-
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
Καπετανιε μου καλημερα,ειχα τον τελευταιο μηνα ενα τεχνικο προβλημα,μου ανοιξαν το μαγαζι κοι μοθυ πηραν το λαπ τοπ και ολα τα εργαλια για το χομπι( ετσι κι αλλιος ειτε ηταν χαλασμενα ειτε δενδουλευαν εξαρχης).το μονο που με πειραξε ειναι για το ενα δισκακι που ειχα vlf.και τις βεργες.Εκτος απο αυτα δεν θυμομουν τον κωδικο για να μπω στο φορουμ οταν βρηκα υπολογιστη και ετσι εχω χασει επισοδια,ποιος κακος ανθρωπος σου την επεσε παλι. Υγ Με εκτιμηση μαστωρα,να 'σαι παντα ωραιος
φιλαρακι καλημερα
οτι και να γραψω θα ειναι περιτο
απλα λυπαμαι
τα μηχανηματα ηταν αξιας??? -
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΚΙΤΣΑΚΗΣ - ΤΟ ΡΑΒΑΣΑΚΙ
Ρίξε μου το ραβασάκι κάτω από το τραπεζάκι
γράψε το τηλέφωνο σου το ονοματεπίθετο σου
Έτσι γίνεται στα γλέντια πάντοντε με κόλπα τέτοια
πάνε βροχή τα ραβασάκια κάτω από τα τραπεζάκιαΆν μου ρίξεις ραβασάκι πάτησε μου το ματάκι
με το άσπρο σου χεράκι στείλε μου γλυκό φιλάκι
πάνε βροχή τα ραβασάκια κάτω από τα τραπεζάκιαΠεριμένω ραβασάκι όμορφο μου αγοράκι
πρέπει να συναντηθούμε και οι δύο μας να τα πούμε
πάνε βροχή τα ραβασάκια κάτω από τα τραπεζάκια -
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΚΙΤΣΑΚΗΣ - ΤΟ ΡΑΒΑΣΑΚΙ
πάνε βροχή τα ραβασάκια κάτω από τα τραπεζάκιαΆν μου ρίξεις ραβασάκι πάτησε μου το ματάκι
με το άσπρο σου χεράκι στείλε μου γλυκό φιλάκι
πάνε βροχή τα ραβασάκια κάτω από τα τραπεζάκιαΠεριμένω ραβασάκι όμορφο μου αγοράκι
πρέπει να συναντηθούμε και οι δύο μας να τα πούμε
πάνε βροχή τα ραβασάκια κάτω από τα τραπεζάκιαγεια σου τασο με τα ωραια σου
-
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
Τον 300 εως 1500 ευρο συνολικα κανα 3500 αλλα αυτα ηταν τις καλες εποχες που ειχαμε δουλεια και καποια οικονομικη ανεση τωρα αυτη την στιγμη δεν μπορω ουτε τα 300 ε να δωσω για ενα δισκακι,τελος παντων θα βγει ακρη,τωρα αν πεσει κανεις πανω σε καμια πωληση 2 Ldr ηταν ενα.βαλιτσακι τυπου accumaster,1 zahori 1σετ βεργες μπρουτζινες του εμποριου( τυπου επιχρυσες)ενα παλμικο ψυφιακο 1.golden mask κ.α στην Μαγνησια ας ριξει εδω ενα σηρμα.
-
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
το θεωρεις σωστο χωρις την εγκριση της διαχειρησης να πουλιεται κατι? ε πες μας τελικα ποια αντικείμενα εδώ μεσα πουλιουντε με την εγκριση της διαχειρησης να ξερουμε και εμεις τι μας γινετε τελος παντων… καντε την περιβοητη λιστα εγγεκριμενων αντικείμενων και διαγραψτε όλα τις αγγελειες αγοροπωλησιας που δεν πληρουν τις προϋποθέσεις σας ...
μεγαλο το θεμα που ανοιγεις και εχεις δικιο
ειχε μπει και στο παρελθον
καποτε ισως γινει και αυτο
ηταν και ειναι αλωστε επιθυμια ολων μας να γνωριζουμε τι ακριβως κανει αυτο που αγοραζουμε και οχι να περιοριζομαστε στα φυλαδια και στις διαφημησεις
απαραιτητη προυποθεση η δημιουργια οργανωμενου δοκιμαστηριου για το αυτοαποδεκτο
προσωρινα επανεπαυομαστε στις ανταλαγες αποψεων
δεν ειναι σημερινο φαινομενο οτι η διαχειρηση εχει δεχτει καλοπροεραιτες η και καποιες φορες κακοπροεραιτες επιθεσεις για την σταση της
νομιζω οτι προς το παρων κραταει τις ισοροπιες και αποδειχτηκε αυτο
-
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
http://youtu.be/AFeJMy-QvT0
καλησπερα αρχοντα!αφιερωμενο στην κλικα του τυρεμπορα!Απο τωρα αρχισαν τα κλαρινα…...........Εχουμε μερεs μεχρι το Πασχα..................αλλα ξερω ξερω εγω κανετε προετοιμασια..............
-
TΥΡΕΜΠΟΡΑΣ
την βοηθεια του κοινου παρακαλω
απευθυνομαι σε χομπιστες κατοχους η γνωστες
τζιπακι αυτοκινητακι βενζινοκινητο ηλεκτροκινητο ανευ οπτικης επαφης ποσα μετρα μπορει ο χειριστης να το ελενχει??Αν θες σε σπηλια μεσα να το στειλης Υπαρχνουν Ρομποτακια Σε καλες Τημες. πρεπη ομος μεσα να μη εχει ανομαλο Εδαφος. κιαυτο δεν το Ξερεις. Φιλος Ειχαι τετιο αλλα το εδενε με σκινη μη το χαση. Πηγε μεσα σε σπηλια οριζοντια 30μ. Μετα το εφερε πησω. και λιγο με σκινη το τραβουσε.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια