Παιδιά διαβάζωντας όλα αυτά περί νομοθεσίας βλέπω και καταλαβαίνω όπως όλοι σας φαντάζομαι ότι η νομοθεσία περί έρευνας είναι εναντίον μας από όποιο σημείο και να το δεις και δυστυχώς είμαστε υπό διωγμό γιατί στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας που ζούμε όλα τα έχουν λύσει οι κατά καιρούς κυβερνώντες και τους έμειναν φαίνεται όλοι εμείς που έχουμε το χόμπυ της χρυσοθηρίας μέσα στο αίμα μας για να μας κυνηγάνε και δεν κοιτάνε που η εγκληματικότητα στην πατρίδα μας έχει φτάσει μέχρι το λαιμό και σε σκοτωνουν για 50 ευρώ και όλα τα υπόλοιπα φαιδρά που συμβαίνουν και γίνονται.ΓΝΩΜΗ μου λοιπόν είναι ότι πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σύλλογο όλοι εμείς όπως υπάρχουν και στο εξωτερικό παρόμιοι σύλλογοι και να πιέσουμε την πολιτική εξουσία να αλλάξει την υπάρχουσα νομοθεσία και να μπορούμε να ψάχνουμε σε περιοχές που δεν είναι αρχαιολογικές ελεύθερα και χωρίς τον φόβο του χωροφύλακα και του εισαγγελέα και όχι όπως είναι τώρα που δεν μπορείς ούτε σε παραλία να ψάξεις χωρίς άδεια και να ξέρετε ότι εάν μαζευτούμε πολλοί θα μας υπολογίσουν γιατί θα επιδιώκουνε την ψήφο μας,αγαπητοί ψαχουλιάρηδες περιμένω να μου πείτε την γνώμη σας πριν προχωρήσω σε διαδικαστικές λεπτομέρειες περί του συλλόγου.larionas99.(ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΚΑΛΑ)ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ.:36_5_3::36_5_3::36_5_3:
-
ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
ΑΡΕ ΛΑΡΙΟΝΑ ΕΔΟ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΚΟΜΠΙΝΟΔΙΟΡΓΑΝΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΒΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΕΠΙΤΙΔΕΣ ΕΤΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΟΥΣΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ? ΜΑΚΑΡΙ. ΠΡΟΧΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΙΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΕΛΗ.
-
ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Παιδιά διαβάζωντας όλα αυτά περί νομοθεσίας βλέπω και καταλαβαίνω όπως όλοι σας φαντάζομαι ότι η νομοθεσία περί έρευνας είναι εναντίον μας από όποιο σημείο και να το δεις και δυστυχώς είμαστε υπό διωγμό γιατί στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας που ζούμε όλα τα έχουν λύσει οι κατά καιρούς κυβερνώντες και τους έμειναν φαίνεται όλοι εμείς που έχουμε το χόμπυ της χρυσοθηρίας μέσα στο αίμα μας για να μας κυνηγάνε και δεν κοιτάνε που η εγκληματικότητα στην πατρίδα μας έχει φτάσει μέχρι το λαιμό και σε σκοτωνουν για 50 ευρώ και όλα τα υπόλοιπα φαιδρά που συμβαίνουν και γίνονται.ΓΝΩΜΗ μου λοιπόν είναι ότι πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σύλλογο όλοι εμείς όπως υπάρχουν και στο εξωτερικό παρόμιοι σύλλογοι και να πιέσουμε την πολιτική εξουσία να αλλάξει την υπάρχουσα νομοθεσία και να μπορούμε να ψάχνουμε σε περιοχές που δεν είναι αρχαιολογικές ελεύθερα και χωρίς τον φόβο του χωροφύλακα και του εισαγγελέα και όχι όπως είναι τώρα που δεν μπορείς ούτε σε παραλία να ψάξεις χωρίς άδεια και να ξέρετε ότι εάν μαζευτούμε πολλοί θα μας υπολογίσουν γιατί θα επιδιώκουνε την ψήφο μας,αγαπητοί ψαχουλιάρηδες περιμένω να μου πείτε την γνώμη σας πριν προχωρήσω σε διαδικαστικές λεπτομέρειες περί του συλλόγου.larionas99.(ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΚΑΛΑ)ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ.:36_5_3::36_5_3::36_5_3:
φιλε λαριονα η γνωμη μου ειναι πως εχουμε αργησει ηδη επρεπε να το χαμε κανει προ πολλου…. οποτε ειμαι μεσα...
-
ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
αυτο ηθελα και γω κατα καιρουσ να το προτινω αλλα δεν ηξερα τι διαδικασιεσ θα χρειαστουν. και γω μαζι σασ ενωειται, αλλα ασ κανουμε ενα θεμα με ολα οσα χρειαστουν για να ξεκινησουμε, δηλαδη ασ γραψει καποιοσ που τα ξερει καλα αυτα το τι πρεπει να κανουμε και πωσ πρεπει να κινηθουμε, τι πρεπει να στηλουμε που κ.τ.λ. για αρχη τουλαχιστον. ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
-
ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
φιλε λαριονα καλησπερα και εγω μαζι σου μα μη ξεχνας κατι βασικο το κιτρινο ειναι ενα χρωμα το οποιο φερνει απο τρελα μεχρι αλλεργια που λεγαν και οι κατσιμιχεοι!!εποιδει εχω καει ομως απο κατι τετοια και εχω δωσει δουλεια καραμπαμ που εβγαλαν καλο μεροκαματο ταφιλαρακια μου εκτοτε φιλε μου εμπιστοσυνη μονο σε μενα και αυτο αμφιλεγομενο αρκετες φορες!!φιλικα παντα!
-
ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Kαι επειδη σου εφαγαν τη δουλεια καποιοι , θα κανεις το μπιστικο του larionas99 ; "Αυτουνου " που εχει στοιχοιωσει την ιστορια με το υπερμηχανημα μονο και μονο , για να κανει τον "ανεξαρτητο-προοδευτικο" κοινως καμποσο , οσον αφορα την μαγκια του :
α ) σε χρημα .
β) σε εμπειρια ;
Μονος σου , δεν μπορεις να κανεις κατι για παρτη σου ; Θες Ιλάριωνες και τα ρεστα να λειτουργησεις ;
Και οσον αφορα την αξιοπρεπεια της αντιπαραθεσεως ιδεων , ο Ιλαριωνας , η οπως αλλιως τον λενε , ειναι λαθος 1500%
Και ας αλλαξουμε ατομο , ως προς τη συζητηση.
Δεν μπορει να απαντας σε κανεναν ανθρωπο , φιλε lariona99 , με προσωνυμια τυπου " προσωπικος μου γελοτοποιος !"
Αρα , εχεις μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου και το αν ,ο τaxman , σε προσαιτεριστηκε τελικα , δε μου αφαιρει το δικαιωμα να πω , οτι περα απο τις ανυποστατες κατηγοριες προς εσε , περι εντυπωσιασμου , ολες οι αλλες κατηγοριες που ενδεχεται να διατυπωθουν εναντιων σου , ειναι "κατα το μαλλον" αληθινες !
Ο χαρακτηρας του " καημενου " που προσπαθησες να περασεις , ισως να πιανει σε αλλες περιοχες δρασης σου , αλλα οχι παντα και παντου !
Αργησα ν΄απαντησω στην αντιπαραθεση , μεταξυ εσου και του taxman, επειδη , ηθελα να δω αν θα υπηρχαν αντιδρασεις απο αλλα μελη , αλλα φευ ! Ολοι , πλανηθηκαν , απο το στοιχειο της προσμονης της εξελιξης της ιστοριας σου , περι του υπερμμηχανηματός σου !
Εχεις ειπες 300.000 € , τωρα διαθεσιμες ; Εχεις παιδια ; Αν οχι , τι ξερεις απο ζωη ;Αν ναι , πως παιζεις το μελλον τους , σε στοιχημα ;
Πως διατεινεσαι οτι εισαι κατατρεγμενος , οταν επι ενα χρονο , ολοι αντιτιθενται μαζι σου , σε ολα τα σαϊτ ;
Σιγα την παπαρια περι πωλησης λιρων στην τιμη που θελεις εσυ ! Ηξερες που θα τα πεις , διοτι για να μπαινει καποιος στο ιντερνετ για λιρες , ουτε λεφτα εχει, ουτε λιρες ! Την ελπιδα κυνηγαει. Οποτε , ειναι ενας απλος εντυπωσιασμος απο πλευρας σου , διοτι αν πριν μια εβδομαδα εδινες τις λιρες σου , σε μετρητα , σε οποιον σε πληρωνε , ακομα και με το δικο σου καπελο , τωρα θα ειχες χασει ! Το να το παιζεις " καημενος " και συνεχως να ζητας την προστασια του κοινου με δακρυβρεχτες κουβεντες "πονου" τυπου Μαρθας Βουρτση , δεν σε τιμα , εκτος και αν ασπαζεσαι το ιδιο αυτο !
Και κατι αλλο ! Το ονομα μου και η διευθυνση μου , ειναι γνωστη. Εσυ , δεν εχεις δωσει κατι χειροπιαστο !
Ας με συγχωρεσει το κοινο και ο larionas μαζι , διοτι λογω πιεσεως χρονου , γραφτηκαν ολα περιεκτικα. -
ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ. ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΙΣΗΧΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΒΓΕΝΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΑΡΑΞΕΙΣ ΤΑ ΝΕΡΑ. ΥΠΟΠΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΜΗΠΩς ΦΤΕΕΙ ΠΟΥ Ο ΛΑΡΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΣΟΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΗ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΟΝΟΜΑ ΛΕΟ ΕΓΟ? ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΟΣΟ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΞΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΛΑΡΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΣΟΜΑΤΕΙΟ ΑΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕΣ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΙΛΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΟΣΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΟ ΤΟΡΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΟ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΕΝΟΟ ΤΟΥΣ ΨΙΧΑΚΙΔΕΣ ΑΠΟ ΑΛΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ? –-------- ΛΑΡΙ ΕΓΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ 500 ΕΥΡΟ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΤΑ ΔΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΜΑΤΙΟ. ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 640.
-
ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
δεν ειναι υποχρεοτικο.μια προταση εκανε ο λαριονας.εαν δεν μαζευτουμε αρκετοι δε γινετε τιποτα.το προβλημα ειναι οτι ειμαστε μακρια ο καθενας και λιγοι γνωριζονται προσωπικα.μπορει να γινοι ενας συλογος ηλεκτρονικος στο σιτε.να γραφουμε ως μελοι και να εποικηνονουμε μεσω ιντερνετ.αλλα και τιποτε να μην γινει θα εποικινονουμε μεσω τις σελιδας.καλημερα σε ολους