κατ αρχας θελω να εκφρασω για μια ακομη φορα τα συληπητηρια μου προς την οικογενεια του και να με συμπαθα που δεν μπορεσα να παρευρευθω στο μνημοσυνο του φιλου μου
κατα δευτερον θελω να πω δυο λογια για τον εκλιποντα
φιλαρακι μπορει να εφυγες αλλα για εμας θα εισαι παντα η ζγουρομαλλα αναμεσα μας με το χιουμορ σου τις ιδεες σου την ειλικρεινια σου και οταν χρειαζοτανε την καυστικοτητα σου
η αληθεια ειναι οτι ελειψες απο πολλους
ευτυχως προς τιμην της υπαρχει διαδοχη κατασταση αν και απειρη η θεληση της εμενα προσωπικα μου θυμιζει κατι απο το τσαγανο το δικο σου
τα psaxtiria τα δημιουργησες και εφοσων δειχνει οτι εχει την διαθεση να τα συνεχισει η χριστινα ολοι θα ειμαστε μαζι της
σου υποσχομαι να μην ξαναγραψω ακαταλαβιστικα ( βλαχικα οπως τα ελεγες εσυ ) και οτι περνα απο το χερι μου για βοηθεια του σαιτ να ειμαι μαζι της
ο φιλος σου
τυρεμπορας
να εισαι καλα εκει που εισαι
-
ΖΓΟΥΡΟΜΑΛΛΑ
-
ΖΓΟΥΡΟΜΑΛΛΑ
κατ αρχας θελω να εκφρασω για μια ακομη φορα τα συληπητηρια μου προς την οικογενεια του και να με συμπαθα που δεν μπορεσα να παρευρευθω στο μνημοσυνο του φιλου μου
κατα δευτερον θελω να πω δυο λογια για τον εκλιποντα
φιλαρακι μπορει να εφυγες αλλα για εμας θα εισαι παντα η ζγουρομαλλα αναμεσα μας με το χιουμορ σου τις ιδεες σου την ειλικρεινια σου και οταν χρειαζοτανε την καυστικοτητα σου
η αληθεια ειναι οτι ελειψες απο πολλους
ευτυχως προς τιμην της υπαρχει διαδοχη κατασταση αν και απειρη η θεληση της εμενα προσωπικα μου θυμιζει κατι απο το τσαγανο το δικο σου
τα psaxtiria τα δημιουργησες και εφοσων δειχνει οτι εχει την διαθεση να τα συνεχισει η χριστινα ολοι θα ειμαστε μαζι της
σου υποσχομαι να μην ξαναγραψω ακαταλαβιστικα ( βλαχικα οπως τα ελεγες εσυ ) και οτι περνα απο το χερι μου για βοηθεια του σαιτ να ειμαι μαζι της
ο φιλος σου
τυρεμπορας
να εισαι καλα εκει που εισαιΚαι τα δικα μου συλληπητηρια στην οικογενεια.
Αν και παντα θα τον εχουμε στην σκεψη μας. Για ολα οσα εχει κανει. ναναι καλα εκει που βρισκεται.
Δημητρη μου αρεσει που εισαι ντομπρος. και τα λες εξω απο τα δοντια σε πολλα θεματα.
αν και στην αρχη το ειχα παρεξηγησει. -
ΖΓΟΥΡΟΜΑΛΛΑ
Και τα δικα μου συλληπητηρια στην οικογενεια.
Αν και παντα θα τον εχουμε στην σκεψη μας. Για ολα οσα εχει κανει. ναναι καλα εκει που βρισκεται.
Δημητρη μου αρεσει που εισαι ντομπρος. και τα λες εξω απο τα δοντια σε πολλα θεματα.
αν και στην αρχη το ειχα παρεξηγησει.αργειτε γιατι πολλα που γραφω μπορει να φαινονται εγωιστικα δυστυχως ετσι ειναι η πραγματικοτητα αλλα στο τελος με αγαπατε
-
ΖΓΟΥΡΟΜΑΛΛΑ
Συλληπητηρια κ απο εμενα στην οικογενεια του Αρχηγου ' κατι που μου εκανε φωβερη εντυπωση κ δειχνη την αγαπη τον σεβασμο στο πρωσοπο του , φιλου , κ αδελφου ειναι η απουσια απο μελη που δεν εχουν οικονομικο προβλημα κ ειδικα απο εμπορους που διαφιμιζονται μεσα απο το σαιτ κ τρωνε ενα κοματι ψωμι με χαιβιαρη με την απουσια τους κ το μονο που θα θυμαμε απο αυτους ειναι τα γλυψιματα κ τα σαλια τους οταν ηταν εν ζωη ο Παρης , Απο την ανθρωπινη πλευρα χωρις να εχω καμια σχεση με τα αδελφια Τσιγκα που ηταν παροντες κ στην κηδεια αλλα κ σημερα μπραβο τους, χιλια συγνωμη γ το παραπονο μου σ οσους θυγω , Πρωσοπικα οποτε μπαινω στο σαιτ μου ερχεται στο μυαλο η φιγουρα του Παρη ν ειναι καλα εκει ψυλα κ να μας συμβουλεβει οπος εκανε παντα Αρχηγε εμαθα κ συνεχιζω να μαθενω γ το χομπυ μου μεσα απο το δικο σου σαιτ θα μου
μεινη αξεχαστη η πρωσοπικοτητα σου
-
ΖΓΟΥΡΟΜΑΛΛΑ
Συληπητηρια και παλι στην οικογενεια του παρη,και να ειναι περιφανοι που ειχαν εναν τετοιο ανθρωπο διπλα τους.Παρη δεν προλαβα να σε γνωρισω απο κοντα,αλλα σε γνωρισα απο το σαιτ.μπορει να εφυγες αλλα θα εισαι παντα διπλα μας,και κοντα μας..Μας λυπεις πολυ…Ξερω οτι μας βλεπεις καθημερινα απο εκει επανω ψιλα...να εισαι καλα εκει που εισαι τωρα,δεν θα σε ξεχασουμε ποτε..