Ενας φοβος ολους μας κατεχει αν παμε με τον τενεκε στην τραπεζα.
Νομιζω λιγες λιγες δεν υπαρχει προβλημα.
Αντε να πω και εγω μια κοτσανα
μπαρμπα τα μισα θα τα αγορασεις εσυ για να κανεις δοκιμαστιριο χαχαχαχαχαχαχαχα
ΛΙΡΕΣ
παμε τορα στο ζουμη. –----------- βρεισκο φιλο στο ΠΡΟΠΟ . αυτος βλεπη πιος κερδιζη σεβαστο ποσο. ας Πω 20000ε. γεινετε κονε Το αγοραζω 25000.
Το κανω κορνιζα. Ετσι εχω αλοθη και καληψη. πολη Απλο. Ξεχασα ... Με κινεζες το αγοραζω. Χαχα.
Οπως πας δε θα σου μεινει φραγκο… ακου εκει θα το αγορασεις 25000... 20000 θα το αγορασεις γιατι εχει
και την κρατηση του φορου. :36_1_1:
PS
ΛΙΡΕΣ
να μην τις ξεπλυνεις.
το ξεπλυμα βρωμικου χρηματος τιμωρειται απο το νομο.
συμβουλη…. να τις τρως βρωμικες, 10 την ημερα, με συνταγη γιατρου.
μολις τις βρω θα παω στον γιατρο σου γραφει οραιες συνταγες.
Αν ξεκηνησω απο τον Εβρο ως την Κρητη σε τοπικα χρυσοχοεια να εξαργηρωνο 10 ,10 οχι 100000 αλλα ενα μιριο κομματια θα χρειαστω και αν φτασουν.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
ΛΙΡΕΣ
Μπαινεις συνετερος με παραχωρηση του 50% απο τον ιδιοκτητη σε 3-4 επιχειρισεις καλητερα φιλων.Τους πληρωνεις τα χρεη της εφοριας και δινεις εντολη να κοβουν 1000-1500 ευρω εισπραξη ημερησιως.Την επομενη χρονια εχεις ενα νομιμο εισοδημα αρκετα μεγαλο κανεις δηλωση πληρωνεις τους φορους και τα λεφτα ειναι νομιμα στην τραπεζα και με το ποθεν εσχες καλυμενο.Απο εκει και περα κινησε αναλογος.
ΛΙΡΕΣ
Τα καταθέτεις και με εγγύηση αυτά παίρνεις εκατό φορές την αξία σε χαρτιά!
Τεμενάδες θα σου κάνουν!!!
φυσικά μιλάμε για χοντρό νούμερο σαν αυτό που ανέφερες και όχι για λιανόματα!!!
που τις καταθετεις κωστα??? και τι χαρτια θα ειναι αυτα??? και τι θα διεκδικησεις την στιγμη που εισαι παρανομος???
ΛΙΡΕΣ
Ακου μπαρμπα αν τα ειχα τι θα εκανα.απο τα 10000 τα 500 πεταμα χυμα σε ενα παρτερι στους 50 ποντους.τα υπολοιπα λουφαρισμενα μεσα στην βαρελισια φετα.νομιμη ερευνα με την υποδειξη ο παππους εδω τα εβαλε.ετσι εχεις ενα καλο κεφαλαιο για να ξεκινησεις να κινεισαι χωρις να κινεις υποψιες.οσιοι απο εδω και περα εχουν μαγαζια το εργο ειναι ευκολο.αν παιξει και κανα κερδισμενο δελτιο ακομα πιο ευκολα ολα μετα…
Αρκει να εχεις και γατονι λογιστη και εχεμυθο.
ΛΙΡΕΣ
μολις τις βρω θα παω στον γιατρο σου γραφει οραιες συνταγες.
Αν ξεκηνησω απο τον Εβρο ως την Κρητη σε τοπικα χρυσοχοεια να εξαργηρωνο 10 ,10 οχι 100000 αλλα ενα μιριο κομματια θα χρειαστω και αν φτασουν.
ναι τα εχουνε χυμα οι χρυσοχοοι να σε πληρωσουν
ορε μπαινεις ενας αγνωστος σε ενα χρυσοχοειο και του λες σπαω 10 λιρες και αυτος θα σου ανοιξει το ταμειο αμεσως
ασε που οι μισοι συνεργαζονται με την αστυνομια