Τι θελω και το γραφω ο ΜΑΚΑΚΑΣ αφου οι μισοι τετοιοι εισται εδω μεσα και καλα κανετε. Η κοντρα αυτη μεταξυ σας ομως δεν εχω καταλαβει σε τι ωφειλεται???? Ποιος θα ειναι ο πρωτος κατσκευαστης για λογους γοητρου??? η ο πρωτος μασαμπουκας????? Καθεσται και σκοτωνεσται για κατι που φτιαχνει ο καθενας (μεχρι τωρα ημιτελες) ενω με την συνεργασια ολων θα ειχε τελειωσει. ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ?????????????
-
ΠΑΛΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ!!!!!!!!
εγω θ'αλεγα να κανει την αρχη ο παρησ, σαν αρχηγοσ που ειναι εδω μεσα, οχι στα τεχνικα, να κανει την οργανωση, να καλεσει ολουσ τουσ τεχνικοηλεκτρονικοχημεικουσ- πυρινικοφυσικουσ απο δω μεσα σε εκτακτο συμβουλιο! και δεν εχουμε και λιγουσ εδω μεσα και ουτε τυχαιουσ, ο καθενασ ολο και κατι ξερει παραπανω απο τον αλον και δε γινετε ετσι δουλεια, γιαυτο οτι φτιαχνει καποιοσ μενει μισο, γιαυτο χρειαζετε ενα εκτακτο συμβουλιο ολοι εσεισ οι τεχνικοι να ενωσετε τισ γνωσεισ σασ να βγει ενα καλο αποτελεσμα να το κλεισουμε το αποτελεσμα σε ενα κουτι και να βγει να γαζωσει τα βουνα και τα λαγκαδια! αντε τι περιμενετε!
-
ΠΑΛΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ!!!!!!!!
δημητρη,γραφω χρονια σε φορουμ,πριν δημιουργησω αυτην την σελιδα
προτασεις εκ μερους μου εκατονταδες αυτα τα χρονια,σε πολλα θεματα
σε μηχανηματα,συλλογους,ομαδες,συνγκεντρωσεις κ.λ.π
παντα βρισκαμε εναν τοιχο και μια αρνητικοτητα απο του περισσοτερους
οπως ειπατε ειμαστε ελληνες,αλλα ελληνες ζηλοφθονοι και μυστικοπαθεις,το χομπυ της χρυσοθηριας και της αρπαχτης μας εχη χαλαση ολους,η ανιλεικρινεια μας εχη διαπεραση και το δερμα μας εχη φταση στο κοκκαλο
γιαυτο εγραψα για τους κουφους
παραδειγμα η τελευταια προταση για συναιτερισμο,επεσε στο κενο,αλλα καποιοι αλλοι που την διαβασαν θα την υλοποιησουν,οπως εχουν υλοποιηση και πολλα αλλα θεματα,και αυτοι παντα ηταν οι γνωστοι μεγαλεμποροι και αετονυχηδες
εχω γινη 52 μαιων και εχω κουραστη να κανω τον ηλιθιο και καραγκιοζη,να φωναζω και να αγωνιζομαι για να γινουμε ποιο ανθρωπινοι στο χομπυ μας
αλλα δυστηχως δεν καταφερνουμε τιποτα,ο ενας κοιτα πως θα φαη τον αλλον
απο που μπορει να τον ξεζουμιση,και αυτοι δεν ειναι λιγοι,
τεχνιτες μονταριστες αντιγραφων εχουμε πολλους,κατασκευαστες-ερευνητες δεν εχουμε που να ασχοληθουν με τον χρυσο
αυτα τα λιγα για την ωρα