δημητρη, μονο η κουτοπονηρια ειναι και ηταν παντα εμποδιο για κατι μελλοντικα καλο..
οπως τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια, ετσι δεν ειναι και οι ανθρωποι..
συνμφωνω με τους προβληματισμους σου.. παρα ταυτα, υπαρχει φως στο τουνελ.
Αρκει, να το αποφασισουμε..
-
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
δημητρη, μονο η κουτοπονηρια ειναι και ηταν παντα εμποδιο για κατι μελλοντικα καλο..
οπως τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια, ετσι δεν ειναι και οι ανθρωποι..
συνμφωνω με τους προβληματισμους σου.. παρα ταυτα, υπαρχει φως στο τουνελ.
Αρκει, να το αποφασισουμε..ορε χρηστο εγω δεν ειπα το αντιθετο
συγκεκριμενο ερωτημα εκανα και μαλιστα επισημαινω οτι δεν υπαρχει προθεση αντιπαραθεσης -
@wolf:
Αυτές που ξεπουπούλιασες ήταν σίγουρα αρσενικές χαχαχαχαχαχαχαχα
Τα κοπάδια που είδες φίλε πόσο μεγάλα ήταν σε αριθμό ;;;;(περίπου κατά προσέγγιση)
Από τα μέρη μου πέρασαν λίγες,σε σχέση με άλλα χρόνια.
Αν σε τρεις - τέσσερις μέρες δεν δούμε μεγάλα κοπάδια,τότε μάλλον θα πέρασαν από αλλού.Καταλαβαίνω ότι μαμάμε το θέμα με αυτά,αλλά το ρημάδι το κυνήγι είναι συναφές με το άλλο χόμπι μας .
Τώρα αν τα σημάδια οδηγούν κάπου,θα έλεγα ότι για μένα παρουσιάζουν ενδιαφέρον μόνο για μια ραβδοσκοπική έρευνα σε μια αρκετά μεγάλη περίμετρο.
Τέλος δεν πιστεύω ότι κάποιο αποκρυπτογραφημένο σημάδι να είναι ικανό,από μόνο του,να σε πάει στο σημείο μηδέν.
Αν ήταν τόσο εύκολο….....σίγουρα θα τα είχαν σηκώσει,ήδη εδώ και αρκετά χρόνια,αν πράγματι υπήρξε λιλί κοντά στα σημάδια.Μιας και το χαλάσαμε το θέμα που λέει και ο Δημήτρης ας απαντήσω για τις φάσσες στον φίλο μου το wolf57. Δευτέρα μπήκαν ατελείωτα κοπάδια στα Ελληνοαλβανικά σύνορα. Εγώ βέβαια δεν ήμουν εκεί, άλλοι δικοί μου μου είπαν. Εγώ ημουνα παρακάτω διότι τα έξοδα πολλά για μεγαλύτερες εξορμήσεις. Εκεί που ήμουνα εγώ είδα και τη Δευτέρα και την Τρίτη από 3-4 κοπάδια περίπου των 500 πουλιών (υποθέτω, δεν τα μέτρησα). Αυτά βέβαια τα είδα πέρναγαν ψηλά και μακριά. Στα καρτέρια μας, σε απόσταση λογική, μας πέρασαν κάμποσα κοπαδάκια μικρά των 20-30 πουλιών που μόλις αρχίναγε το τουφεκίδι διασκορπίζονταν, δυο από δω, τρία από 'κει κλπ. Βέβαια, εννοείται ότι σε σχέση με τα πουλιά που μπήκαν πέρυσι ήταν όντως αρκετά λιγότερα φέτος, περίπου όσα πρόπερσι και τα προηγούμενα χρόνια. Απλά περυσι στην περιοχή μας είχαν περάσει υπερβολικές φάσσες και μάλιστα για μεγάλη χρονική διάρκεια. Είχαν κρατήσει τα μπασίματα από 11-12 Οκτωβρίου μέχρι 16-17 Νοεμβρίου.
-
Έχεις απόλυτο δίκαιο! Κάθε μέρα το βλέπουμε αυτόβ¦β¦..!
Πριν χρόνια κάποιο γεροντάκι κέρδισε στο λαχείο 200 εκατ δρχ!
Ξέρεις τι έκανε? τα έκαψε στο τζάκι!!! Τώρα που ήρθατε εσείς είναι αργά!
Είχε χάσει την φαμίλια του από την πείνα!!!Κατι ηξερε ο γερος…....για να εχει την συνειδηση του καθαρη.
-
Δημητρη δυο μελη μου υποδειξανε 2 σημεια σχετικα κοντινα σε αποσταση μεταξυ τους..αυτο καπου την ανοιξη!
Προσπαθω απο τις αρχες του καλοκαιριου να παω εκει…δεν ειναι μακρια ισα ισα πολυ κοντα....παρακαλωντας φιλο μου ,τακτικα , πολυ τακτικα!
Και αυτο επειδη διατεινετε οτι γνωριζει το μηχανημα του αριστα και εγω δεν θελω να παω και να εχω αμφιβολιες ή εστω πολλες αμφιβολιες.
Ειναι το μονο ευκολο να παω με ενα μηχανημα!
Και θελω να παω μονο και μονο για να εχω καποια αποτελεσματα στο θεμα αυτο.
Οταν θα εχω αποτελεσματα θα εχετε νεοτερα πανω σε αυτο απο εκει και περα τα ερωτηματα ισχυουν αυτα και πολλα αλλα.
Ομως αντι να ρωτας εσυ για τους αλλους γιατι δεν βαζεις και εσυ 1-2 σημεια που τα θεωρεις πιθανα και αν σου δωσουν υποδειξη να το ερευνησεις?
Ξερω τις πεποιθησεις σου αλλα καπου στο θεμα αυτο πρεπει να μπαινει και ενα αναλογο μηνυμα βρεθηκε, δεν βρεθηκε, ερευνηθηκε , δεν ερευνηθηκε, κατι οτιδηποτε!
Αντε να σε δω!:7_16_10:Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Παναγιώτη μη λες κακές κουβέντες δεν συμβαίνουν αυτά?
3.200.000 στην υγεία του μαλακα?εση αγορι μου εφαγες κανονια οχι πιστολι .
Πανο εχουμε καιρο να μιλησουμε ρε φιλε εχει σφιξει το τομαρι μου με τοσα που ειδα και επαθα οσο για τον 11
το ψεμα καποια στιγμη δεν βγαινει σε καλο να ξερεις.
Ολοι εδω πληρωνουν.αδελφε θα σε παρω αυριο να τα πουμε .
( αν βεβαια δεν εργαζετε το ασχαιμελ και απεργη ) -
Δημητρη δυο μελη μου υποδειξανε 2 σημεια σχετικα κοντινα σε αποσταση μεταξυ τους..αυτο καπου την ανοιξη!
Προσπαθω απο τις αρχες του καλοκαιριου να παω εκει…δεν ειναι μακρια ισα ισα πολυ κοντα....παρακαλωντας φιλο μου ,τακτικα , πολυ τακτικα!
Και αυτο επειδη διατεινετε οτι γνωριζει το μηχανημα του αριστα και εγω δεν θελω να παω και να εχω αμφιβολιες ή εστω πολλες αμφιβολιες.
Οταν θα εχω αποτελεσματα θα εχετε νεοτερα πανω σε αυτο απο εκει και περα τα ερωτηματα ισχυουν αυτα και πολλα αλλα.
Ομως αντι να ρωτας εσυ για τους αλλους γιατι δεν βαζεις και εσυ 1-2 σημεια που τα θεωρεις πιθανα και αν σου δωσουν υποδειξη να το ερευνησεις?
Ξερω τις πεποιθησεις σου αλλα καπου στο θεμα αυτο πρεπει να μπαινει και ενα αναλογο μηνυμα βρεθηκε, δεν βρεθηκε, ερευνηθηκε , δεν ερευνηθηκε, κατι οτιδηποτε!
Αντε να σε δω!:7_16_10:γιωργο καλησπερα. θυμασαι τι λεγαμε την κυριακη??? αρχιζει και δενει το ολο σκηνικο
-
Αντε να σε δω!:7_16_10:Γιωργη , αυτο λεω στον Μητσο τοσο καιρο
Αυτος , ομως εχει χοντρο κολλημα με την ρβδ
Αστον , θα ερθει και η δικη του ωραΓεια σου ρε Μητσαρα
-
Μιας και το χαλάσαμε το θέμα που λέει και ο Δημήτρης ας απαντήσω για τις φάσσες στον φίλο μου το wolf57. Δευτέρα μπήκαν ατελείωτα κοπάδια στα Ελληνοαλβανικά σύνορα. Εγώ βέβαια δεν ήμουν εκεί, άλλοι δικοί μου μου είπαν. Εγώ ημουνα παρακάτω διότι τα έξοδα πολλά για μεγαλύτερες εξορμήσεις. Εκεί που ήμουνα εγώ είδα και τη Δευτέρα και την Τρίτη από 3-4 κοπάδια περίπου των 500 πουλιών (υποθέτω, δεν τα μέτρησα). Αυτά βέβαια τα είδα πέρναγαν ψηλά και μακριά. Στα καρτέρια μας, σε απόσταση λογική, μας πέρασαν κάμποσα κοπαδάκια μικρά των 20-30 πουλιών που μόλις αρχίναγε το τουφεκίδι διασκορπίζονταν, δυο από δω, τρία από 'κει κλπ. Βέβαια, εννοείται ότι σε σχέση με τα πουλιά που μπήκαν πέρυσι ήταν όντως αρκετά λιγότερα φέτος, περίπου όσα πρόπερσι και τα προηγούμενα χρόνια. Απλά περυσι στην περιοχή μας είχαν περάσει υπερβολικές φάσσες και μάλιστα για μεγάλη χρονική διάρκεια. Είχαν κρατήσει τα μπασίματα από 11-12 Οκτωβρίου μέχρι 16-17 Νοεμβρίου.
λοιπον για να σε πονηρεψω ενα 3% οταν βλεπεις κοπαδια ψηλωμενα θα εχεις στην καραμπινα σου φυσιφκια no limitend ετσι λεγονται και τουφεκα στα 150μ
-
οκ βασιλη το αντιληφθηκα εγω λαθος
αρα μεχρι τα τωρα γραφουμενα μονο ο ηλιας ειδε με τα ματια τουλοιπόν μητσαρα, έδειχνα παλιότερα φωτογραφίες σε δύο άτομα, δηλαδή πηγενα σε περιοχές που υπηρχαν τελικά σημάδια έβγαζα 15 φωτογραφίες και τους τις έδειχνα. για εναν περίεργο λόγο και οι δύο μου δειχναν μόνο σε μια φωτογραφία το ίδιο σημείο σε κυκλακι…δεν βρήκα πότε λίρες, μόνο αντικείμενο.
την μοναδική φορά που πηγα με τον έναν σε δουλειά μου είπε σκαψε εδώ αύριο...
την άλλη μέρα έσκαψα με τον κολητο μου, μόλις ξεθαψαμε ενα χέρι ξανακλεισάμε την τρύπα...
παίρνω τηλέφωνο τον τύπο και μου λέει: αυτός έχει κάτι πάνω του που θα σε βοηθήσει... δεν ξανασκαψα τον αφησα στην ησυχία του... -
Γιωργη , αυτο λεω στον Μητσο τοσο καιρο
Αυτος , ομως εχει χοντρο κολλημα με την ρβδ
Αστον , θα ερθει και η δικη του ωραΓεια σου ρε Μητσαρα
δεν εχω κολημα μωρη σαρμουτα διαλογης
αποδειξη οτι καλοι φιλοι μου ειναι σημαδαδες (pannas athanasia μαιμου κοκ οπως και ραβδοσκοποι yogi εσυ riper κοκ)
sory που δεν σας ανεφερα ολους αλλα θα επρεπε να γραφω μεχρι το πρωι
εσυ ρε φολογερε μου χρωστας μια επισκεψη για κατι που σου εχω πει
γιατι δεν ηρθες???
που ειναι το προβλημα μου λοιπον???
θα σε παρω φωνι αυριο και να δουμε τι θα μου πεις οχι μονο για την δικη μου περιπτωση αλλα και για την θηβα που εμεινε στα λογια
τυρεμπορας -
μητσο έμαθα να πιστεύω μόνο ότι βλέπω με τα μάτια μου, για τον λόγο αυτό και τον κάλεσα νσ έρθει στο βουνο μαζί μου.
βρήκα ένα σημάδι στο βουνό και μου λένε ότι πρέπει να παω στην απέναντι πλάγια να βρω την πηγή και να την ψάξω…
παίρνω λοιπόν τον παππού να μου δείξει την πηγή,στο μονοπάτι που πηγαίναμε θυμάται ο παππούς ότι πριν φτάσουμε στην πηγή υπάρχει ένας πλατανος, εκεί σκοτωσε ένας αντάρτης δύο παιδιά από το χωριό.
παίρνω τον τύπο για να παμε σε αυτή την πηγή, πριν φτάσουμε στην πηγή σταματάει στον πλάτανο και μου λέει ""σε αυτην την πέτρα κάθονται 2 και μας κοιτάνε""...
τον πιστεύεις αυτόν μετά σε ότι σου πει η' όχι?και αυτό που μου έμεινε από όλη την μέρα που ήμασταν μαζί είναι ότι κανενας ,που κάνει την ίδια δουλειά με αυτόν δεν μπορεί να δει χρυσό απευθείας, μόνο διαφορά αλλα αντικείμενα που μπορούν να σε βοηθήσουν...
-
μητσο έμαθα να πιστεύω μόνο ότι βλέπω με τα μάτια μου, για τον λόγο αυτό και τον κάλεσα νσ έρθει στο βουνο μαζί μου.
βρήκα ένα σημάδι στο βουνό και μου λένε ότι πρέπει να παω στην απέναντι πλάγια να βρω την πηγή και να την ψάξω…
παίρνω λοιπόν τον παππού να μου δείξει την πηγή,στο μονοπάτι που πηγαίναμε θυμάται ο παππούς ότι πριν φτάσουμε στην πηγή υπάρχει ένας πλατανος, εκεί σκοτωσε ένας αντάρτης δύο παιδιά από το χωριό.
παίρνω τον τύπο για να παμε σε αυτή την πηγή, πριν φτάσουμε στην πηγή σταματάει στον πλάτανο και μου λέει ""σε αυτην την πέτρα κάθονται 2 και μας κοιτάνε""...
τον πιστεύεις αυτόν μετά σε ότι σου πει η' όχι?και αυτό που μου έμεινε από όλη την μέρα που ήμασταν μαζί είναι ότι κανενας ,που κάνει την ίδια δουλειά με αυτόν δεν μπορεί να δει χρυσό απευθείας, μόνο διαφορά αλλα αντικείμενα που μπορούν να σε βοηθήσουν...
-
παίρνω τον τύπο για να παμε σε αυτή την πηγή, πριν φτάσουμε στην πηγή σταματάει στον πλάτανο και μου λέει ""σε αυτην την πέτρα κάθονται 2 και μας κοιτάνε""…
λιακο διαβσε την πρωτη σειρα που εγραψες και μετα αυτη που σου υπενθυμισα
εσυ τους ειδες με τα ματια σου οπως λες αυτους που σου ειπε οτι καθοντουσαν στην πετρα????
-
Το ότι μπορεί να διάβασε την σκέψη σου(σε υπνώτισε χωρίς να το καταλάβεις και ψάρεψε ότι γνώριζες)…......και εσένα σου έκανε εντύπωση αυτό που σου είπε.........σου πέρασε καθόλου αυτό από το μυαλό ;;;;;;;;;;;;;;;;
-
…..μια γιαγια μου ειχε πει καποτε ..,'' όλα τα τζάκια καπνιζουν στο χωριο κανουν όμως όλα φαγητο ? '' .......καπως ετσι είναι και οι ραβδοσκοποι - σημαδοφαγοι - εκρεμαδες , καποιοι το εχουν καποιοι όχι , και για μενα η υποδειξη του σημείου καλο είναι να γινεται επι τοπου αν γινεται απ τον ραβδοσκοπο και να είναι επισης και όχι πολύ μεγαλος για να βοηθαει κι αυτος στο σκαψιμο βεβαίως βεβαίως μιας και τα μεριδια απ την δουλεια θα είναι ισα , αμ πως '' αμα η πατατα είναι καμενη να την δοκιμασει κι ολας όχι να την κοιταει μονο εξω απ τον φουρνο ''.....!!