Whites tdi sl δικο μου καποτε - whites tdi του Geo… σε δυσκολα χωματα κουτακι αναψυκτικου στους 80 ποντους το χορευαν.
Τα αποτελεσματα ειχαν γραφτει και εδω μεσα σε ενα θεμα με το deus το οποιο δοκιμαστηκε και αυτο την ιδια μερα.
Μετα απο αρκετα παλμικα στην κατοχη μου στα τοσα χρονια μου... εεεεε!! ειμαι σε θεση να κρινω το σκουπιδακι απ τον πραγματικο μεγαλο στοχο
σε βαθος :36_1_1:
Δεν υπαρχει θεμα αμφισβητησεων φιλε μητσο οταν μιλαμε για καποια βαθη σε στοχους... με γνωριζεις προσωπικα και ξερεις οτι δεν εχω κανενα
μα κανενα λογο να χαιδεψω κανενα μηχανημα για ευνοητους λογους μου.
Απ το 95 και μετα εχω αλλαξει ενα καρο παλμικα... αυτο που καταλαβα ειναι πως ναι μεν χρειαζομαστε ενα καλο βαθος αλλα συναμα θελουμε και την ομαλη
λειτουργια του σε δυσκολα εδαφη.
Με αυτη τη δυνατοτητα μπορουμε να χρησιμοποιουμε τη δυναμη του μηχανηματος στο μαξιμουμ και εστω το λιγο γρατζουνισμα να καταλαβαινουμε
οτι εχουμε στοχο, σε αντιθεση με καποιο αλλο μηχανημα που θεωρητικα ή και πρακτικα εχει καλυτερες επιδοσεις σε βαθος αλλα στα δυσκολα χωματα γιοκ, με αποτελεσμα
να κοβεται η ευαισθησια για να δουλεψει ησυχα και να καταλαβει καποιος που εχει στοχο στην τελικη... αρα παει περιπατο το ατου αυτο του δυνατοτερου
σε βαθος μηχανημα εναντι του αλλου με καλο gb αλλα οχι σε βαθος.
Προσωπικα δεν εχω δει καλυτερο gb απ αυτο του gpx και του tdi.
Εαν εχεις καταφερεις μεσα απ τις προσπαθιες σου τα τελευταια χρονια, να γινει ενα μηχανημα με gb οπως των παραπανω που ανεφερα και με δυνατοτητα
προσαρμογης τελαρων, για μενα εχεις καταφερει κατι πολυ μεγαλο... και πραγματικα στο ευχομαι απ την καρδια μου γιατι ξερω τι αγωνα εχεις κανει
για ενα καλο και επιθυμητο αποτελεσμα.