Θα μου πειτε πως μπορουμε να επανερθουμε στους ρυθμους μας ??????????
Ασε τι λεει ο ενας και ο αλλος
Το σαιτ προχωραει
Θεμα με περιεχομενο για κουβεντα?????????????
-
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ
Το σαιτ προχωραει
Θεμα με περιεχομενο για κουβεντα?????????????σιγα σιγα…θα επανέλθουμε με το καιρό..άλλωστε ο χρόνος ειναι ο καλύτερος γιατρός....σίγουρα η ζωή συνεχίζεται,αλλά καλό είναι να περιμένουμε πρώτα τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα του φόρουμ με τη νέα διαχειρίστρια,και μέτα θα επανέλθουμε δειλά δειλά..προσωπικά δεν μου κάνει καρδιά για γράψιμο ακόμα...
-
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ
σιγα σιγα…θα επανέλθουμε με το καιρό..άλλωστε ο χρόνος ειναι ο καλύτερος γιατρός....σίγουρα η ζωή συνεχίζεται,αλλά καλό είναι να περιμένουμε πρώτα τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα του φόρουμ με τη νέα διαχειρίστρια,και μέτα θα επανέλθουμε δειλά δειλά..προσωπικά δεν μου κάνει καρδιά για γράψιμο ακόμα...
Γραψε φιλαρακι
-
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ
Πολλα λογια δεν εγραφα ποτε τωρα ενα παραπανω,οπως λεει ο goldHunter υπαρχει ενα τεραστιο μουδιασμα,
αλλα διαβαζοντας το θεμα μου ηρθε μια ιδεα.
Μηπως να συνδιαζαμε το μνημοσυνο με μια συναντηση???Εχουμε ενα μηνα μπροστα μας να το οργανωσουμε,ή σε καφετερια ή σε ταβερνα και να ερθει και η Χριστινα αφου τελειωσει με τις υποχρεωσεις ετσι θα παραβρεθουν οσοι περισσοτεροι μπορουν για να τιμισουμε το φιλο μας.Ειναι απλα μια ιδεα ισως χαζη οι ποιο παλιοι στο φορουμ ειναι αυτοι που θα την επεξεργαστουν.
-
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ
Ορε ζαγαρ τραβα πνιξ τουν καημος σε μια ντραμζανα τσιπρο κιαν δεν εχς νας στειλω.
Αλλα απαξ και του πιεις κοιτα μην σι δω να γραφς δω."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ
Kαλημέρα και από εμένα! Σίγουρα υπάρχει ένα μούδιασμα από όλους
Φανταστείτε είμαι καινούργιο μέλος στην σελίδα όπου μπαίνω αρκετά συχνά και προσπαθώ να μάθω τπτ επειδή με έχει συνεπάρει το χόμπυ και στο άκουσμα του κακού γεγονότος νοιόθω ότι έχω χάσει έναν δικό μου άνθρωπο. Μερικές φορές δεν χρειάζεται να ξέρεις έναν άνθρωπο αλλά και η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική. Οπότε καταλαβαίνω και εσάς που τον γνωρίζατε προσωπικά και μέσα από την καρδιά μου σας εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο. -
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ
Το σαιτ προχωραει
Θεμα με περιεχομενο για κουβεντα?????????????Δημήτρη ο πόνος μου είναι σαν αξεπέραστη δυσφορία.
Δεν μπορώ να πω οτι καταλαβενω ομος τον δικό σου πόνο και δεν μπορώ να σου απαντήσω .
Σε παρακαλώ όμως με όλο τον σεβασμό μην ….....
Αν εσύ δεν μπορείς να επανελθεις πως θα το κάνουμε εμείς?
Πως θα το κάνει η Χριστίνα και τα μελοι της οικογένεια της?
Τα πιο πάνω ,είναι παράκληση σε καμία περίπτωση δεν είναι συμβουλή (είμαι πόλη πιο μικρός σου για να το κάνω)
Το ξέρω ότι στα λόγια είναι εύκολο,σε εμπιστεύομαι ομος απολιτα.
Σαν αδελφικος φίλος του Παρη μας που εισαι και θα εισαι παντα ,οφείλεις να συνέχισης το όραμα μας το όραμα του τεράστιου φίλου σου .