Δηλαδη θα χρειαστει να τρεχουμε σε μαγαζια για να ζηταμε μπλουζακια και καφετιερες για τη λαχειοφορο ;
-
ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Καλή σάν πρόταση, αλλά προσωπικά δεν την βλέπω να υλοποιείται. Οι αποστάσεις μεταξύ των μελών και το γεγονός ότι οι περισσότεροι δέν γνωρίζονται μεταξύ τους έχει ήδη επισημανθεί. Θα επισημάνω κιεγώ μερικά πράγματα.
1. Με τί όνομα θα εγγραφούμε? Με ψευδώνυμο? Εδώ όπως προκύπτει από θέματα για τη δήλωση και νόμιμη κατοχή των μηχ/των, οι περισσότεροι δεν τα δηλώνουν για να μήν τους φακελώσουν. 'Αν γίνει ο οσύλλογος θα είναι φακελλωμένοι όλοι, έχουν δεν έχουν μηχανήματα. Αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε, έστω και φακελλωμένοι.
2. Έχει εξεταστεί από νομικής άποψης η δυνατότητα κατευθείαν ίδρυσης πανελληνίου συλλόγου ή χρειάζονται πρώτα τοπικοί ( σε επίπεδο νομαρχίας) που με τη σειρά τους θα εκλέξουν τον πανελλήνιο για να έχει και κάποια αξία όσο αφορά την εκπροσώπισή μας απέναντι στην πολιτεία? Αυτά πρός το παρών. -
ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Ψάχνει να βρεί μηχάνημα που θα ξεχωρίζει τους αρχαιοκάπηλους από τους χρυσοθήρες. Το σκέφτηκε κανένας ρε παιδιά να κάνουμε σύλλογο και πρίν λαλήσει το κοκόρι να πιαστούν μέλη του συλλόγου για αρχαιοκαπηλία? Μπορείτε να φανταστείτε τι πάρτυ θα κάνουν οι δημοσιογράφοι? Το τι θα γίνεται στο καφενείο μόλις μας βλέπουν? Το τί θα μας φορτώσουν?:36_2_40::36_2_40::36_2_40:
-
ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Ψάχνει να βρεί μηχάνημα που θα ξεχωρίζει τους αρχαιοκάπηλους από τους χρυσοθήρες. Το σκέφτηκε κανένας ρε παιδιά να κάνουμε σύλλογο και πρίν λαλήσει το κοκόρι να πιαστούν μέλη του συλλόγου για αρχαιοκαπηλία? Μπορείτε να φανταστείτε τι πάρτυ θα κάνουν οι δημοσιογράφοι? Το τι θα γίνεται στο καφενείο μόλις μας βλέπουν? Το τί θα μας φορτώσουν?:36_2_40::36_2_40::36_2_40:
:8_1_222::36_1_28::36_1_28:
-
ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Παιδιά διαβάζωντας όλα αυτά περί νομοθεσίας βλέπω και καταλαβαίνω όπως όλοι σας φαντάζομαι ότι η νομοθεσία περί έρευνας είναι εναντίον μας από όποιο σημείο και να το δεις και δυστυχώς είμαστε υπό διωγμό γιατί στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας που ζούμε όλα τα έχουν λύσει οι κατά καιρούς κυβερνώντες και τους έμειναν φαίνεται όλοι εμείς που έχουμε το χόμπυ της χρυσοθηρίας μέσα στο αίμα μας για να μας κυνηγάνε και δεν κοιτάνε που η εγκληματικότητα στην πατρίδα μας έχει φτάσει μέχρι το λαιμό και σε σκοτωνουν για 50 ευρώ και όλα τα υπόλοιπα φαιδρά που συμβαίνουν και γίνονται.ΓΝΩΜΗ μου λοιπόν είναι ότι πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σύλλογο όλοι εμείς όπως υπάρχουν και στο εξωτερικό παρόμιοι σύλλογοι και να πιέσουμε την πολιτική εξουσία να αλλάξει την υπάρχουσα νομοθεσία και να μπορούμε να ψάχνουμε σε περιοχές που δεν είναι αρχαιολογικές ελεύθερα και χωρίς τον φόβο του χωροφύλακα και του εισαγγελέα και όχι όπως είναι τώρα που δεν μπορείς ούτε σε παραλία να ψάξεις χωρίς άδεια και να ξέρετε ότι εάν μαζευτούμε πολλοί θα μας υπολογίσουν γιατί θα επιδιώκουνε την ψήφο μας,αγαπητοί ψαχουλιάρηδες περιμένω να μου πείτε την γνώμη σας πριν προχωρήσω σε διαδικαστικές λεπτομέρειες περί του συλλόγου.larionas99.(ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΚΑΛΑ)ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ.:36_5_3::36_5_3::36_5_3:
Και εγώ μέσα είμαι σε οτι χρειαστούμε !
-
ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
την ιδια ωρα που μιλανε οι διαχειριστες για διπλα και τριπλα νικ νειμ,καθομαστε και λεμε παλι τα ιδια για συλογους κλπ?κανονικα ολοι οι σωστοι θα επρεπε σε οποιαδηποτε σελιδα να εχουν το ιδιο ονομα.απο κει και περα…............κατι παιζεται...........ακομη και για σελιδαρχες ετσι?για να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη.εγω βλεπω προσωπικα δυσκολο το εργο της εκκαθαρισης.γιατι?......μπορει να πει καποιος,,,,,,,,,να μωρε τον ταδε τον ξερω,,,δεν πειραζει ας του δωσω μια ευκαιρια.ο ταδε ομως γιατι το κανει?γιατι κρυβεται?μ αυτον θα κατσουμε να συνυπογραψουμε για οτιδηποτε?απο τετοιους μειναμε πισω....