω δωρω ενα ultra spark για να σταματησης να ασχολησε παρυ!!
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."πριν 12 χρόνια Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4,808 -
Ανεβασαμε σκαλι
κρατησε οτι ουλτρα θελεις για κανεναν αλλον
εγω θελω μια ουλτρα γουρουνα 4Χ4 να απολαυσω φυση μεχρι την κορυφη του ολυμπουπριν 12 χρόνια Φήμη: 433 | Δημοσιεύσεις: 17,160 -
Ανεβασαμε σκαλι
εστω και με αυτο σε βολεβω!!!
αλλα κατα τα αλλα ειναι ελαχιστα πιο γρηγορο."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."πριν 12 χρόνια Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4,808 -
Ανεβασαμε σκαλι
κρατησε οτι ουλτρα θελεις για κανεναν αλλον
εγω θελω μια ουλτρα γουρουνα 4Χ4 να απολαυσω φυση μεχρι την κορυφη του ολυμπου400 ευρουλακια και ειναι δικια σου!!!! χιχιχιχι
Παρη καπως καλυτερα το site σε ταχυτητα…....πριν 12 χρόνια Φήμη: 3 | Δημοσιεύσεις: 13,354 -
Ανεβασαμε σκαλι
τι ειναι αυτο μερακλη με τα 400? για χτυπα φονι στον παππου προς ενημερωση
Ανεβασαμε σκαλι
δεν ξερω παλιοτερα πως πηγαινε,,αλλα τους λιγους μηνες που ειμαι στο φορουμ,,ειναι στην καλυτερη του ταχυτητα κατ εμε…
πριν 12 χρόνια Φήμη: 45 | Δημοσιεύσεις: 1,124 -
Ανεβασαμε σκαλι
Χαλια ειναι ,εγω θελω με το που σκευτομαι να ανοιξω μια σελιδα να ανοιγει μονη της χαχαχαχαχαχα
Καλα παει και σε μενα.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
πριν 12 χρόνια Φήμη: 131 | Δημοσιεύσεις: 3,694 -
Ανεβασαμε σκαλι
Άν συνεχίσει έτσι όπως σήμερα πολύ καλά είναι. Η διαφορά φαίνεται όταν βγαίνεις από το θέμα και μιλώ για τον explorer που παλιά κολλούσε και σήμερα δουλεύει άριστα. Με το Mozila δεν δοκίμασα, αλλά αυτό ήταν έτσι κιαλλιώς πιό γρήγορο.
πριν 12 χρόνια Φήμη: 29 | Δημοσιεύσεις: 2,375 -
Ανεβασαμε σκαλι
χθες και σήμερα πολύ καλό αλλά την περασμένη εβδομάδα τα άκουγες:36_1_13:
πριν 12 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 74