την αφορμη την εδωσε ο φλογας με την πωληση που εβαλε
την ειδα και γυρισε η κοτσιδα μου ανασκελα
παρτε ματι το βιντεο
Youtube Video
-
Καθηστε να γελασουμε λιγο
την αφορμη την εδωσε ο φλογας με την πωληση που εβαλε
την ειδα και γυρισε η κοτσιδα μου ανασκελα
παρτε ματι το βιντεο
Youtube Videoτο βρηκε τελικα το θυριο!!! χαχααχαχα
-
κατσε νικολα εχουμε αυγα με γλυκο σαρδελα
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3cI2eYd_qZM#!
-
και το ερωτημα μου ειναι προς τον κυριτση,τα παιχνιδια που παιζονται γυρω απο αυτα τα μηχανηματα,γιατι να ειναι σε βαρος του αγοραστη?
η σελιδα που φτιαχτηκε http://www.imagelocators.com/ και σας εχη σαν διανομεα ποιανου ιδιοκτησια ειναι?
θελω να ξεκαθαριση το τοπιο μια και ειστε εδω μεσα,ζητησαμε καποιες καλες τιμες αλλα βλεπω το ματι γυαλισμενο επανω στα κερδη
η εχω αδικο? -
και θεωρω μεγαλη κλεψια να πωλειτε κατι το οποιο κοστιζει 100 και το δινουν 1000 π.χ. μονο και μονο οτι θα βγαλει τα λεφτα απο πιθανη ευρεση καποιου αντικειμενου.μονο γι αυτο δεν πρεπει να αγοραζουμε τιποτα αλλα το παραμυθι τον δειθε θαμμενων θησαυρων τελειωσε να δουμε τι θα πουλατε στο μελλον!!!!!
-
και θεωρω μεγαλη κλεψια να πωλειτε κατι το οποιο κοστιζει 100 και το δινουν 1000 π.χ. μονο και μονο οτι θα βγαλει τα λεφτα απο πιθανη ευρεση καποιου αντικειμενου.μονο γι αυτο δεν πρεπει να αγοραζουμε τιποτα αλλα το παραμυθι τον δειθε θαμμενων θησαυρων τελειωσε να δουμε τι θα πουλατε στο μελλον!!!!!
Απλα δεν θα πουλανε αυτο ειναι το μονο σηγουρο
το μονο που θα κανουν και συμφωνω μαζι σου ειναι να τα μοστραρουν για εφε μεσα ατα κονσερβομαγαζια τους
παρε ματι το αρχιλαμογιο και κιτα βιντεο της λαμογιας που βαζει για να πουλησει την κατσαρολα του
Youtube Videoτορα γελαστε οσο θελετε που να σας φυγουν οι μασελες απο το γελιο
και λεω τωρα εγω
που πας βρε καραμητρο με το κουστουμι και την γραβατα να μας πεις τι ?
βγηκες καμια βολτα στο βουνο να ψαξεις να καταναλωσεις χρωνο σε δοκιμες
να ξεπλατιστεις , να σπασεις τα κοκαλα σου απο το σκαψιμο
και ερχοντε ολοι αυτοι οι διθεν να μας φωρεσουν γιαλια και παροπιδες
και να φανε τα ωραια τα ευρουλια μας που βγαζουμε απο τα μεροκαματο της ταλεποριας
οχι θα θελα τι γνωμη σας
αι στο καλο τους τους βλεπω και ανεβενει τοα αιμα στο κεφαλι μου