Δημητρη για σοβαρες απαντησεις που λες, ρωτας εναν γατονι λογιστη κ δικηγορο κ θα σου βρουν τις απαντησεις που θες, τροποι υπαρχουν, εαν ενδιαφερεσαι αμεσα ριξε τηλ.
-
ΛΙΡΕΣ
αντρεα οταν βρισκεις δεν κρατιεσαι και θελεις να αλαξει η ζωη σου
εγω δεν ανεφερα ποσοτητα αλλα για να αλαξει η ζωη σου με 1000 και 5000 δεν αλαζειΑλλαζει και με λιγοτερα….
Αλλαζει και ο τροπος σκεψης....και η τσεπη και ο χαρακτηρας και τα τσιγαρα αλλαζεις,περνεις μηχανακι...περνεις αυτοκινητο....αγοραζεις σπιτακι...αλλαζει Δημητρη ειναι η γνωμη μουΌλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
ΛΙΡΕΣ
Αδελφε χαλαλι καλοφαγωτες κανεις ενα σουβλατζιδικο κ πουλας μισο τιμη κ δινεις ενα κ ενα δωρο σουβλακι καλαμακι κ ταιζεις τον κοσμο κ το μαγαζι ξεσκιζει κ κανεις δεν σου λεει τιποτες γιατι απεξω γινεται κολαση κ σ εγνωμοναν κ δεν σε πυραζει κανεις παλι αρχοντας θα εισαι δωσε κ λιγα στην μονη που παω εγω που συνεχεια μας πολεμαν να σε μνυμονεουν κ παλι αρχοντας , Αλανη ξερω τις εχεις κ χαλαλι σου συνεχισε την ομορφη τρελα εισαι ωραιος μονο αλαξε το ονομα σου λιγο μπαναλ κιτσ γ εμας εδω πανω ' αδελφε σου ευχωμαι τα καλητερα
-
ΛΙΡΕΣ
εγω σε πρωτη φαση ανηψουδ μιλαω για την εξαργυρωση
μετα θα μιλουσα για το ποθεν εσχες γιατι αυτα ναι μεν πανε μαζι αλλα και εκει υπαρχει λυση να δρασουν χωρισταΗ απλα μετα τρως απο τα ετοιμα.αφου καβατζα θα εχεις για τα δυσκολα και παντα ενδιαφερον για αγορα.ασχετα αν πηρε την κατιουσα.ετσι και ποθεν εσχες καλο θα ειναι αφου θα ειναι επενδυσεις απο ιδια κεφαλαια.τωρα αν τα ετοιμα δεν τα εχεις δηλωμενα αλλη υποθεση αυτην