Τελικά δεν έχουν άδικο όσοι λένε ότι η ψειρού είναι μεγάλο πανεπιστήμιο!!!
Χρειάζεται να ανοίξουμε ένα νήμα σχετικά με χρηματοπιστωτικά σεμινάρια!!!
Έχεις κάνει???
ΛΙΡΕΣ
δεν φτιαχνω καλυτερα 10000 προβατα να παρω και καμοια εικοσαρια να βγαζουν μεροκαματο και εγω να πινω πινα κολαντα με εκεινες με τις ψαθες αγγαλια κατω απο τους φοινικες???
Αυτό συμφέρει και εμένα …...καθότι λύκος........δεν θα πεινάσω ποτέ χαχαχαχαχαχχαχαχαχα
Και αν στα πάρει καμιά αρρώστια.........πάλι στο μηδέν θα πας ......και δύσκολα να ξανασηκώσεις αυτιά .
ΛΙΡΕΣ
Ποιος ο λογος να ξεπλυνεις 20.000.000 ευρω κιτρινες με την μια ρε μητσο , θελεις να κανεις ζωη καραμπινατη μπορεις ανετα και με 2 μυρια ευρω και τα αλλα στην παντα , δεν μπλέκεις με τράπεζες σε καμια περιπτωση , δεν φαινεσαι πουθενα , υπαρχουν χιλιοι δυο που σπανε κιτρινες και δεν τους καίγεται καρφι που τις βρηκες , βρες και ένα λογιστη γατονι δωστου ένα σεβαστο ποσο και σου φτιαχνει αυτος μια off shore εταιρεια που στο τελος θα πιστεψεις ότι τα εβγαλες με τον ιδρωτα σου , αυτές οι περιπτώσεις ξαφνικου '' αδικαιολογητου '' πλουτισμου πρεπει να συνοδευονται παντα από 2 πραγματα ΥΠΟΜΟΝΗ και ΕΞΥΠΝΑΔΑ , αν δεν εφαρμοσεις και τα δυο θα σε φαει το σκοταδι αργα η γρηγορα , μπορεις να κανεις την ζωη που θες χωρις να φαινεσαι , οσους εχουν πιασει μεχρι σημερα το κρατος για αδικαιολογητο πλουτο είναι γιατι τα ειχαν ολοι σε τράπεζες με διαφορες παραλαγες καταθέσεων , ΠΟΙΟΣ ο λογος να τα βαλεις στην τραπεζα δεν καταλαβαινω , σπας 5000 κομματια και τα αλλα κρυβεις , τωρα με ένα μυριο τον χρονο αν δεν σου φτανει για να κανεις ΖΩΗ τοτε εισαι αχαριστος κατά την γνωμη μου , να σου δωσω ένα παράδειγμα που το ζω εδώ και χρονια , καποιος που ξερω βρηκε ο παππους του ένα μεγαλο ποσο κιτρινων πριν πολλα χρονια , τα μοιρασε στα παιδια του και αυτοι με την σειρα τους στα δικα τους παιδια , σημερα λοιπον ο εγγονος εχει να μαγαζι μικρο το οποιο μαζευει κοσμο 1 φορα το χρονο σε κανα πανηγυρι τις υπολοιπες μερες του χρονου είναι αδειο , σπουδαζει ταυτόχρονα 3 παιδια σε άλλες πολεις , την κοπανάει 20 μερες το καλοκαιρι + πασχα + χριστουγεννα και οποτε γουσταρει , ντύνονται εικογενειακως στην πενα , εχει φτιαξει ένα σπιτι τουμπανο ( χωρις πισινα εννοείται ) και οποτε τον ρωτήσεις πως παει είναι με ένα χαμογελο μεχρι τα αφτια , ουτε ενφια , ουτε εφορια , ουτε αν εχει δουλεια το μαγαζι του ουτε τιποτα δεν τον νοιαζει …..ΑΛΛΑ..κινειται ερπωντας ο τυπος , ουτε ακριβα αυτοκίνητα , ουτε πισινες ουτε μεγαλοπιασηματα , θυμασε τι σου ειπα παρα πανω , ΥΠΟΜΟΝΗ και ΕΞΥΠΝΑΔΑ , και λες εδώ εχω ένα μαγαζι που δουλευει ολο τον χρονο χωρις παιδια να σπουδαζουν χωρις να παω διακοπες , με 15 ωρες κάθε μερα 7 μερες τη βδομαδα και παλι δεν βγαινει ο ΑΛΛΟΣ πως τα βγαζει περα ......είναι απλο εχει μπαγιοκο και τον τρωει σιγα...σιγα...κανοντας την ζωη του , συμπερασμα βρες τα εσυ και όλα τα αλλα είναι ευκολα ........απορω με τις ερωτήσεις που κανεις μερικες φορες εσυ που εχεις αστερι - φλογα και σπαθια στους ωμους στο κουρμπετι της ζωης .- Υ.Γ παντως αμα βρεις τοσες μια χουφτα να μου στειλεις μου φτανουν !!
ΛΙΡΕΣ
Στην καινούργια οικονομία που μαστορεύουν οι παγκόσμιες συμμορίες εξουσίας μακροπροθεσμα ( δηλαδή από 5 χρόνια και πέρα ), πετρέλαιο, χρυσός και φορολογικοί παράδεισοι ΤΕΛΟΣ.
Να το έχετε στα υπόψιν όσοι κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια και σας προβληματίζουν ερωτήσεις του τύπου : και στα 60 μου ? στα 70 μου ? στα 80 μου ?
( Γιατί ακόμα δεν κατάλαβα πότε πέρασαν τα χρόνια από τα 35 στα 55 )
ΛΙΡΕΣ
Της είχε κρύψει ο παππούς στο υπόγειο και της βρήκα με τα από ανακαίνιση του σπιτιού μου , και πληρώνεις μόνο το φόρο
Εαν καλεσεις πρωτα τις αστυνομικες αρχες και γραφτει στο πορισμα οτι βγηκαν απο τοιχιο….δεν εκπιπτουν σε φορο.Γινεται συμπληρωματικο Ε9 και .....τα αλλα μονο απο κοντα.
PATRIK δεν σε ξεχασα...τελιωνω με κατι δουλειες και θα σε παρω τηλ...καλημερα
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!