Δημητρη για σοβαρες απαντησεις που λες, ρωτας εναν γατονι λογιστη κ δικηγορο κ θα σου βρουν τις απαντησεις που θες, τροποι υπαρχουν, εαν ενδιαφερεσαι αμεσα ριξε τηλ.
-
ΛΙΡΕΣ
ειναι και αυτο μια λυση με την προυποθεση οτι θα συνεχισεις να ζεις οπως ζεις αλλα χωρις ανχος λογω ποθεν εσχες
εεεεεεεεεεε τοτε να τις βρασω10 years ago Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7,481 -
ΛΙΡΕΣ
Δημητρη για σοβαρες απαντησεις που λες, ρωτας εναν γατονι λογιστη κ δικηγορο κ θα σου βρουν τις απαντησεις που θες, τροποι υπαρχουν, εαν ενδιαφερεσαι αμεσα ριξε τηλ.
εγω τον εχω τον τροπο
εσεις τα ψαχτηρια που γυαλισε το φορουμ απο τα ματια σας τον εχετε???
αυτο ρωταω10 years ago Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7,481 -
ΛΙΡΕΣ
εγω τον εχω τον τροπο
εσεις τα ψαχτηρια που γυαλισε το φορουμ απο τα ματια σας τον εχετε???
αυτο ρωταωΝαι….αλλα οχι για τετοια ποσοτητα αμμεσα
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
10 years ago Φήμη: 565 | Δημοσιεύσεις: 1,683 -
ΛΙΡΕΣ
Της πουλας σε ατομα που θελουν να επενδυσουν σε λιγο χαμηλοτεροι τιμη.πρεπει να ξερεις και τα σωστα ατομα.
10 years ago Φήμη: 39 | Δημοσιεύσεις: 1,117 -
ΛΙΡΕΣ
@egeo:
Ναι….αλλα οχι για τετοια ποσοτητα αμμεσα
αντρεα οταν βρισκεις δεν κρατιεσαι και θελεις να αλαξει η ζωη σου
εγω δεν ανεφερα ποσοτητα αλλα για να αλαξει η ζωη σου με 1000 και 5000 δεν αλαζει10 years ago Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7,481 -
ΛΙΡΕΣ
περα απο ολα αυτα που γραφτηκαν, διαλεγεις, η ζεις καλα σε χαμηλο προφιλ χωρις αγχος η αν πρεπει να κανεις την…........ ζωη, τοτε πρεπει να δωσεις και στο κρατος, ουτε λαχεια ουτε τιποτα, υπαρχουν τροποι (δεν ειναι επι του παροντος), αλλα ............ πρεπει να δωσεις.
10 years ago Φήμη: 47 | Δημοσιεύσεις: 1,033 -
ΛΙΡΕΣ
αντρεα οταν βρισκεις δεν κρατιεσαι και θελεις να αλαξει η ζωη σου
εγω δεν ανεφερα ποσοτητα αλλα για να αλαξει η ζωη σου με 1000 και 5000 δεν αλαζειΑλλαζει και με λιγοτερα….
Αλλαζει και ο τροπος σκεψης....και η τσεπη και ο χαρακτηρας και τα τσιγαρα αλλαζεις,περνεις μηχανακι...περνεις αυτοκινητο....αγοραζεις σπιτακι...αλλαζει Δημητρη ειναι η γνωμη μουΌλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
ΛΙΡΕΣ
Αλλο να κουβαλας 30 ευρω για να βγεις για καφε και αλλο να εχεις ενα χιλιαρικο στην τσεπη για τον καφε….και οτι αλλο προκυψη. Η συμπεριφορα αλλαζει οπως και η τσεπη
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
ΛΙΡΕΣ
Τελικά δεν έχουν άδικο όσοι λένε ότι η ψειρού είναι μεγάλο πανεπιστήμιο!!!
Χρειάζεται να ανοίξουμε ένα νήμα σχετικά με χρηματοπιστωτικά σεμινάρια!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!10 years ago Φήμη: 3,645 | Δημοσιεύσεις: 9,151 -
ΛΙΡΕΣ
ανδρεα μην γραφεις …............. μετραει, μην χασει τον λογαριασμο, ειναι στις 63782
ΛΙΡΕΣ
Αδελφε χαλαλι καλοφαγωτες κανεις ενα σουβλατζιδικο κ πουλας μισο τιμη κ δινεις ενα κ ενα δωρο σουβλακι καλαμακι κ ταιζεις τον κοσμο κ το μαγαζι ξεσκιζει κ κανεις δεν σου λεει τιποτες γιατι απεξω γινεται κολαση κ σ εγνωμοναν κ δεν σε πυραζει κανεις παλι αρχοντας θα εισαι δωσε κ λιγα στην μονη που παω εγω που συνεχεια μας πολεμαν να σε μνυμονεουν κ παλι αρχοντας , Αλανη ξερω τις εχεις κ χαλαλι σου συνεχισε την ομορφη τρελα εισαι ωραιος μονο αλαξε το ονομα σου λιγο μπαναλ κιτσ γ εμας εδω πανω ' αδελφε σου ευχωμαι τα καλητερα
10 years ago Φήμη: 30 | Δημοσιεύσεις: 878 -
ΛΙΡΕΣ
εγω σε πρωτη φαση ανηψουδ μιλαω για την εξαργυρωση
μετα θα μιλουσα για το ποθεν εσχες γιατι αυτα ναι μεν πανε μαζι αλλα και εκει υπαρχει λυση να δρασουν χωρισταΗ απλα μετα τρως απο τα ετοιμα.αφου καβατζα θα εχεις για τα δυσκολα και παντα ενδιαφερον για αγορα.ασχετα αν πηρε την κατιουσα.ετσι και ποθεν εσχες καλο θα ειναι αφου θα ειναι επενδυσεις απο ιδια κεφαλαια.τωρα αν τα ετοιμα δεν τα εχεις δηλωμενα αλλη υποθεση αυτην
10 years ago Φήμη: 13 | Δημοσιεύσεις: 599 -
ΛΙΡΕΣ
οταν εχω 100000 λιρες και τα 30γιουρο γινουν 50 και πηρα και μηχανακι η μια βαρκουλα και ενα αυτοκινητακι και πινω και καφε στο χιλτον το θεωρηται αλαγη ζωης με τετοιο αποθεματικο και μαθουσαλας να γινομουνα δεν θα τα ετρωγα ποτε και εγω θελω να τα φαω
10 years ago Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7,481 -
ΛΙΡΕΣ
δεν τρωγονται…............ σπαταλιωνται, πες που εφτασες στο μετρημα για να παω για υπνο
ΛΙΡΕΣ
δεν φτιαχνω καλυτερα 10000 προβατα να παρω και καμοια εικοσαρια να βγαζουν μεροκαματο και εγω να πινω πινα κολαντα με εκεινες με τις ψαθες αγγαλια κατω απο τους φοινικες???
ΛΙΡΕΣ
δεν τρωγονται…............ σπαταλιωνται, πες που εφτασες στο μετρημα για να παω για υπνο
τραβα γιατι αργει και οταν ξυπνησεις ελα να βοηθησεις
ΛΙΡΕΣ
ωραιο θεματακι!!αν και δεν βρηκα τπτ ακομη…..εχω δικο μ ατομο με χρυσοχοειο που θα τις πλυνει με ομο.......και ολα κομπλε....αχαχαχαχ
10 years ago Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 169