Κατω δεξια καθιστως ο γερος μου με την ομαδα του στα ανταρτικα και στην αντισταση
-
O παπους μου ανταρτης
κριμα φιλε δε πειραζει. εγω τον εναν τον εχω ακομα, ητανε με το Ζερβα στον πολεμο,αν θα παω στο χωριο θα σασ βαλω κιεγω φωτο απο αποκοματα απο εφημεριδεσ απο τοτε με φωτογραφιεσ του Ζερβα που ηταν μαζι με τον παππου. τα εχει ολλα ο παππουσ τα κραταει απο τοτε, η γιαγια μου πεθανε πριν 3 χρονια και μια φωτο τησ στο σπιτι εκει μπροστα δεν εχει, το Ζερβα τον εχει σε μεγαλη κορνιζα πανω απο το μαξιλαρι του! θα τα βγαλω φωτο μια μερα και θα τα βαλω να δειτε για τι λοξα μιλαμε!
-
O παπους μου ανταρτης
Και ο δικος μου ηταν ανταρτης ειχε γυρισει το 84 απο το ανατολικο μπλοκ αλλα τοτε δεν ασχολιομουνα με αυτα τα πραγματα και δεν ηξερα..αλλα υποπτευομαι οτι και να ηξερε δεν θα ελεγε ….δεν μιλουσε γι αυτα τα πραγματα και ηταν ντικς σε αυτα ...απ οσο υποψιαζονταν η οικογενεια πρεπει να ειχε λαβει μερος σε μαχες που ειχαν ανοιξει πληγες......ανθρωπος που δεν ειχε σχεση με τα πολιτικα ειχε καταντησει να ειναι ΚΚΕ μεχρι κοκκαλο!
Που να ξερα οταν ειχαμε παει πιτσιρικας να τον επισκεφθουμε (στο ανατολικο μπλοκ) 15 ετων τοτε στα 16 ..(πρωτη φορα θα τον γνωριζα στην ζωη μου ) και μας ειχε παει στο σπιτι του λαου στην Σοφια τοτε ...οτι εκει ειχα πεσει σε <<θυσαυρο >> γνωσης και απο ανθρωπους και απο βιβλια....χαχαχαχα φυσκα ολοι οι Ελληνες που γνωρισαμε ολοι ανταρτες ηταν !
Τελος παντων ιστοριες να λεμε !Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
O παπους μου ανταρτης
Γραμος ανοιξη 1949
Το μουλαρι του γερο μου και πισω σε κοκκινο κυκλο ο ιδιος
http://img824.imageshack.us/img824/7616/17092010002.jpg -
O παπους μου ανταρτης
Είστε τυχεροί που γνωρίσατε τους παπούδες σας. Τον δικό μου δεν τον γνώρισα γιατί ήταν 12 χρόνια στρατιώτης στους βαλκανικούς και στη μικρασιατική καταστροφή. Πρόλαβε και γύρισε, αλλά οι κακουχίες δεν τον άφησαν να ζήσει τόσο που να δεί το πρώτο σερνικό εγγόνι του που πήρε και τόνομάτου.:36_35_7::36_35_7::36_35_7::36_35_7:
-
O παπους μου ανταρτης
Φιλε LUPUS εχω και φοτο απο τον προπαπου μου που πολεμησε 5 χρονια στην μικρα ασια θα τις ανεβασω και αυτες σιγα σιγα.
Φιλαράκι, έστω κιαν δεν σε γνώρισα δεν αμφιβάλλω για αυτά που λές και δεν χρειάζονται φωτό απλά τόν πόνο μου είπα γιατί δεν γνώρισα τον παππού μου, επειδή πολεμούσε για να μεγαλώσει η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!. Που η σημερινή παιδική χαρά που "παριστάνει την κυβέρνηση" συντεταγμένα και με εντολές άλλων την οδηγεί σε πραγματική χρεωκοπία, με στόχους άγνωστους σε εμάς τους κοινούς θνητούς.:36_35_7::36_35_7::36_35_7::36_35_7: