εγω φταιω που δεν ηρθα….......
δεν εκανε σωστα τη συνταγη και του βγηκαν ασπρα, για μαυρα το πηγαινε.
-
Στεκια χρυσοθηρων
παντως περα απο τα αστεια, ειναι δυσκολο να χαρακτηρισει το μαγαζι του ο καθε επαγγελματιας ως στεκι χρυσοθηρων, γιατι θα εχει συνεχως και καινουριο κοσμο, βεβαια αυτο θα του ανεβασει τη δουλεια, αλλα τα στεκια χρυσοθηρα, μπορουν να περπατησουν μονο μεσα απο ομιλους, με την δημιουργια εντευκτηριων.
(και ολοι οι ομιλοι, ενταγμενοι σε μια ομοσπονδια, το επομενο και ουσιαστικοτερο βημα. οχι δεν το ξαναξεκιναω, αλλα οποιος θελει θα τον βοηθησω).
-
Στεκια χρυσοθηρων
για δειτε το μαντειο διακοσμηση,χαλαστηκε κανεις?
Και λεμε πιος χαλαει τα σημαδια !!
:36_2_1::36_2_1::36_2_1:"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Στεκια χρυσοθηρων
OOYYXKK …GKOYX XOYK...OOYYGK GKOYX...,BLAX UHU .GUHU UHU.....!!!!!!!!!!!
Βρεε Παρηηηηιιιιιιιιιηηηη γκουχουγκουχουουχου...εσυ καφε πινεις εγω θα κοντεψω να πνιγω???
Δεν μου λες μπαρμπα στρουμφ....σαυτο το μαγαζιιι....εεεεμ αυτη η φωτο...η 3 απο τις 5!
Το χαρτι επανω το σκουρο με τις γραμμες και τα <<αραβικα>> ...πποουυυυ την βρηηηηηηκεεε??
Μπορουμε να μαθουμε???
ε!?? μπορουμε??? :36_11_14: :36_13_6::36_6_6:Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Στεκια χρυσοθηρων
OOYYXKK …GKOYX XOYK...OOYYGK GKOYX...,BLAX UHU .GUHU UHU.....!!!!!!!!!!!
Βρεε Παρηηηηιιιιιιιιιηηηη γκουχουγκουχουουχου...εσυ καφε πινεις εγω θα κοντεψω να πνιγω???
Δεν μου λες μπαρμπα στρουμφ....σαυτο το μαγαζιιι....εεεεμ αυτη η φωτο...η 3 απο τις 5!
Το χαρτι επανω το σκουρο με τις γραμμες και τα <<αραβικα>> ...πποουυυυ την βρηηηηηηκεεε??
Μπορουμε να μαθουμε???
ε!?? μπορουμε??? :36_11_14: :36_13_6::36_6_6:γιουρικαν ο νικος εχη οτι δεν κυκλοφορη πολυ,τα εκανε μεγενθυνση και πλαστικοποιηση,να παραγγειλω μια αφισα να την βαλεις στο σαλονι?
το που την βρηκε θα μαθω