εγω πιστευω πως ο συλλογος ισως μας βοηθουσε να κανουμε το χομπυ μας ελευθερα ετσι ωστε να μη μας κατηγορει κανεις και να κινδυνευουμε ανα πασα στιγμη να παμε μεσα… εσεις τι λετε ? εχω δικιο η αδικο?
-
ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Aγαπητοί ψαχουλιάρηδες δεν έχω πάρει θέση ακόμα στα γραφομενά σας γιατί θέλω να δω τι θα πείτε παρά πολλοί από εσάς ,πάντως σας ενημερώνω ότι έχω για όλους απαντήσεις και ειδικά για αυτούς που έχουν κάποιους προβληματισμούς και περιμένετε λίγες ημέρες ακόμα για να γραφτούν και άλλες απόψεις και να ξέρετε ότι κανέναν προβληματισμό σας δεν θα αφήσω αναπάντητο.Με σεβασμό.larionas99:36_5_3::36_5_3::36_5_3:
-
ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
λαριονα χαθηκες.αν μπορεις γραψε μια ολοκλοηρομενη προταση για το συλογο.καταστατικο σκοπος υδρισεως κτλ.ετσι καλητερα θα συμετεχουν και αλλοι που τωρα το σκεφτονται η εχουν αποριες.να εισαι καλα τα λεμε
μπορει να παρουμε και επιδοτηση απο το εσπα για αγορ μηχανηματων φιλε ? νομιζω οτι ανηκουμε στις παραγωγικες επενδυσεις,
-
ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
ειμσαστε οτι καλητερο κυκλοφορει στη πιατσα.να μας προσλαβει το κρατος για το ξεχρεωσουμε.ας μας αφησει και του δινουμε τα μισα
και ας χρεωσει και φπα 30% δεν εχουμε προβλημα φιλε μου, αλλα να μας αφησει και θα δουν οτι και το δικο μας χρεος πληρωνουμε αλλα και τα 12 τρισεκατομυρια δολαρια των ηπα καλυπτουμε. αλλα που νιονιο (μυαλο), μονο για δεξιωσεις και φανφαρες ολοι τους, γιατι ποτε κανεις τους δεν δουλεψε, δεν κοιμηθηκε νηστικος, δεν τρελαθηκε που δεν μπορουσε να παρη γαλα και φαρμακα για το παιδι του. ολοι τους λεμεδες και πολλοι απο αυτους λουλουδες.
-
ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
λαριονα περιμενουμε και το τελος της ιστοριας με το μηχανιμα…
Φίλε μου πρέπει να βρω χρόνο να την ολοκληρώσω και ξέρεις πόσο κουραστικό είναι τα γεγονότα αρκετών χρόνων να τα βαλεις σε σειρά?πολλές φορές φίλε μου ενώ έχω γράψει αρκετά θυμάμαι και άλλα και είμαι υποχρεωμένος να γυρίζω πίσω για να τα γράψω.:36_5_3::36_5_3:
-
ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
ΠΡΟΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΛΑΡΥ ΣΤΗΝ ΕΡΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΒΑΣΙΚΗ. ΛΑΡΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΡΑ ΟΤΙ ΤΙΜΑΖΕΙ ΣΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ? ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΟ ΙΜΕ ΑΠΕΞΟ ΣΕ ΣΙΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΙΛΑΚΗ ΑΦΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΜΕ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΤΙΡΙΖΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΔΟΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
-
ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
καλημερα.οπως ολοι οι συλογοι πρεπει να γινει καποιο καταστατικο υδρισεως για πιο σκοπο υδριθικε κτλ.πρεπει να εχει και ενα διοικιτικο συμβουλιο-προεδριο εκλεγμενο καποιο γραφειο εδρα του συλογου.γιαυτο ειναι λιγο δυσκολο γιατι ειμαστε σκορπισμενοι σε ολοι την ελαδα και οι πιο πολοι ειμαστε αγνωστοι μεταξυμας.μακαρι να μπορουμε να οργανοθουμε.εγω εκανα προταση να γινει συλογος μεσα απο το σιτε αυτο που μπορει να εγραφει οποιος θελει.