Μητσαρα ποιος θα βρει ένα σεβαστο αριθμο λιρων υστερα από υποδειξη καποιου ραβδοσκοπου - σημαδοφαγου κτλ και θα βγει εδώ δημοσια να το πει…..?.....στην καλυτερη αν είναι λιγο ανθρωπος θα δωσει κατι σε αυτόν που τον βοηθησε να τις βρει και τελος.....ποιος ο λογος να βγαλεις την ντουντουκα και να το φωνάζεις....τι θα κερδισεις....αντιθέτως εχεις πολλα να χασεις όπως την ασφαλεια σου και την ηρεμια σου !!
-
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
απο την μια χαιρομαι βασιλη που ησουν θετικος
να σου στειλω και εγω μερικα για υποδειξη και πριν τα βρω θα σου κανω συμβολαιο οχι για ενα αλλα για 1000 ευχαριστω
τοσο μακακας εισαι??????????Ειμαι φιλε δυστυχως και εδω ενα μηνυμα απο αλλον φιλο στο εμαιλ μου πριν λιγο Μπράβο παιχταρά δώστα όλα στα παιδιά να σε πουν μακακα ακόμα μια φορά
-
Ειμαι φιλε δυστυχως και εδω ενα μηνυμα απο αλλον φιλο στο εμαιλ μου πριν λιγο Μπράβο παιχταρά δώστα όλα στα παιδιά να σε πουν μακακα ακόμα μια φορά
ααααααα ξεχασα να σου πω .
παρηγορησου παντος γιατι και αλλη 2 εφαγαν γερη πιστολια απο δω μεσα .
φυσικα το ατομο εκλησε ιμεηλ , τηλ , συνδεσεις και αγνωιτε η τυχη του . -
φυσικα το ατομο εκλησε ιμεηλ , τηλ , συνδεσεις και αγνωιτε η τυχη του .Παναγιώτη μη λες κακές κουβέντες δεν συμβαίνουν αυτά?
3.200.000 στην υγεία του μαλακα?Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
φυσικα το ατομο εκλησε ιμεηλ , τηλ , συνδεσεις και αγνωιτε η τυχη του .Πανο εχουμε καιρο να μιλησουμε ρε φιλε εχει σφιξει το τομαρι μου με τοσα που ειδα και επαθα οσο για τον 11
το ψεμα καποια στιγμη δεν βγαινει σε καλο να ξερεις.
Ολοι εδω πληρωνουν. -
Μητσαρα ποιος θα βρει ένα σεβαστο αριθμο λιρων υστερα από υποδειξη καποιου ραβδοσκοπου - σημαδοφαγου κτλ και θα βγει εδώ δημοσια να το πει…..?.....στην καλυτερη αν είναι λιγο ανθρωπος θα δωσει κατι σε αυτόν που τον βοηθησε να τις βρει και τελος.....ποιος ο λογος να βγαλεις την ντουντουκα και να το φωνάζεις....τι θα κερδισεις....αντιθέτως εχεις πολλα να χασεις όπως την ασφαλεια σου και την ηρεμια σου !!
Η σωστότερη τοποθέτηση που διάβασα !!!!!!!!!!
-
Μητσο , η ρβδ επι χαρτου δουλευει , και μαλιστα , εαν ειναι απο καποιους κατσε καλα ρβδ , ξεσκιζει
Να ξερεις ομως , οτι το 90% των αποτελεσματων που λενε , ειναι σε παρμενα - πετρωματα - ειδωλα - σκουριες
Απο τοτε που ο Παρης ξεκινησε αυτο το θεμα , κανω ερευνα μαζι με καποια παιδια
Ασχετα με τα αποτελεσματα , την δουλεια και την βοηθεια που προσφεραν τα παιδια που συμμετειχαν σε αυτο το θεμα , ειναι ανυπολογιστη !!!!!!!!!!!!
Ενα πραγμα να ξερεις , εαν υπαρχει κιτρινο , οι καλοι θα στο βρουνευχαριστω
-
Φιλε μην στεναχωριεσαι,οσοι αξιζουν καποια στιγμη ανταμοιβωνται.
Έχεις απόλυτο δίκαιο! Κάθε μέρα το βλέπουμε αυτόβ¦β¦..!
Πριν χρόνια κάποιο γεροντάκι κέρδισε στο λαχείο 200 εκατ δρχ!
Ξέρεις τι έκανε? τα έκαψε στο τζάκι!!! Τώρα που ήρθατε εσείς είναι αργά!
Είχε χάσει την φαμίλια του από την πείνα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Εγώ, moi, Ik, ich, I', me!
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Μια ερωτηση συναδελφοι χωρις παρεξηγηση
δεν αμφισβητω και το τονιζω την προθεση σας προς Θεου για βοηθεια αναμεταξυ μας ομως αυτο που μετραει στο τελος ειναι το αποτελεσμα
απευθυνομαι λοιπον στους συναδελφους που εδω και χρονια και καλα κανουνε βαζουνε φωτο σημαδια προς εξηγηση….. φωτο απο διαφορες περιοχες για ραβδοσκοπια επι χαρτου.... κοκ
οπως επισης απευθυνομαι και στους λυτες σημαδιων..... σαουλιαρηδες..... κοκ
εχει βγει κανενα αποτελεσμα ορε παιδια
εχει βγαλει συμφωνα με τις υποδειξεις συναδελφων καποιος ενδιαφερομενος κατι???
οποιος θελει απαντασε αυτους μητσους θα ανεφερα και αυτους που εχουν τοπικα. ναι εχουν βρεθει. ομως με την παροδο των ετων η ολη διαδικασια γινεται ολο και πιο δυσκολη. απο τη μια η φυσικη και τεχνητη διαβρωση του εδαφους. παραδειγμα το σημερινο που βρεθηκε κιβωτιο στο 2,80. ειναι δυνατον να σκαψανε τοτε τοσο βαθια??? οχι βεβαια το εδαφος αλλαξε με την παροδο των ετων. απο την αλλη που εχουν βγει παρα πολλα με αποτελεσμα να εχουν μεινει λιγα. αυτα που μενουν ειναι τα κρυμμενα σε πετρωδη εδαφη και τα χαμενα. και οσο περνανε τα χρονια θα γινονται ακομη χειροτερα τα πραγματα γιατι θα μειωθουν δραστικα οι παραπανω ειδικοτητες μιας και δεν θα μπορουν να συντηρηθουνε για να βρισκονται σε ενα αλφα επιπεδο επιτυχιας.
-
Μπήκανε φάσσες στην Ήπειρο αυτή την εβδομάδα, ειδικά Δευτέρα-Τρίτη γινόταν ο χαμός από τα κοπάδια, αλλά ο Πλατανιάς έριχνε ριπές στο γάμο του Καραγκιόζη χαχα. Το μόνο που κατάφερα ήταν να ξεπουπουλιάσω κανα δυο φάσσες στον αέρα αλλά με χαιρέτησαν και φύγανε χεχε…Ευτυχώς υπήρχαν και οι τσίχλες και πήραμε αρκετές, πάλι καλά...
Αυτές που ξεπουπούλιασες ήταν σίγουρα αρσενικές χαχαχαχαχαχαχαχα
Τα κοπάδια που είδες φίλε πόσο μεγάλα ήταν σε αριθμό ;;;;(περίπου κατά προσέγγιση)
Από τα μέρη μου πέρασαν λίγες,σε σχέση με άλλα χρόνια.
Αν σε τρεις - τέσσερις μέρες δεν δούμε μεγάλα κοπάδια,τότε μάλλον θα πέρασαν από αλλού.Καταλαβαίνω ότι μαμάμε το θέμα με αυτά,αλλά το ρημάδι το κυνήγι είναι συναφές με το άλλο χόμπι μας .
Τώρα αν τα σημάδια οδηγούν κάπου,θα έλεγα ότι για μένα παρουσιάζουν ενδιαφέρον μόνο για μια ραβδοσκοπική έρευνα σε μια αρκετά μεγάλη περίμετρο.
Τέλος δεν πιστεύω ότι κάποιο αποκρυπτογραφημένο σημάδι να είναι ικανό,από μόνο του,να σε πάει στο σημείο μηδέν.
Αν ήταν τόσο εύκολο….....σίγουρα θα τα είχαν σηκώσει,ήδη εδώ και αρκετά χρόνια,αν πράγματι υπήρξε λιλί κοντά στα σημάδια. -
Αν ηταν πολλα τα κομματια , παρα πολλα , σαφως και δεν θα ελεγα ποσα ακριβως βρηκα δημοσια !
Αλλο το να αναφερεις οτι βρηκες και αλλο να αναφερεις και ΑΦΜ, ΙΚΑ ,ΤΕΒΕ,ΟΑΕΕ εσωρουχα , πανωφορια , θρησκευμα κλπ!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
το περιμενα οτι το θεμα θα το μαμησουμε αλλα αν το σκευτηται λιγο δεν ειναι και τοσο επιφανειακο
εχει να κανει με συναλαγες που μεσα στο θεμα εκφραστηκαν παραπονα αλλα και με εξοδα
γιατι ορε παιδες το μαματε???
πχ το ανηψουδ μας γραφει οτι παει τετραημερο πρεβεζα (καλα να περασεις)
πχ ο μπολεκ σκευτεται οταν τα βρει ποιον γαλλο θα βαλει αντιπροσωπο για να μην φαινεται στην εφορια
πχ ο φιλος μου ο πλατανιας τις φασες
πχ ο φιλος μου ο βασιλης τα ριξιματα που εχει φαει
οκ δεκτα αλλα δεν ειναι επι του θεματος
αν θελετε ολοι να το γυρισουμε στο τσαμικο πεστε μου να φορεσω την κατοσταφυλη φουστανελα
εσεις στο φιναλε φιναλε μεχρι τωρα κανετε ερωτησεις και βαζετε σημαδια οχι εγω
πειραζει που ρωτησα για το αποτελεσμα???