Δημητρη ακουσα κ απο την ραβδοσκοπια επι χαρτου καποιος εβγαλε 500 κομματια, αλλα οπως ειπε κ ο βασιλης την εκανε με ελαφρια.
-
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
Μέ τήν σειρά μου νά απαντήσω καί εγώ …..καί συγκεκριμένα σέ αυτή τή φώτο , φίλος καί καλός ρβδ. επί χάρτου μού υπόδειξε ότι δεξιά από τό σημάδι αυτό στήν μικρή αυτή αυλάκια υπάρχει κάτι σιδερένιο .
Τό άνοιξα μετά καί από ένδειξη τοπικού καί ήταν ένα γύφτικο καρφί σέ στρόγγυλο ξύλο καρφωμένο .
Τό θέμα είναι ακόμη υπό έρευνα.......
Τόν φίλο μας τόν ευχαριστώ ακόμη μία φορά καί σίγουρα δέν πρόκειται νά τόν ξεχάσουμε μέ τίποτα άν σηκωθεί δουλειά , πράγμα πού καί ο ίδιος γνωρίζει.Φιλικά Γεράκι.
-
ποσεσ λιρεσ ειναι διατεθημενος να χασεις καποιοσ για να μαθει την αληθεια????εμπρος ακουω προσφορεσ…!!!ενασ τον περασμενο μηνα προσφερε ενα μερσεντεσ.. δημητρη τα δοκιμαστηρια που ξεφτιλιστηκαν στην ραβδοσκοπια επι χαρτου δν πιανονται??η δν ηταν κ αυτα καιρο θαμενα κ δν πιανονται..ουτε απο την φωτογραφια??? τωρα για δουλειες εξω κ με το δικιο τουσ κανενασ δν μιλαει..γιατι ξερεις πως στο φορουμ εχουμε κ παρεες απο αλλες υπηρεσιες
-
@metal:
πεσμου σε παρακαλω αν θελεις πιο δοκιμαστηριο ξεσκιστηκε ?
Μέσα στις 1000 τόσες σελίδες του θέματος ραβδοδκοπία επί χάρτου έχουν γίνει και τέστ. Είχαμε βάλει διάφορες φωτό για τεστ εκεί μέσα από περυσι. Αλλα τώρα για να κάτσεις να τις βρεις, σε τόσες σελίδες είναι ψύλλος στα άχυρα…
-
Μέσα στις 1000 τόσες σελίδες του θέματος ραβδοδκοπία επί χάρτου έχουν γίνει και τέστ. Είχαμε βάλει διάφορες φωτό για τεστ εκεί μέσα από περυσι. Αλλα τώρα για να κάτσεις να τις βρεις, σε τόσες σελίδες είναι ψύλλος στα άχυρα…
ε εεεε!!!!!! ορε κωστα αυτο το ερωτημα εθεσα και εγω που βεβαιως δεν αφορα μονο την ραβδοσκοπια επι χαρτου αλλα και τους λυτες και τα σημαδια
τοσες χιλλιαδες ποσταρισματα ερωτηματα και απαντησεις μονο ο ηλιας βγηκε και ειπε
ναι μητσο κατι βρηκα μετα απο υποδειξη
οι αλλοι χιλλιαδες να θεωρησω οτι απετυχαν η οτι ειναι κρυψινοι???? -
ενδεικτικα σελιδα 504 αν δν κανω λαθος ενα μελος που τα πιασα μεσα ακριβως στο σπιτι που τα χε,μετα απο λιγο καιρο τα πιασα κ στην αυλη του,φωτο δεμμις ασημι λεει πιαστηκε απο φωτο κ του λεω παρμενο ασημι κ οντωσ το ειχε βγαλει ο ανθρωπος τα σημεια ακριβως φωτο ελβις επιασα το ακριβες σημειο κ με ενημερωσε σε π.μ. μιλαω για τον εαυτο μου,αν κανεις ενα κοπο να διαβασεις θα τα δεις εκτος αν ειμαστε σε αλλο φορουμ εμεις οι ολοι εχουμε κανει συντεχνια η ολα αποτελουν μια αλληλουχια συμπτωσεων
-
σε δικια μου φωτο το μελος πλατανιας μου ειπε για σιδερο σε δυο σημεια τα ανοιξαμε φυσικα το ενα ειχε ν,,,,, και το αλλο ενα τενεκεδακι σαν αυτα που μας διναν στο στρατο το τυρι μασ ειχε τεντωση στο χτυπημα.στα αλλα ποσταρισματα ειχα ολο πετρωμα.επισης σε μια αλλη φωτο μου απαντησε μελος με πμ για κατι που ειδε και εκει ειχαμε εντος ενα καλο σημα ομως δυσκολο σημειο για να δουλευτει.
-
ενδεικτικα σελιδα 504 αν δν κανω λαθος ενα μελος που τα πιασα μεσα ακριβως στο σπιτι που τα χε,μετα απο λιγο καιρο τα πιασα κ στην αυλη του,φωτο δεμμις ασημι λεει πιαστηκε απο φωτο κ του λεω παρμενο ασημι κ οντωσ το ειχε βγαλει ο ανθρωπος τα σημεια ακριβως φωτο ελβις επιασα το ακριβες σημειο κ με ενημερωσε σε π.μ. μιλαω για τον εαυτο μου,αν κανεις ενα κοπο να διαβασεις θα τα δεις εκτος αν ειμαστε σε αλλο φορουμ εμεις οι ολοι εχουμε κανει συντεχνια η ολα αποτελουν μια αλληλουχια συμπτωσεων
αν φτασουμε σε σημειο να εκνευριζομασται ας την κοψουμε την κουβεντα
δεν σε αμφισβητησε κανεις οτι λες αληθεια
η ερωτηση δεν αναφερεται για δοκιμαστηρια η σπιτια
αγριο μετα απο χιλλιαδες ερωτοαπαντησεις και φωτο εχει βγει???
αυτο ρωταω και μην το αλαζετε σας παρακαλω
αν καποιος θελει επι του θεματος ας απαντησει αλλα οχι με υποθεσεις η ακουσματα