Οπως εγραψε και ο alexisgr παρακαλω τον σελλιδαρχη να διαγραψει ολα τα προηγουμενα θεματα που αφορουν την δημιουργια συλλογου και να κρατησει μονο αυτο
Μετα απο επικοινωνια που ειχα με αρκετα μελη καταληξαμε οτι μια συναντηση Πανελλαδικη δημιουργιας ενος αρχικου συλλογου θα ηταν για πολλους λογους πολυ δυσκολη και σιγουρα οχι αντιπροσωπευτικη για ολες τις περιοχες της ΕΛΛΑΔΟΣ για ευνοητους λογους
Σκευτηκα λοιπον οτι αντι να γινει μια τετοια συνγκεντρωση τα διαφορα τοπικα διαμερισματα θα μπορουσαν να δημιουργησουν μινι συνγκεντρωσεις με αφορμη το θεμα αυτο εκλεγοντας συνχρονως 1..2 μελη που θα τους αντιπροσωπευουν σε μια Πανελλαδικη συγκεντρωση
Αυτο φυσικα θα γινει εφοσων εχει λυθει το νομικο θεμα και οι αντιπροσωποι οπως και τα μελη θα ειναι ενημερα για οτι αναγραφεται στο καταστατικο
Ακουω προτασεις
-
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
-
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
φιλος καλησπερα.
οτι πρεπει να κανουμε να το κανουμε με σταθερα βηματα και οχι πησογυρησματα.
υπομονη,συλογισμος πως πρεπει να πραξουμε σωστα και νομικα και με ιδεες καλες.
και προπαντων οχι φοβιες πανω στο θεμα πρεπει να ξεκηνεισουμε και να δωσουμε στη γενεες
που ακολουθουν σωστα πρωτηπα.
πρεπει με αγωνες και μαχες να αλαξουμε τα κακα κειμενα εως προς τα απανταχου ψαχτηρια.
και ενοω μια μικρη ομαδα που εχουν πιασει της καρεκλες και κανουν οτι θελουν αυτοι και μονο.
ας πουμε οτι ειμασται στην ευρωπη και πρεπει να πραξουμε αναλογος.
και σχετικα με τις υπογραφες κια τα ονοματα μην φοβασται ετσι και αλλιως ειτε κανουμε κατι ειτε οχι φακελομενους μας
εχουν.
το να ειμασται συνεχος φοβισμενη εξηπερητουμε τους δικους τους σκοπους.
και πρεπει να εχουμε συμετοχες με 50 και 100 ατομα δεν κανουμε κατι,ασχετα αν χρειαζονται 20 ,25 ατομα για δημιουργεια συλλογου.
και πανω στης προτασεις για το συλλογο εχω αρκετες σκεψεις να πραξουμε.φιλικα 007
-
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
12 περιφεριες 24 ατομα που θα ειναι οι αντιπροσωποι.
Καθε περιφερια το λιγοτερο που χριαζετε ειναι 20 ατομα, για να μπορεσουν να στηριξουν τους δυο οικονομικα, το ελαχιστο που πρεπει να εξασφαλιστει ειναι η μετεκινηση τους.
Χριαζονται λοιπον το λιγοτερο 240 μελη.Απο Κεντρικη Μακεδονια ειμαι μεσα.
Προχορα Μητσαρα -
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
12 περιφεριες 24 ατομα που θα ειναι οι αντιπροσωποι.
Καθε περιφερια το λιγοτερο που χριαζετε ειναι 20 ατομα, για να μπορεσουν να στηριξουν τους δυο οικονομικα, το ελαχιστο που πρεπει να εξασφαλιστει ειναι η μετεκινηση τους.
Χριαζονται λοιπον το λιγοτερο 240 μελη.Απο Κεντρικη Μακεδονια ειμαι μεσα.
Προχορα Μητσαρααπο στερεα ελλαδα παρων!
-
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Συγχνώμη για τη παρέμβαση
Ποιός ο λόγος δημιουργίας συλλόγου?κοιταξε να δεις αυτό το χάπι περί φακελώματος κάποια στιγμή πρέπει να τελίωση
ο καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβατε
από την στιγμή που αγοράζουμε ανάν ανιχτευτή διλονόμαστε
πρέπει επιτελούν να πάψουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας
δεν είμαστε καπιες μυστήριες οντότητες ούτε σκιές στο σκοτάδι
είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που τους αρεση η έρευνα και η επαφή με την φύση
είδη το κράτος έκανε το πρώτο βήμα μας έδωσε το δικεομα να βγάλουμε αδια έρευνας χωρίς μάλιστα κανένα κόστος
τώρα είναι η σήρα μας να διξουμε πιοι είμαστε και τη κάνουμε
κανένας δεν ζήτησε ούτε προκιτε να πάρει επιδότηση
οπιος θέλει μπορεί να έρθει μαζί μας στην δημιουργία του συλόγου ακόμη και να δόση υποψηφιότητα για το διηκητικό
οπιος θέλη να κρύβετε πίσω από το δάχτυλο του, δεκτών ας συνεχιζι να νομίζη πως δεν τον γνωρίζη κανείς η επιλογή είναι δικιά σας
ευχαριστώ σούλης παράσχουΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
"ο καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβατε"…......Θεωρώ πολύ καθαρό τον ουρανό και πολύ άδικο το να υπάρχει οικονομική μιζέρια και τις ξανθούλες να τις τρώει το χώμα......Οι αστραπές είναι νόμιμες ή νομιμοφανείς...Να γίνουν ξεκάθαρες και δίκαιες υπέρ αυτού/ων που κοπιάζει/ζουν για να μη τις φοβάται ο καθαρός ουρανός
"είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που τους αρεση η έρευνα και η επαφή με την φύση είδη το κράτος έκανε το πρώτο βήμα μας έδωσε το δικεομα να βγάλουμε αδια έρευνας"…......Είμαι ενήμερος φορολογικά Ελληνας πολίτης.Γιατί θα πρέπει να πάρω άδεια να πάω να περπατήσω στην εξοχή της Πατρίδας μου έστω και εάν βρω κάτι που δεν υπάγεται ΚΑΘΑΡΩΣ στον αρχαιολογικό τομέα? Εκείνοι που ερευνούν στη φύση περί του αν είναι κατάλληλο για τροφή ένα είδος χορταρικού και αν ναι το συλλέγουν,έχουν άδεια? Δυο μέτρα και δυο σταθμά?…...Εδώ σε λίγο όπως πάει θα μας πουν ότι είμαστε παραβάτες που φτιάξαμε(όσοι έφτιαξαν) ένα σπίτι,για το οποίο πληρώθηκε και πληρώνετε φόρος επί φόρων...Για τη "καλή τους τη ψύχη" τους έπιασε ενδιαφέρον να "μαντρώσουν" το χόμπυ?
Από την άλλη, αρχικά ερώτησα,ποιός ο σκοπός? και έλαβα απάντηση,για να ξεκαθαρίσει το χόμπυ από τα λαμόγια, όμως, δεν εγγυάται κανείς ότι κάποιος τυχόν πρόεδρος δεν θα είναι λαμόγιο... (βλέπε παραπάνω ποστ) !!
Επί προσωπικού και με κάθε ειλικρίνεια, σας εύχομαι κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας!! -
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Τελειώνοντας με αυτό το θέμα…...δεν έχω σκοπό να γίνομαι "ξενέρωτος"
"οπιος θέλη να κρύβετε πίσω από το δάχτυλο του, δεκτών ας συνεχιζι να νομίζη πως δεν τον γνωρίζη κανείς"
Αλλη βαρύτητα υπάρχει στο να έχεις ενδείξεις και άλλη βαρύτητα υπάρχει στο να έχεις αποδείξεις.........
Ευχαριστώ που μου επιτρέπετε να εκφράζω τη γνώμη μου -
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
"ο καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβατε"…......Θεωρώ πολύ καθαρό τον ουρανό και πολύ άδικο το να υπάρχει οικονομική μιζέρια και τις ξανθούλες να τις τρώει το χώμα......Οι αστραπές είναι νόμιμες ή νομιμοφανείς...Να γίνουν ξεκάθαρες και δίκαιες υπέρ αυτού/ων που κοπιάζει/ζουν για να μη τις φοβάται ο καθαρός ουρανός
"είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που τους αρεση η έρευνα και η επαφή με την φύση είδη το κράτος έκανε το πρώτο βήμα μας έδωσε το δικεομα να βγάλουμε αδια έρευνας"…......Είμαι ενήμερος φορολογικά Ελληνας πολίτης.Γιατί θα πρέπει να πάρω άδεια να πάω να περπατήσω στην εξοχή της Πατρίδας μου έστω και εάν βρω κάτι που δεν υπάγεται ΚΑΘΑΡΩΣ στον αρχαιολογικό τομέα? Εκείνοι που ερευνούν στη φύση περί του αν είναι κατάλληλο για τροφή ένα είδος χορταρικού και αν ναι το συλλέγουν,έχουν άδεια? Δυο μέτρα και δυο σταθμά?…...Εδώ σε λίγο όπως πάει θα μας πουν ότι είμαστε παραβάτες που φτιάξαμε(όσοι έφτιαξαν) ένα σπίτι,για το οποίο πληρώθηκε και πληρώνετε φόρος επί φόρων...Για τη "καλή τους τη ψύχη" τους έπιασε ενδιαφέρον να "μαντρώσουν" το χόμπυ?
Από την άλλη, αρχικά ερώτησα,ποιός ο σκοπός? και έλαβα απάντηση,για να ξεκαθαρίσει το χόμπυ από τα λαμόγια, όμως, δεν εγγυάται κανείς ότι κάποιος τυχόν πρόεδρος δεν θα είναι λαμόγιο... (βλέπε παραπάνω ποστ) !!
Επί προσωπικού και με κάθε ειλικρίνεια, σας εύχομαι κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας!!Τελειώνοντας με αυτό το θέμα…...δεν έχω σκοπό να γίνομαι "ξενέρωτος"
"οπιος θέλη να κρύβετε πίσω από το δάχτυλο του, δεκτών ας συνεχιζι να νομίζη πως δεν τον γνωρίζη κανείς"
Αλλη βαρύτητα υπάρχει στο να έχεις ενδείξεις και άλλη βαρύτητα υπάρχει στο να έχεις αποδείξεις…......
Ευχαριστώ που μου επιτρέπετε να εκφράζω τη γνώμη μουΤα μελη αυτου του φορουμ σου απαντησαν επι της "Ουσιας" και εκτος αυτης.
Μπορει να εισαι φορολογικα ενημερος πολιτης αυτης της χωρας αλλα οι εκλεγμενοι αρχοντες εχουν διαφορετικη αποψη οσων αφορα τα δικαιωματα σου πανω στην Πολιτισμικη κληρονομια της Χωρας που ονομαζεται Ελλαδα.
Ανετρεξε στο νομο του κρατους 3028 και μετα ελα παλι να μιλησουμε επι της ουσιας και να δουμε πια τελικα ειναι τα δικαιωματα μας.Οσων αφορα το συλλογο οπως και εσυ ετσι και εγω θελω το καταστατικο αυτου,οταν με το καλο αναρτηθει ενα προσχεδιο θα υπαρξουν συζητησεις επι της Ουσιας.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."