δν ειναι εκνευρισμος,κουβεντα κανουμε ουτε ειπα οτι εσυ με αμφισβητησες εσυ προσωπικα ,
κ οσο για τα αγρια οπου υπηρχε βγηκε σε καλυπτει αυτην η απαντηση απο μερους μου?
δεν εχω λογο αμφισβητησης
εισαι ο δευτερος μετα τον ηλια
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
δλδ αν βγω εγω τωρα και πω οτι βρηκα 10 κιβωτια λιρες τι θα με κανανε?????
ΟΧΙ βεβεα. Θα γραψης οτη συνεργαζεσε με ολανδικη εταιρια τυρεμπορων Οπου Αυξηθηκαν τα κερδοι Σου. Θανοιξης κενουργια μοναδα . Θα δωσεις δουλια σε Καπιες φτοχες ικογενιες. Αλλα Παλη Θασαι Τυρεμπορας ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ τυρεμπορας.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
ενδεικτικα σελιδα 504 αν δν κανω λαθος ενα μελος που τα πιασα μεσα ακριβως στο σπιτι που τα χε,μετα απο λιγο καιρο τα πιασα κ στην αυλη του,φωτο δεμμις ασημι λεει πιαστηκε απο φωτο κ του λεω παρμενο ασημι κ οντωσ το ειχε βγαλει ο ανθρωπος τα σημεια ακριβως φωτο ελβις επιασα το ακριβες σημειο κ με ενημερωσε σε π.μ. μιλαω για τον εαυτο μου,αν κανεις ενα κοπο να διαβασεις θα τα δεις εκτος αν ειμαστε σε αλλο φορουμ εμεις οι ολοι εχουμε κανει συντεχνια η ολα αποτελουν μια αλληλουχια συμπτωσεων
Στην αυλη του ντεμι το ειχα βρει και γω με μικρη αποληση 3 ασημενια νομισματα οταν το πρωτοεβαλε ,αργοτερα ξανα ανεβασα την φωτο αφου μιλησα μαζι του και μου ειπε οτι πηρε τα νομισματα,για τον λογο οτι καπιοι ειχα αμφιβολιες για τα παρμενα και τα βρηκες φιλε ριπερ το θυμαμαι.με πολυ μικρη αποκληση και συ.
Και ο πλατανιας ειχε βαλει δοκιμαστηριο αρκετες φωτο…απο οτι θυμαμαι ειχε πατησει ολους τους στοχους το μελος iliaso609 αν κανω καποιο λαθος διορθωστε με.
Επιση για σιδερα σε δικε μου φωτο μου εχουν δωσει 2-3 μελοι σε κοντινη φωτο και τελευταια ο πλατανιας πισω απο μια βρυση.
Για χρυσο δεν νομιζω να πουνε αυτοι που βγαλανε
ΟΧΙ βεβεα. Θα γραψης οτη συνεργαζεσε με ολανδικη εταιρια τυρεμπορων Οπου Αυξηθηκαν τα κερδοι Σου. Θανοιξης κενουργια μοναδα . Θα δωσεις δουλια σε Καπιες φτοχες ικογενιες. Αλλα Παλη Θασαι Τυρεμπορας ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ τυρεμπορας.
γιωργο αν εχεις κατι να πεις απο την ιστορια και θελεις πεστο ειδαλως μην το μαμας το θεμα
Στην αυλη του ντεμι το ειχα βρει και γω με μικρη αποληση 3 ασημενια νομισματα οταν το πρωτοεβαλε ,αργοτερα ξανα ανεβασα την φωτο αφου μιλησα μαζι του και μου ειπε οτι πηρε τα νομισματα,για τον λογο οτι καπιοι ειχα αμφιβολιες για τα παρμενα και τα βρηκες φιλε ριπερ το θυμαμαι.με πολυ μικρη αποκληση και συ.
Και ο πλατανιας ειχε βαλει δοκιμαστηριο αρκετες φωτο…απο οτι θυμαμαι ειχε πατησει ολους τους στοχους το μελος iliaso609 αν κανω καποιο λαθος διορθωστε με.
Επιση για σιδερα σε δικε μου φωτο μου εχουν δωσει 2-3 μελοι σε κοντινη φωτο και τελευταια ο πλατανιας πισω απο μια βρυση.
Για χρυσο δεν νομιζω να πουνε αυτοι που βγαλανε
θα με σκασετε σημερα
ορε για δοκιμαστηρια μιλαμε στις χιλλιαδες σελιδες???? ηηηηη για δουλειες ??
τι τα θελετε και τα ανακατευεται τα δοκιμαστηρια???
δουλειες βγαλατε???
ειδαλως ηηηηηη δεν υπαρχουν ηηηη δεν γραφουν αυτοι που τα βρηκαν ηηηηη δεν κανουν σωστα την δουλεια τους τα ατομα που ασχολουνται
εχετε καμοια αλλη εξηγηση????
@metal:
τελος παντον!!!δεν υπαρχή θεμα αντιπαράθεσης απο μερους μου…
απλα με τα ρημάδια τα σίδερα θελω να σας πω επειδή δουλεύω τοπικό κάθε βήμα εχει και μπιπ,οποτε αν σε μια φωτο δώσετε ενδιξη για σίδερο σε μια μερια 99% αν βάλεις τοπικο θα κανει μπιπ,οποτε δεν για μενα δεν ειναι επιτυχια.το θεμα ειναι να μας δώσετε ένδειξη και να βγει κατι καλο εκει θα ειναι επυτιχια!!!
φιληκα...
Υπάρχει ένα μέλος από δω μέσα που πριν καιρό, σε φωτό από το Google που του έδωσα ένδειξη για κάτι ανάμεσα σε χρυσό και χαλκό, μου έστειλε πμ και μου είπε ότι στο σημείο αυτό, με απόκλιση 5-10 μέτρα βρήκε χάλκινο κουτάκι με λίγα χρυσά κοσμήματα μέσα. Αυτά μου είπε, αυτά σας λέω…Ούτε ζήτησα να μου δώσει τίποτα, απλά τον ευχαρίστησα που με ενημέρωσε. Αν θέλει ας το επιβεβαιώσει και μόνος του.
να γραψω κ για τα σημαδια σε μια φωτο που ειχα βαλει μου λεει το μελος βασιλης καταφυγιο μετα την γκιολα με το νερο οντως ειχε καταφυγιο εκει κ ειχε επισης κ μια mills με συρμα ,δν ειχε κιτρινιαρες μεσα (αυτο το ξερα απο την αρχη) ειχε διαφορα αλλα υλικα,κ το μελος παπακι σε μια συνομιλια που ειχαμε για κατι σημαδια μου υπεδειξε τι θα βρω κ που θα βρω οντως βρηκα την σπηλια αλλα ανοιχτη κ αδεια
θα με σκασετε σημερα
ορε για δοκιμαστηρια μιλαμε στις χιλλιαδες σελιδες???? ηηηηη για δουλειες ??
τι τα θελετε και τα ανακατευεται τα δοκιμαστηρια???
δουλειες βγαλατε???
ειδαλως ηηηηηη δεν υπαρχουν ηηηη δεν γραφουν αυτοι που τα βρηκαν ηηηηη δεν κανουν σωστα την δουλεια τους τα ατομα που ασχολουνται
εχετε καμοια αλλη εξηγηση????
η συνδιασμος ολων αυτων η ακομη κ μηχανακια (παλμικα-τοπικα )που να κανουν μπιπ μπιμ….
γιωργο αν εχεις κατι να πεις απο την ιστορια και θελεις πεστο ειδαλως μην το μαμας το θεμα
Απαντησα καθαρα στο δικο σου ερωτημα. Με μια φιλικη προταση Καμουφλαρισματος των κινεζων. Ολο το θεμα ειναι ναχαμε να λεγαμε. Το Πιος θα πη Αν τα Βρει.
Εγω θανοιξω μαγαζη με Γαλικα ποδιλατα Με Γαλικες ταχιτητες Οπου Θα φενετε Γαλος Ο Καταστηματαρχης. ΑΝ τα βρω.
Απαντησα καθαρα στο δικο σου ερωτημα. Με μια φιλικη προταση Καμουφλαρισματος των κινεζων. Ολο το θεμα ειναι ναχαμε να λεγαμε. Το Πιος θα πη Αν τα Βρει.
Εγω θανοιξω μαγαζη με Γαλικα ποδιλατα Με Γαλικες ταχιτητες Οπου Θα φενετε Γαλος Ο Καταστηματαρχης. ΑΝ τα βρω.
εεεεε δεν υπαρχει απαντηση
χιχι
γεια σου γιωργο
τωρα τι σχεση εχει αυτο που γραφεις???
καμοια συνενοηση απ οτι βλεπω
Στα γραφωμενα πολες φορες τα μπερδεβουμε Μεταξη μας.Σωστη συνενωηση παντα καλη Προσωπο με Προσωπο. οποτε κανω Πασω οπου παρεμβαλα στη κουβεντα ΣΑΣ
ολοι ξερεται-ξερουμε γιατι δεν μιλαει κανεναs για το τι βρηκε ο καθεναs με τη μεθοδο των φωτο η με οποιαδηποτε μεθοδο….γιατι πολυ απλα οι περισσοτερεs αποκρυψειs με λιρεs εχουν σηκωθει...αυτο δεν παει να πει ομωσ οτι δεν εχει βρεθει χρυσοs η οτι δεν υπηρχαν επιτυχιεs...τωρα αν ενα μελοs π.χ εχει βρει κατι χρυσο και το γραψει εδω μεσα.....ποια θα ειναι η αντιδραση των αλλων μελλων??προφανωs να ζητησουν αποδεικτικα στοιχεια και πολυ καλα θα κανουν...ελα μου ντε ομωs που αυτοs που βρηκε κατι θελει να διαφυλαξει τον κωλο του...και μουγκα......για σκεφτειτε το λιγο.....
@metal:
dolek μην μασας ο καιρος εξω ειναι βροχερος γραψτε να γραψουμε να περασουμε καλα!!! ας τον τυρεμπορα να λεει χικ χικ.
Εδωσα διευθηνη Και Τηλ. για Το Τυρι ΤΣΕΛΙΓΚΑΤΟ και μαματο. Μια φορα το Πετοιχα Μαρινοπουλο. Οσοι τυρεμποροι Να το βρουνε Και κοματι να μου στειλουν. ΤΟΡΑ το ΜΑΜΙΣΑ το Θεμα. ΧΟΥΧΟΥΧΟΥ.
Μια ερωτηση συναδελφοι χωρις παρεξηγηση
δεν αμφισβητω και το τονιζω την προθεση σας προς Θεου για βοηθεια αναμεταξυ μας ομως αυτο που μετραει στο τελος ειναι το αποτελεσμα
απευθυνομαι λοιπον στους συναδελφους που εδω και χρονια και καλα κανουνε βαζουνε φωτο σημαδια προς εξηγηση….. φωτο απο διαφορες περιοχες για ραβδοσκοπια επι χαρτου.... κοκ
οπως επισης απευθυνομαι και στους λυτες σημαδιων..... σαουλιαρηδες..... κοκ
εχει βγει κανενα αποτελεσμα ορε παιδια
εχει βγαλει συμφωνα με τις υποδειξεις συναδελφων καποιος ενδιαφερομενος κατι???
οποιος θελει απαντα
Μήτσο ειδικά εσύ δεν θα έπρεπε να αμφιβάλεις? δεν μπορεί να μην έμαθες τι έγινε λίγο πριν το Πάσχα?
Τώρα για υποδείξεις που λες ναι υπάρχει άνθρωπος εδώ μέσα που τα πήρε και δεν είπε κουβέντα!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!
@metal:
και γω μπαρμπα λεω να αποχωρησω,παω μεχρι πρεβεζα τετραημερο για καμια φασουλα και καμια ερευνουλα αν μας αφησει ο κολοκαιρος….
Μπήκανε φάσσες στην Ήπειρο αυτή την εβδομάδα, ειδικά Δευτέρα-Τρίτη γινόταν ο χαμός από τα κοπάδια, αλλά ο Πλατανιάς έριχνε ριπές στο γάμο του Καραγκιόζη χαχα. Το μόνο που κατάφερα ήταν να ξεπουπουλιάσω κανα δυο φάσσες στον αέρα αλλά με χαιρέτησαν και φύγανε χεχε…Ευτυχώς υπήρχαν και οι τσίχλες και πήραμε αρκετές, πάλι καλά...
bolek, ελα πες αληθεια ομως ετσι ,ντατουρα?
Αμα τα παρω Θα γλυψετε=απολαυσετε και Σεις. Τα Γαλικα ποδιλατα Θαναι στη μιση ΤιΜη . περ. 250ε. κιαμα δεν τα εχεις , ??
σε 100 δοσεις. 2.5ε το μηνα. = μισο πακετο τσιγαρα και κουτακι μπιρα. .