υποθεση.Ειμαστε δυο τρια ατομα και παμε σε μια δουλεια.Καποιος εχει πληροφορια αλλος ξερει σημαδια ,αλλος εχει καλο μηχανημα.Χτυπιεται η δουλεια που σημειωτεον απεχει πολυ(αρα σημαινει χρονο και χρημα)και πριν παρθει σκαει ενα μπουλουκι οικολογοι και κατασκηνωνουν.Φευγει η παρεα αναγκαστικα.Λογω διαφορετικης καταστασης σε ανεση χρονου και χρηματος,δεν γινεται συντομα να ξαναπανε.Το ατιμο τα σαρακι ομως ειναι σιγουρο οτι θα οδηγησει εναν απ ολους να ξαναπαει.Τελειωσε η παρεα Δημητρη.
-
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
Το χομπυ μας βρωμα οπως και να εχει,ειμαστε χειροτεροι απο τους κυνηγους και τους ψαραδες.
διαβαστε ψεμα που εχω πει. κοντα στο γυναικοχωρι ειναι ενα μεγαλο ξενοδοχειο και το χειμωνα παω με τον δισκο. εκει φυλακας ειναι ενας λαρισαιος και τα λεμε. αυτος ψαρευει με τα καλαμια εγω με τον δισκο. οτι μολυβια βγαζω του τα δινω. καποια στιγμη εβγαλε ενα μεγαλο ψαρι και μου το εδωσε για την μπεμπα. παω στο σπιτι και λεω την γυναικα και τα πεθερικα οτι ειχα το δισκο στο νερο χτυπαγε στο ψαρι το εδωσα μια με τον δισκο και το επιασα. πεθερα και γυναικα ειπανε βρε μπραβο ο πεθερος ομως δεν μασησε.
-
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
υποθεση.Ειμαστε δυο τρια ατομα και παμε σε μια δουλεια.Καποιος εχει πληροφορια αλλος ξερει σημαδια ,αλλος εχει καλο μηχανημα.Χτυπιεται η δουλεια που σημειωτεον απεχει πολυ(αρα σημαινει χρονο και χρημα)και πριν παρθει σκαει ενα μπουλουκι οικολογοι και κατασκηνωνουν.Φευγει η παρεα αναγκαστικα.Λογω διαφορετικης καταστασης σε ανεση χρονου και χρηματος,δεν γινεται συντομα να ξαναπανε.Το ατιμο τα σαρακι ομως ειναι σιγουρο οτι θα οδηγησει εναν απ ολους να ξαναπαει.Τελειωσε η παρεα Δημητρη.
ΟΧΙ αν η παραια ειναι δεμενη , Με απολητη εμπιστοσηνη. Κιαν καπιος παη μονος θα ενημερωση τους αλους.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
κωστα τελος
εσυ που με γνωριζεις ξερεις τι λεω και με τι υπευθυνοτηταΜήτσο ξέρω την υπευθυνότητα και ποσό αγώνα έχετε κάνει για αυτό το μηχάνημα!
Είναι μεγάλη υπόθεση να ξέρεις ότι έφυγες και δεν το άφησες πίσω!
Πολλά παιδιά που μιλάμε περιμένουν την παρουσίασηΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
Μαλλον δυσπιστια και καχυποψια.αφου κοιταμε πως να βγαλουμε το ματια του αλλου και στο τελος βγαζουμε τα δικα μας.
στο διαταυτα δουλειες υπαρχουν για εμας τους τυχοδιωκτες.αλλα πως θα βγουνε αφου ολοι κοιταμε να παρουμε την μεριδα του λεοντος?αντι να ειμαστε ολοι με τα δισκακια μας στις παραλιες βγαινουμε ενας ενας και κατα 4υχη ερχεται λιμενικο εκαμ στρατος και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις γιατι καποιος νομιζει οτι η παραλια ειναι δικια του? -
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
@VAN:
διαβαστε ψεμα που εχω πει. κοντα στο γυναικοχωρι ειναι ενα μεγαλο ξενοδοχειο και το χειμωνα παω με τον δισκο. εκει φυλακας ειναι ενας λαρισαιος και τα λεμε. αυτος ψαρευει με τα καλαμια εγω με τον δισκο. οτι μολυβια βγαζω του τα δινω. καποια στιγμη εβγαλε ενα μεγαλο ψαρι και μου το εδωσε για την μπεμπα. παω στο σπιτι και λεω την γυναικα και τα πεθερικα οτι ειχα το δισκο στο νερο χτυπαγε στο ψαρι το εδωσα μια με τον δισκο και το επιασα. πεθερα και γυναικα ειπανε βρε μπραβο ο πεθερος ομως δεν μασησε.
Ξεπέρασες και τον κυνηγό! Πήγα για κυνήγι φυσούσε στέγνωσε τα σκυλιά δεν τραβούσαν τι να κάνω ήρθα που ήρθα ας ψαρέψω βγάζω το καλάμι δολώνω ρίχνω τίποτα περνούν οι ώρες τίποτα ξαφνικά ένα δυνατό τράβηγμα παραλίγο να μου πάρει το καλάμι! Άρχισα να τραβώ και να μαζεύω μεγάλη αντίσταση από το πολύ άγχος όταν πλησίασε έξω έβαλα τόση δύναμη που το ψαρί έφυγε πίσω στα πουρνάρια! Πάω να το μαζέψω τι να δω είχε κτυπήσει ένα λαγό όπως είχε λουφάξει και τον άφησε σέκο!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
@VAN:
Ξεπέρασες και τον κυνηγό! Πήγα για κυνήγι φυσούσε στέγνωσε τα σκυλιά δεν τραβούσαν τι να κάνω ήρθα που ήρθα ας ψαρέψω βγάζω το καλάμι δολώνω ρίχνω τίποτα περνούν οι ώρες τίποτα ξαφνικά ένα δυνατό τράβηγμα παραλίγο να μου πάρει το καλάμι! Άρχισα να τραβώ και να μαζεύω μεγάλη αντίσταση από το πολύ άγχος όταν πλησίασε έξω έβαλα τόση δύναμη που το ψαρί έφυγε πίσω στα πουρνάρια! Πάω να το μαζέψω τι να δω είχε κτυπήσει ένα λαγό όπως είχε λουφάξει και τον άφησε σέκο!
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
δασκαλε που διδασκες και νομο δεν τηρουσες τι σχεση εχει το θεμα ??
για τον φιλο μου τον νικο (mirmidona)
οι επιλογες ειναι δικες σου
πως θα ειναι????
τυρεμποραςαναλογα την περιπτωση θα υπαρχουν και οι αναλογες επιλογες. τι αλλο να γραψω. τι αλλο δεν καταλαβαινς και ειμαι εκτος θεματος
-
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
σεβαστη πρωσωπικη αποψη και επιλογη
κατα την γνωμη μου η πιο σωστη
θα βαλω ομως ως θεμα καποια μηχανηματα που αναγκαστικα χρειαζονται συναδελφους για τον χειρισμο τους
η γνωμη σας?????????Εαν χρειαζοντε δυο η τρια ατομα για να χεριστης ενα μηχανημα τοτε το μηχανημα ειναι φολα.
Απο εκει και περα εαν κατα την προσωπικη μου γνωμη χρειαζομε-χρειαζομαστε κατι εξιδικευμενο για την αναζητηση μου τοτε δεν θα εχω προβλημα για την συνεργασια με μονο διαπιστευτηριο οτι οντως γνωριζει το μηχανημα του αφου περασει απο δοκιμαστηριο. Εαν αποτυχη εκει μου ειναι αχρηστος και ας εχει το πιο ακριβο μηχανημα.
Απο εκει και περα ο μονος τροπος να χτισεις εμπιστοσυνη ειναι να ρισκαρεις δωσε και θα λαβεις λενε..εαν δεν εισαι ετοιμος να ρισκαρεις μην παιζεις."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
πατε να το μα αμησετε το θεμα αλλα και μαενα στα παπ@πρια μου
αντι να ρωτατε αληθειες γραφετε μακακιες
βουρ και ολοι μαζιμητσο δεν σε καταλαβαινω. ανοιξες ενα θεμα και ρωτας τις αποψεις μας. γραφουμε δεν σε ικανοποιουνε και στο ποστ 30 γραφεις….αντι να ρωτατε. πως να ρωτησουμε αφου εσυ ζητας απαντησεις. μαλλον δεν το εθεσες καλα το θεμα. δηλαδη ρωτας για να σε απαντησουμε με ερωτησεις?????
-
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
Η δικη μου αποψη ειναι οτι πρεπει να φτιαχτει καποιο μηχανημα τετοιο ωστε να μπορει να το χειριστει και ενα ατομο μονο του ωστε αν καποιος δεν μπορει να παει καπου με παρεα να μην ειναι αναγκασμενος να μεινει στον καναπε του.Υπαρχουν μερες που θελω να βγω εξω για ψαξιμο και λογο συγκιριων δεν μπορει να ακολουθησει κανενας απο την παρεα.Καταλαβαινετε οτι οταν καποιος ειναι πορομενος να βγει στο βουνο και δεν μπορει πως νιωθει ολη την υπολοιπη μερα.Προταση να φτιαχτει ενα πηνιο με διαστασεις τετοιες ωστε να μπορει καποιος να το χειριστει μονος αλλα να ειναι συντονισμενο ωστε να μπορει να εχει το μεγιστο βαθος που μπορει να εχει
-
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
Η δικη μου αποψη ειναι οτι πρεπει να φτιαχτει καποιο μηχανημα τετοιο ωστε να μπορει να το χειριστει και ενα ατομο μονο του ωστε αν καποιος δεν μπορει να παει καπου με παρεα να μην ειναι αναγκασμενος να μεινει στον καναπε του.Υπαρχουν μερες που θελω να βγω εξω για ψαξιμο και λογο συγκιριων δεν μπορει να ακολουθησει κανενας απο την παρεα.Καταλαβαινετε οτι οταν καποιος ειναι πορομενος να βγει στο βουνο και δεν μπορει πως νιωθει ολη την υπολοιπη μερα.Προταση να φτιαχτει ενα πηνιο με διαστασεις τετοιες ωστε να μπορει καποιος να το χειριστει μονος αλλα να ειναι συντονισμενο ωστε να μπορει να εχει το μεγιστο βαθος που μπορει να εχει
Αυτό έγραψα Νίκο στο δεύτερο ερώτημα!!!
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!