Προσεχετε καλα!!!!!!!!!!!!
Μας σπρωχνουν προς την αναρχια
Προς μια ανεξεγκτη κατασταση η οποια θα γινει αφορμη να παραλαβουν τα ηνια για μια συνχρονη χουντα
Ερχομαι στα λογια του strainge
Eιναι θεμα χρονου!!!!!!!!!!!
Ζουμε καθημερινως την προσωπικη μας δυστυχια αλλος πολυ αλλος περισοτερο οπως επισης και την δυστυχια των συμπατριωτων μας
Οταν δεν θα παει αλλο θα ειναι πλεον ΑΡΓΑ!!!!!!!!!
ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΞΩΝΤΟΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ
1000 ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔ.Σ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ
ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΟΤΙ 100000 ΑΔΕΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ
500000 ΣΤΟΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΔΙΧΩΣ ΨΩΜΙ
ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΩΝ ΤRAST
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΡΙΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ
ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΤΑΙ!!!!!!!!!!
-
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!
-
μητσο να ξαναφτιαξω κειμενο για την ελιτ των λιγων?
μεχρι χθες οι λαικατζηδες το βλεπαν μουγγα τωρα εχετε διορια 8 μηνων
και δεν ειναι μονο αυτο το επαγγελμα αλλα και πολλα αλλα
ειπαμε αναπτυξη εχουμε με πληρη ανεργια
αλλα δυστηχως εχουμε την μιση ελλαδα βολεμενους γιαυτο δεν ξεσηκωνετε ο λαος,και δυστηχως ακομη εχη παρωπιδες να κοιτανε τα κομματικα συμφεροντα τους -
ρε συ δημητρη ολοι μας καθε μερα συζηταμε με φιλους και σε παρεες οτι δεν παει αλλο, να ξεσηκωθουμε και να επαναστατησουμε.και εγω μαζι σου ειμαι και η οργη που εχω μεσα μου για οτι γινετε δεν περιγραφετε.εχεις βρει κανεναν τροπο να ξεσηκωθουμε?και ποιος θα το οργανωσει και πως?απο απεργιες μπουχτισαμε αλλαξε κατι?δε γινετε τιποτα με αυτες.ο μονος ισως που θα μπορουσε να οργανωσει κατι ειναι ο καλλιτεχνικος και ισος ο επιστημονικος κοσμος αυτης της χωρας.κατα τα αλλα εμεις επανασταση απο καναπε μεσω ιντερνετ!
οπως διαβασα και καπου…...αν δε κλεισει το facebook και δεν παει ο freddo 10 euro επανασταση δε γινετε!!!!!
-
ρε συ δημητρη ολοι μας καθε μερα συζηταμε με φιλους και σε παρεες οτι δεν παει αλλο, να ξεσηκωθουμε και να επαναστατησουμε.και εγω μαζι σου ειμαι και η οργη που εχω μεσα μου για οτι γινετε δεν περιγραφετε.εχεις βρει κανεναν τροπο να ξεσηκωθουμε?και ποιος θα το οργανωσει και πως?απο απεργιες μπουχτισαμε αλλαξε κατι?δε γινετε τιποτα με αυτες.ο μονος ισως που θα μπορουσε να οργανωσει κατι ειναι ο καλλιτεχνικος και ισος ο επιστημονικος κοσμος αυτης της χωρας.κατα τα αλλα εμεις επανασταση απο καναπε μεσω ιντερνετ!
οπως διαβασα και καπου…...αν δε κλεισει το facebook και δεν παει ο freddo 10 euro επανασταση δε γινετε!!!!!
Aυριο ο τυρεμπορας οπως και σε αλλα συλαλητηρια θα ειναι παρων στο συνταγμα αγκαλια με τους αγωνιστες
Εαν εσεις γραφεται μονο για να γραφεται εισται αξιοι της τυχη σας
Εγω θα ζησω και το υπογραφω χωρις υφακι υπεροψιας
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ
Εσεις????? -
Πολύ καλά κανεις!!!
Εμείς φίλε περιμένουμε…τους δημοσιογράφους
να μας πούνε πότε να κάνουμε την επανάσταση...
όταν θα έχουν ολοκληρώσει το σχέδιο τους οταν θα
έχουν πάρει αυτά που θέλουν να πάρουν...
και θα θέλουν να φύγουν,
θα βάλουν τα παπαγαλάκια τους να μας ξεσηκωσουν
και θα πουν ότι τους διωξαμε κιόλας...
σταστιστικα αυτο γίνεται στα 4 χρόνια
οπότε του χρόνου τέτοια εποχή...χαχα... -
Aυριο ο τυρεμπορας οπως και σε αλλα συλαλητηρια θα ειναι παρων στο συνταγμα αγκαλια με τους αγωνιστες
Εαν εσεις γραφεται μονο για να γραφεται εισται αξιοι της τυχη σας
Εγω θα ζησω και το υπογραφω χωρις υφακι υπεροψιας
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ
Εσεις?????Ax δημητρη μου ποιους αγωνιστες?? 35 μερες στο συνταγμα! και τους ειδα ολους τους αγωνιστες!! Αν δεν παρουμε τα οπλα τιποτα δεν γινεται.Αλλα δυστυχως
ακομα ο Ελληναρας εχει πολυ χρημαααα! α και κατι ακομα για τα συλαλητηρια, κατι παλιοκουμουνιστες που μονο αυτοι ξερουν γιατι πανε.. κατι παλιο φασιστες που τα κανουν πλακακια με τους μπατσους κατι ασφαλιτες εχουν και αυτοι το λογο να ειναι εκει! και κατι μαμακες που πιστεψαν οτι κατι μπωρει να αλαξει!! εδω συγνωμη αλλα ακομα γελαω. -
και κατι ακομα μη το ξεχασω για τον ελληναρα εδω καταντησε!!δες!!
Youtube Video -
μην λετε κακα λογια ειπαμε ερχεται η αναπτυξη υπομονηηηηηηηη!!!!!σε καμια 40αρια χρονια θα στανιαρουμε και στο κατω κατω οταν μας παρουν το σπιτι θα παμε στα καταφυγια και στις σπηλιες που ανακαλυψαμε σαν χρυσοθηρες αλλια απο τους αλλους!!!!!τωρα τι να πω εγω οτι οι λαικατζηδες δεν ψηφισαν Πασοκ-ΝΔ η μηπως γλειφανε τους βουλευτες για να βγαλουν αδεια οι περισσοτεροι και θα γινω κακος αν πω ηθελεστα και παθεστα.βρε δε γαμιο…..στε λεω εγω πρωτα κανουμε τις ******** και μετα τρεχουμε στις πλατειες