Δεν γνωριζω αν εχει προβλημα ο δικος μου υπολογιστης αλλα οταν μεσα στο φορουμ και δεν ειναι η πρωτη φορα αλλα οταν ενα συγκεκριμενο μελος το οποιο εδω και 3 χρονια εγγεγραμενο δεν εχει ποσταρει ποτε μετα το ονομα του δεν μπορω να δω τους υπολοιπους παρα μου βγαζει μονο αυτον
Ονομα δεν λεω αλλα θελω να μου πειτε εσεις οι υπολοιποι αν συμβαινει το ιδιο?????
-
Τρεχει κατι????
-
Τρεχει κατι????
Ο φιλος ειναι ο frutusfrent ο οποιος ειναι και μπαναρισμενος εγγεγραμενος απο το 11 χωρις κανενα ποσταρισμα
Πως μπαινει μεσα???? την στιγμη που ειναι μπαναρισμενος?????
Και γιατι μπαναριστηκε απο την στιγμη που δεν εχει ποσταρει ουτε μια φορα???
Το ονομα του η λιστα το εχει??? γιατι εγω δεν το βρισκω -
Τρεχει κατι????
βλεπετε για να μηλατε για διαβασμενα και φαντασματα !!!
μας την επεσαν μεχρει και εδω μεσα . χιχιχχιαυτο εχει ξανα συμβη με αλλο ονομα και αλλο λαμογιο την
μια μερα μπηκε την αλλη διαγραφικε .
ειναι μαλων τα σκουλικια που τριπωνουν με ενγραφη
για να διαβασουν και τα υπολοιπα θεματα .αυτο που εχω να τους πω ειναι οτι , ΡΕ ΜΑΜΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΙ
ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΨΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΑΣ . -
Τρεχει κατι????
βλεπετε για να μηλατε για διαβασμενα και φαντασματα !!!
μας την επεσαν μεχρει και εδω μεσα . χιχιχχιαυτο εχει ξανα συμβη με αλλο ονομα και αλλο λαμογιο την
μια μερα μπηκε την αλλη διαγραφικε .
ειναι μαλων τα σκουλικια που τριπωνουν με ενγραφη
για να διαβασουν και τα υπολοιπα θεματα .αυτο που εχω να τους πω ειναι οτι , ΡΕ ΜΑΜΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΙ
ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΨΑΧΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΑΣ .καλά δεν σε πιάνει ο ύπνος εσένα
-
Τρεχει κατι????
Παναη εχεις 10000 ποσταρισματα και σχεδον γραφτηκατε την ιδια εποχη στο σαιτ
Ο φιλαρακος δεν εχει ουτε ενα αλλα περα απο αυτο το περιεργο ειναι οτι ουτε καν αναγραφεται στην λιστα σαν μελος
Το μπαναρισμα που παρουσιασε ο Κωστας ποιος το εκανε και για ποιον λογο?????κητα Μητσο στην προκημενη περιπτωση των ποσταρισματων δεν πεζει ,
γιατι αν μανιακος κανει καπιων μπαναρισμα και διαγραφη , και ποσταρισματα
να εχει διαγραφωντε .
αν τον ξανα ενταξει μεσα τα ποσταρισματα ειναι 0 οπως π.χ με τον τζωρτζη
που ξεκηναγε απο την αρχη η τον Ταχμα που σβηστηκαν τα μηνηματα απο κατω στο αβαταρ του .
αλλα να μην υπαρχει στη λιστα μελων αυτο ειναι που με βαζει στη σκεψη
του κοριου και του σκουλικιου που τρυποσε . -
Τρεχει κατι????
κητα Μητσο στην προκημενη περιπτωση των ποσταρισματων δεν πεζει ,
γιατι αν μανιακος κανει καπιων μπαναρισμα και διαγραφη , και ποσταρισματα
να εχει διαγραφωντε .
αν τον ξανα ενταξει μεσα τα ποσταρισματα ειναι 0 οπως π.χ με τον τζωρτζη
που ξεκηναγε απο την αρχη η τον Ταχμα που σβηστηκαν τα μηνηματα απο κατω στο αβαταρ του .
αλλα να μην υπαρχει στη λιστα μελων αυτο ειναι που με βαζει στη σκεψη
του κοριου και του σκουλικιου που τρυποσε .Πανο μηπως ξεχασες τα Ελληνικα η εγω δεν μπορω να τα διαβασω
χιχιχιχι -
Τρεχει κατι????
για χαρα
εγω ειμαι φαντασμα μονος μου πανο…ασε μεχρι να παει 6-7 το πρωι δεν,.....
οσο για τον τυπο που λετε...ξερω γω δε μου φενετε και περιεργο πολυ...πλεων πεζει πολυ χακερια...και μπανιστιρι μαζι!
φιλε μου βαση της ( υποτηθεμενης ) δυμοκρατιας που εχουμε απλα
διατυπονουμε με την ελευθερια του λογου της αποψεις μας επανω σε
θεματα τα οποια εμεις τα θεορουμε χομπι .
εξαλου ο λογος εως την πραξει απεχη πολυ , κιαν εγω πω οτι
προχθες καθαρισα 5 δεν παει να πει οτι το εκανα κιολας . -
Τρεχει κατι????
φιλε μου βαση της ( υποτηθεμενης ) δυμοκρατιας που εχουμε απλα
διατυπονουμε με την ελευθερια του λογου της αποψεις μας επανω σε
θεματα τα οποια εμεις τα θεορουμε χομπι .
εξαλου ο λογος εως την πραξει απεχη πολυ , κιαν εγω πω οτι
προχθες καθαρισα 5 δεν παει να πει οτι το εκανα κιολας .συμφωνω φιλε…με το υποτηθεμενη δημοκρατια εννοω!!χαχαχ
-
Τρεχει κατι????
για να λεω εγω φαντασματακια Μητσο κατι ξερω .
ξερεις ποσα ξεπροβαλουν κατα καιρους και εξαφανιζωντε ως δια μαγιαςκαι ιδικα τωρα που η ξανθομαλουσα εκοψε το αορατος μπαινουν
βγενουν στο αψε σβησε πρην δωσουν στοχο .ok δεχομαι αυτα που λες αλλα χωρις εγγραφη και καταχωρηση στην λιστα πως γινεται?????
Μιλαμε για ενα ατομο 3 ετων εδω μεσα που αν δεν μου δημιουργουσε προβλημα ο υπολγιστης ουτε καν θα το ειχα παρατηρησει
Υποψιν δεν ειναι η πρωτη φορα -
Τρεχει κατι????
ok δεχομαι αυτα που λες αλλα χωρις εγγραφη και καταχωρηση στην λιστα πως γινεται?????
Μιλαμε για ενα ατομο 3 ετων εδω μεσα που αν δεν μου δημιουργουσε προβλημα ο υπολγιστης ουτε καν θα το ειχα παρατηρησει
Υποψιν δεν ειναι η πρωτη φορατωρα Μηστομ δεν ειμαστε και γνωστες του διαδυκτιακου χωρου για να
ξερουμε , αλλα λεω τωρα εγω ο τρελος !!!!
δημιουργησε οντος προβλημα ο υπολγιστης σου ????????
η χακαριζε τα ( ολα ) γραπτα σου και μλεξατε τα μπουτια σας
αθελα σου και εβλεπε ο ενας τον αλλο μονο ?????????
αυτο μονο ο αγιος ιντερνετ το ξαρει και ο ιδιος . -
Τρεχει κατι????
τωρα Μηστομ δεν ειμαστε και γνωστες του διαδυκτιακου χωρου για να
ξερουμε , αλλα λεω τωρα εγω ο τρελος !!!!
δημιουργουσε οντος προβλημα ο υπολγιστης σου ????????
η χακαριζε υα ( ολα ) γραπτα σου και μλεξατε τα μπουτια σας
αθελα σου και εβλεπε ο ενας τον αλλο μονο ?????????
αυτο μονο ο αγιος ιντερνετ το ξαρει και ο ιδιος .χιχιχι ας δεχτω και αυτα που λες
Το δεν ειναι καταχωρημενο στην λιστα σαν μελος ενω καθημερινως παρευρισκεται
Το οτι ειναι παλαιο μελος
Το οτι δεν εχει ποσταρει ποτε εδω και 3 χρονια
Το οτι ειναι μπαναρισμενο ενω μμπορει και μπαινει μεσα
Το οτι οταν μπαινω στους χρηστες κολαει τοpc
Αμα ειναι τυχαια ολα αυτα τοτε του ζητω συγνωμη
Τριων χρονων μαμουνι οπως το λες εσυ το βρισκω λιγο δυσκολο με τα baygon που εχει η ζγουρομαλλα -
Τρεχει κατι????
Aπο χθεs το βραδυ παρακολουθω το θεμα σου Μητσο μου και δεν βλεπω τετοιο ατομο να υπαρχει
Για πανε απο εσενα στην Λιστα μελων και κανε κλικ στο F και δεs τα μελη που το ονομα τουs αρχιζει απο το συγκεκριμενο γραμμα ….........
Εκει μεσα εσυ τον βλεπειs???????????? Aν τον βλεπειs πατα επανω εκει που λεει τελευταια επισκεψη .............αν δεν τον βλεπειs ουτε σαν ονομα αλλα ουτε σαν τελευταια επισκεψη μαλλον εσυ εχειs καποιο αλλο σοβαρο προβλημα με το PcΔηλαδη κατα πασα πιθανοτητα να εχειs Keyloggers..................Θα μου πειs τι ειναι αυτο ε ε ε ε ε
Τα keyloggers είναι επιβλαβή προγράμματα που εκτελούνται σχεδόν αόρατα, καταγράφουν όλες τις πληροφορίες που πληκτρολογείτε και στη συνεχεία, στέλνουν πληροφορίες σ΄αυτόν που σας έχει μολύνει με το keylogger.
Είναι πολύ επικίνδυνα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κλέψουν τα προσωπικά σας στοιχεία όπως ο αριθμός πιστωτικής κάρτας, καθώς και τους κωδικούς σας πρόσβασης, είναι ιδιαιτέρα επικίνδυνα για όλους όσους χρησιμοποιούν ηλεκτρονικούς δικτυακούς τόπους μέσω των οποίων κάνουμε χρηματικές συναλλαγές.
Αν έχετε την υποψία ότι έχετε μολυνθεί με keylogger, τότε καλό είναι να αποφύγετε να πληκτρολογείτε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.
Πριν αφαιρέσετε το keylogger, θα χρειαστεί πρώτα να το ανιχνεύσετε. Η Ανίχνευση ενός keylogger δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μπορεί να εγκατασταθεί σε πάρα πολλές θέσεις στον υπολογιστή σας και συνήθως βρίσκεται σε ένα από τα αρχεία του συστήματος.