@Hfaistos-69:
Αναμένουμε εν αγωνίως μακάρι !!
η αντικειμενικοτητα για μενα κωστα με τα σημερινα δεδομενα ειναι ειδος προς εξαφανιση
θα φροντισω να εισαι απο τους πρωτους που θα εκφερει γνωμη
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
αυθεραιτως γραφω χωρις εγκριση ενοω πριν απο 10 λεπτα
σε πρωτη επαφη με τα αγρια ημασταν ατυχοι
σε εδαφος πολυ δυσκολο ( μεταλευματα σιδεροπετρες απο ολυμπο μερια ) 3 κασες στο 1.4 με 38αρι δισκο γεματα οχι λιρες
υποψιν οτι εχει γινει παρελαση απο τουλαχιστον 6 μηχανακια στο συγκεκριμενο σημειο
περιτο να σας πω οτι περαν την αποτυχια επιτυχια εχουν χεστει ολοι απ την χαρα τους
μαζι και εγω
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
σε εδαφος πολυ δυσκολο ( μεταλευματα σιδεροπετρες απο ολυμπο μερια ) 3 κασες στο 1.4 με 38αρι δισκο γεματα οχι λιρες
υποψιν οτι εχει γινει παρελαση απο τουλαχιστον 6 μηχανακια στο συγκεκριμενο σημειο
περιτο να σας πω οτι περαν την αποτυχια επιτυχια εχουν χεστει ολοι απ την χαρα τους
μαζι και εγω
φιλε μπορεις να αναφερεις και τα 6 μηχανακια που δεν πιασαν 3 κιβωτια στο 1,4?
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
μαζι και εγω
πολύ ευχάριστα νέα Μήτσο! συγχαρητήρια στην παρέα για την επιτυχία!!!
μας δίνεις χαρά και ελπίδα στο να αποκτήσουμε ένα αξιόπιστο μηχάνημα.
θα είναι μεγάλη ανάσα για το χόμπι!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
πολύ ευχάριστα νέα Μήτσο! συγχαρητήρια στην παρέα για την επιτυχία!!!
μας δίνεις χαρά και ελπίδα στο να αποκτήσουμε ένα αξιόπιστο μηχάνημα.
θα είναι μεγάλη ανάσα για το χόμπι!!!
ευχαριστω κωστα για τα καλα σου λογια αλλα σου εχω μια δυσαρεστη ειδηση
δυστυχως δεν θα μπορεσεις να το δουλεψεις ποτε εσυ λογω σιδηροκατασκευης
ξερεις!!!!
τι διαολο στο εβγαλα το ονομα(ρομποκοπ)
η παρεα ναι!!!! μακρια τους ομως
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
ευκαιρια ειναι η συναντηση
θα βαφτισω το τσιπουρο του ιντιανα καφε
Αμα δεν ερθεις απο εδω για καφε δεν μετρα,αντε θα σε κερασω και τσιπρο μετα τον καφε να κρυψης την αποτυχια.!!!
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
εσενα με τον yogi σας εχω χρεωμενους με 108
ειστε ανεπιδεκτοι μαθησεως
τωρα μπορω να σας το σπασω το κεφαλι
οποτε θελετε ο μπαρμπας σας εδω ειναι
εχω κανονισει με τον κατασκευαστει να παρω το πρωτο για να δω τα αποτελεσματα.εσυ θα περιμενεις σε αγωνια απο το τηλ να σου πουμε επισημα αποτελεσματα.Στο τελαρο μεσα ο φιλος μεταλ.οταν θα σου λεμε για τα βαθη να δω τι θα εχεις να μου πεις μετα.Αν πιασω με δισκο τα 2 μετρα θελω να δω τα εγκεφαλικα που θα παθεις.χαχαχαχαχα
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
εχω κανονισει με τον κατασκευαστει να παρω το πρωτο για να δω τα αποτελεσματα.εσυ θα περιμενεις σε αγωνια απο το τηλ να σου πουμε επισημα αποτελεσματα.Στο τελαρο μεσα ο φιλος μεταλ.οταν θα σου λεμε για τα βαθη να δω τι θα εχεις να μου πεις μετα.Αν πιασω με δισκο τα 2 μετρα θελω να δω τα εγκεφαλικα που θα παθεις.χαχαχαχαχα
βρε καλως το ανηψουδ!!!
ζεις εσυ ρεεεεεε??????
σκωθηκανε τα ποδαρια να βαρεσουνε το κεφαλι διαβαζω
δεν ξερω τι αερα σας εδωσε ο κατασκευαστης αλλα αρχηγου παροντος πασα αρχη παυσατο
ντομπρε????
αει στο διαολο ζμετια
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
βρε καλως το ανηψουδ!!!
ζεις εσυ ρεεεεεε??????
σκωθηκανε τα ποδαρια να βαρεσουνε το κεφαλι διαβαζω
δεν ξερω τι αερα σας εδωσε ο κατασκευαστης αλλα αρχηγου παροντος πασα αρχη παυσατο
ντομπρε????
αει στο διαολο ζμετια
Ο κατασκευαστης μου ειπε οτι ο Μητσος δεν τα πιστευει αυτα τα βαθη.Ελα εσυ που εισαι συνηθισμενος σε αυτα.χαχαχαχαχαχα.
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
Ο κατασκευαστης μου ειπε οτι ο Μητσος δεν τα πιστευει αυτα τα βαθη.Ελα εσυ που εισαι συνηθισμενος σε αυτα.χαχαχαχαχαχα.
μιλουσα μαζι του το πρωι
φαινεται θα τον πηρες μετα τηλ για να ξερεις τετοιες λεπτομερειες
οχι ο μπαρμπας δεν θα τα πιστευε εαν δεν τα εβλεπε και δεν μπορει να μπει σε λεπτομερειες γιατι υπαρχουν και εξελιξεις
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
μιλουσα μαζι του το πρωι
φαινεται θα τον πηρες μετα τηλ για να ξερεις τετοιες λεπτομερειες
οχι ο μπαρμπας δεν θα τα πιστευε εαν δεν τα εβλεπε και δεν μπορει να μπει σε λεπτομερειες γιατι υπαρχουν και εξελιξεις
Τις εμαθα και αυτες αλλα εσυ μουγκα αν δεν τον επερνα τηλ.Αμα σου πει παλι τιποτα το ανηψουδ να μου σφυριξεις κλεφτικα.
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
τις εξελιξεις ανηψουδ καλα εκανες και τις εμαθες χωρις τον μπαρμπας και το μηχανημα ομως μπορεις να μας πεις αν ειναι αληθεια η??? οχι???
γιαυτο μην μου θυμιζεις τον μικρο μου στο πρωτοσελιδο
θυμασαι τι του εχα πει οταν προσπαθουσε να μου την πει????
sory φιλαρακια αλλα θα το πω
του ειχα πει λοιπον μετα απο κοντρα και σε πληρη νηφαλιοτητα
ελεγε
ελεγε ελεγε!!!!!!!!
τελειωσες τον ρωτησα????
ναι μου λεει!!!!!!!!!!
εεεεεεε και του απαντω κα εγω
στον ανθρωπο μακακα που μαμαει την μανα σου εδω και 30 χρονια δεν θα ξαναμιλησεις ετσι
φιλικα ο μπαρμπας
ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΝ
θα προτιμουσα να με ειχες παρει φωνι να τα λεγαμε αλλα αφου με ρωτας στο σαιτ κατα πασα πιθανοτητα στην συνευρεση και λεω κατα πασα πιθανοτητα γιατι καθε μερα και μου παρουσιαζει καινουργια
τον ξερεις τον ποντιο
ελπιζω να σταθεροποιοηθηκε το μ…..ι της χηρας και τα αποτελεσματα να τα δουμε ολοι μαζι