μηπως λεω μηπως??? λογω εορτων εδεινε η διευθυνση αφεση αμαρτιων προς τους μπαναρισμενους???
για να μην παρεξηγηθω δεν γραφω εξ ονοματος κανενος
η πρωτοβουλια ειναι καθαρα δικη μου
-
ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΟΓΩ ΕΟΡΤΩΝ
κατι σαν τις <πινακιδες> δηλαδη?
οχι ακριβως αλλα σαν κινηση καλης προθεσης δειχνωντας κατ αυτον τον τροπο οτι προθεση της διευθυνσης δεν ειναι να μοιραζει ποινες αλλα η ευρυθμη λειτουργεια του φορουμ
εξυπακουεται οτι τετοιου ειδους κινησεις μια φορα γινονται και ο λογος ειναι η επικεφαλιδα του νηματος -
Λεω να κανω δωρο στον τυρεμπορα ενα μπαν μεχρι το νεο ετος ετσι για το καλο χιχιχιχιχιχιχι.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Να το καθιερωσουμε οπως τις πινακιδες των αυτοκινητων?
Μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε , τα μπαν μπαινουν για καποιον λογο , να καταδειξουν οτι υπαρχει καπου ενα θεμα συμπεριφορας, δεν πυροβολουμε ουτε μαστιγωνουμε.
Τα μονιμα μπαν μπηκαν για ακομη ποιο σοβαρο λογο.
Αν εχουμε μπαν αυτες τις ημερες , περναμε τις γιορτες οικογενειακα ή με φιλους πινουμε τα κρασακια μας , ξεδινουμε και ξαναμπαινουμε μετα χαρουμενοι.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
χρονια πολλα και σε εσας van.
το να τα μαζεψω δεν ειναι κατι δυσκολο, το δυσκολο θα ειναι να δωσεις μια δευτερη ευκαιρια σε ολα τα μπαναρισμενα μελη και να την εκτιμησουν, μπαινοντας ξανα μεσα στο φορουμ και διορθωνοντας τα λαθη του παρελθοντος!
εκτος απο καποια μελη που ειναι μπαναρισμενα για τον λογο οτι ανοιξανε θεματα απρεπη με το χομπυ μας, θα ηθελα να μαθω τον λογο που αποκλειστηκαν οι υπολοιποι εκτος απο τον μερακλη.
να σας πω την αληθεια σκεφτομουν και σκεφτομαι για αυτα τα μπαναρισματα…..αν δεν κρατουσα την σελιδα (δεν υφιστατε κατι τετοιο) αυτος που θα την επερνε το πρωτο πραγμα που θα εκανε θα ηταν ή να βγαλει ολα τα μπαναρισματα ή να διαγραψει τους λογαρισμους τους.
ειναι κατι υπο σκεψη ακομα............ -
το ξανα επαναφερω…
το 80% των μπαναρισμενων μελων εχουν διαγραφει μιας και εχουν δημιουργησει νεα προφιλ. χθες εγινε αρση του ban σε ενα μελος. αποφασησα να δωσω δευτερη ευκαιρια σε οσους μεινανε στην λιστα, αλλα σταδιακα.
θα παρακαλουσα τον egeo να με ενημερωσει στο τι θελει να κανω με τους αλλους 2 αποκλεισμενους του λογαριασμους. διαγραφη και των 2 και αλλαγη ονοματος του με οποιον επιθυμει ή διαγραφη των 2 και διατηρηση του νεου ονοματος? -
το ξανα επαναφερω…
το 80% των μπαναρισμενων μελων εχουν διαγραφει μιας και εχουν δημιουργησει νεα προφιλ. χθες εγινε αρση του ban σε ενα μελος. αποφασησα να δωσω δευτερη ευκαιρια σε οσους μεινανε στην λιστα, αλλα σταδιακα.
θα παρακαλουσα τον egeo να με ενημερωσει στο τι θελει να κανω με τους αλλους 2 αποκλεισμενους του λογαριασμους. διαγραφη και των 2 και αλλαγη ονοματος του με οποιον επιθυμει ή διαγραφη των 2 και διατηρηση του νεου ονοματος?Χριστινα κανε οτι θεωρεις εσυ σωστο.Σε ευχαριστω για την ερωτηση.
Η δουλεια μου ειναι κατασκευαστης…..στις συναναστροφες μου ειμαι μερακλης και στο ψευδονυμο egeo.....οτι και να βαλεις ειναι το ιδιο,ολα με αντιπρωσοπευουν.ΕυχαριστωΌλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
το ξανα επαναφερω…
θα παρακαλουσα τον egeo να με ενημερωσει στο τι θελει να κανω με τους αλλους 2 αποκλεισμενους του λογαριασμους. διαγραφη και των 2 και αλλαγη ονοματος του με οποιον επιθυμει ή διαγραφη των 2 και διατηρηση του νεου ονοματος?Να προσεξεις ποιο πολυ γιατι διαγραφηκαν αν ειναι για ψυλλου πηδημα οκ,αλλα αν εχουνε κανει προσβολες και αλλα τοτε αστους καλα ειναι εκει που ειναι το chaos δεν απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!