παιδες θελω τις παρατηρησεις σας για την σελιδα
δεν ξερω αν τελειωσαν την αλλαγη αλλα ανεβηκα στον σερβερ στα 4 γιγα μνημη και ολα τα υπολοιπα ακομα δεν τα ξερω
θελω να παρακολουθησετε αν κολα η εχη καποια αλλα προβληματα και να μου τα αναφερετε
και καλυτερα ειναι να ξεκινησετε απο αυριο για να ειμαστε σιγουροι οτι καθησε σωστα
-
Ανεβασαμε σκαλι
-
Ανεβασαμε σκαλι
πρωτη παρατηρησει, χωρις να ειμαι σιγουρος αν ειναι απο αυτο που λες ειναι η εξης: Παει λιγο σφαιρα το σαιτ…. ενο πριν εκανε μερικα δευτερα να φορτοση η να παω σε αλλο θεμα,μερικες φορες εσερνε κ κολουσε κιολας, σημερα ειδα οτι παει παρα πολυ καλα,ανταποκρινετε τελεια και φορτονη πολυ καλα!! με συνδεση της wind.
-
Ανεβασαμε σκαλι
οταν εχω 8 giga μνημη και ο σερβερ τρεχει με 1, τοτε λογικο ειναι να σερνει. εφοσον ανεβασες η διαφορα λογικα ειναι εμφανη σε οσους εχουνε απο 4 γιγα κ πανο ωστε να περνουν το 100% της ταχυτητας,(σιγουρα εχει και στης μικροτερες μνιμες καπια διαφορα,απλα λιγοτερο εμφανη) περα φυσικα απο την ταχυτητα σου δικτυου που ομως σημερα η συνδεσεις ειναι πολυ πιο γρηγορες απ'οτι παλιοτερα. 5 αστερια απο μενα.
-
Ανεβασαμε σκαλι
αμα τα κονομισω θα σου κανω δωρω ενα ultra spark για να σταματησης να ασχολησε παρυ!!
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."