εδω στην μηχανιωνα καποτε θα λυντσαρανε τους αλβανους και τους ιθυνοντες για το κουβαλημα της σημαιας,τους ειπαν ρατσιστες,τους κυνηγησαν οι αστυνομια,ο διασημος τραινταφυλλοπουλος,ο παγκαλος και ο προεδρος της δημοκρατιας….θυμασται τον οδυσεα τσεναι???
ο βουβαλος ο παγκαλος του εδωσε ελληνικη ιθαγενεια,ο δε μεγαλοδημοσιογραφος εγινε ο νονος,αυτο το φιδακι πηρα υποτροφια και με χρηματα του ελληνικου κρατους σπουδαζη πολιτικες επιστημες για να ερθη να μας γαμηση κανονικοτατα
γιατι κανεις δεν ρωτησε ποιοι ηταν αυτοι οι αλβανοι και πως βρεθηκαν στην χωρα,γιατι αποσιωπησαν το γεγονος οτι ο πατερας του ηταν αξιωματικος της υπηρεσιας πληροφοριων του χοντζα,και οτι το βασικο ειναι υποστηρικτης της μεγαλης αλβανιας και των τσαμηδων με τις απαιτησεις τους
περαστικα σε ολους τους ελληναρες που μας εμποδισαν στο να διωξουμε αυτους τους ανθρωπους απο εδω,τωρα θα τα λουστειται και θα χαμογελατε οταν σας πηδαν την χωρα με αγαπη ο μανιακος σας
-
Το μεγαλωσαμε το φιδι
-
Το μεγαλωσαμε το φιδι
Που να δεις και κομμα πακιστανων, αφγανων, μπαγκλαντες, κλπ!
Ξεπαστρεψανε την Ελλαδα μια χουφτα προδοτες…ποιος ειπε οτι υπηρξε ενας μονο εφιαλτης στην αρχαιοτητα??
Αν δεν υπηρχε αυτος να δωσει και το ονομα του στην καταστροφη την προδοσια θα μπορουσε π.χ σημερα να λεγετε παγκαλος ....βαλτε οποιο ονομα νομιζεται!
Ευτυχως υπαρχουν Ελληνες σημερα που εχουν σαν προτυπο τους ηρωες προγονους μας αλλα δυστηχως υπαρχουν σημερα ελληνες που εχουν σαν προτυπο τον εφιαλτη και ολους τους ομοιους του ανα τους αιωνες!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Το μεγαλωσαμε το φιδι
Πρωσοπικα συμφωνω οτι δεν πρεπει να δημιουργηθει ξενο κομμα στη βουλη γιατι εκτως απο αντισυνταγματικο ειναι και παραλογο πιστευω.
Τωρα σχετικα με τον φιλο μας τον τσεναι ο πατερας του δεν ηταν μονο αξιωματικος της υπηρεσιας πληροφοριων αλλα αργοτερα συνεργαστικε με αμερικανικες υπηρεσιες cia κτλ και ηταν ενας απο τους απατεωνες της πυραμυδας του 1998 ονοματη Λευτερ τσεναι ο οποιος αφου κατεκλεψε τον λαο ηρθε στην ελλαδα για να φυλξει την κεφαλα του .
Ο μικρος αφου τελειωσε το παν/μιο εδω δεν ξερω αν του εδωσε υποτροφια το Ελληνικο κρατος αλλα ξερω οτι δεν ειχε αναγκη εκει στην αμερικη λοιπον ειχε επαφες με διαφορους ανθρωπους ανθελληνικων αποψεων τυπου Σωρρος .Γιατι λεω εγω ? Αργοτερα καπου διαβασα οτι το αλβανικο κομμα που προκειται να ιδρυθει θα χρηματοδοτειθει απο αμερικανους επιχειρηματιες .Σιγουρα αυτο το κομμα το ετοιμαζαν απο καιρο οι αμερικανοι για να μπορουν να χωνουν την μυτη οσο το δυνατον περισσοτερο στα πολιτικοοικονομικα δρομενα της χωρας.Ο Αλβανος στη προειμενη περιπτωση ειναι η βιτρινα του μαγαζιου .Τωρα οσο αφορα αυτη την συμμαχια που ονειρευεται μεγαλη αλβανια θα σου πω οτι ο αρχηγος της μια στο τοσο παει αμερικη και περει δολλαρια και εντολες οποτε καταλαβαινεις τι παιζεται.Αυτο που θελουν να κανουν ειναι να μας βαζουν να πολεμαμε Ελληνες και Αλβανοι αυτοι να μας προτεινουν λυσεις ετσι οπως τους βολευει.Αν η Ελλαδα ειναι υπο γερμανικη επιτηρηση η Αλβανια ειναι το δευτερο σπιτι των αμερικανων μιας και κουμαντο εκει κανει η αμερικανικη πρεσβεια .Δυστηχως καπως ετσι εχουν τα πραγματα γιατι απλα μας κυβερνουν μαριονετες .
Οσο αφορα την ιθαγενεια που εδωσε ο τζεφρυ με τα κρητιρα που εχει βαλει δικαιουται ενα πολυ μεγαλο ποσοστο των αλλοδαπων ετσι αυτο θα εχει ως αποτελεσμα την αλλιωση του ντοποιου πληθυσμου μετα απο καποια χρονια.Γιατι το κανουν ?τυχαια ….δεν νομιζω.Καποιοι εχουν βαλει στοχο να εξαφανησουν τους λαους και τις αξιες . -
Το μεγαλωσαμε το φιδι
τα βιντεακια που ανεβαζω απο το θεμα που λεει ο φιλος LUPUS
πρωτα τα βλεπω και ειναι μηνυματα το που παει το ολο θεμα γυρο απολα
και που θα καταληξουμε .
αν εμεις προγραματιζουμε οσο μπορουμε την καθημερινωτητα μας και το μελον
μας για ενα μηνα , αυτοι βλεπουν και προγραματιζωνται για δεκαετιες μετα .
και αυτα ολα αποδυκνιωντε με γεγονωτα και αποδιξεις κατα καιρους που τα
περναμαι στο ντουκου το καθε τι .
δεν ειναι μεμονομενες περιπτωσεις , ειναι ενα σχεδειο δεκαετιων πρην που αναπαραγετε απο πολλες πλευρες για να ειναι συγουρο και αποτελεσματικο
την ωρα που θα μας πεταξουν στη θαλασσα και αυτα τα χωματα θα ανοικουν σε αλλους . -
Το μεγαλωσαμε το φιδι
γνωριζετε πολοι καλα ολοι σας οτι πολεμανε τη γενιτηκοτιτα του Ελληνα .
μεχρει που φορολογισε πια αν εχεις πολλα παιδια . απο τη μια η ανεργια στους νεους , με ενα σκοτινο μελων. η ακρηβεια και το αβεβεο μελων τον νεων , οι γαμοι εχουν μιοθει 70 % .
παιδι ενα και πολυ ειναι , οι νεοι μεταναστευουν .
απο την αλλη πλευρα βλεπεις την αλβανεζα με 2 κουτσουβελα να σερνει πισω της ενα στο καροτσι και ενα στην κοιλια .
ανεργιες περνουν , επιδωματα περνουν .
μηπως δεν το ξερετε οτι σε πολυ λιγα χρονια θα εχουμε μοινει ολα τα γεροντια εδω και θα ημαστε μιονοτητα ??????? -
Το μεγαλωσαμε το φιδι
Παναγιωτη για ολα αυτα που λες τα ποσοστα της Χ.Α ανεβαινουν.
http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7331&catid=4&Itemid=2
-
Το μεγαλωσαμε το φιδι
Παναγιωτη για ολα αυτα που λες τα ποσοστα της Χ.Α ανεβαινουν.
http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7331&catid=4&Itemid=2
φιλε πολυ φοβαμε !!! και ξερεις γιατι ??????
γιατι βλεπω τωρα τελευτεα μεγαλη αδρανεια σε πραγματα που
επρεπε να παρουν θεση . μηπως τελικα θελουμε αλλες 2 - 3 Χ. Α. ?????
ανεβαζω κατι δεστο , μηπως τελικα τα θελει ο κολος μας ????? -
Το μεγαλωσαμε το φιδι
εδω στην μηχανιωνα καποτε θα λυντσαρανε τους αλβανους και τους ιθυνοντες για το κουβαλημα της σημαιας,τους ειπαν ρατσιστες,τους κυνηγησαν οι αστυνομια,ο διασημος τραινταφυλλοπουλος,ο παγκαλος και ο προεδρος της δημοκρατιας….θυμασται τον οδυσεα τσεναι???
ο βουβαλος ο παγκαλος του εδωσε ελληνικη ιθαγενεια,ο δε μεγαλοδημοσιογραφος εγινε ο νονος,αυτο το φιδακι πηρα υποτροφια και με χρηματα του ελληνικου κρατους σπουδαζη πολιτικες επιστημες για να ερθη να μας γαμηση κανονικοτατα
γιατι κανεις δεν ρωτησε ποιοι ηταν αυτοι οι αλβανοι και πως βρεθηκαν στην χωρα,γιατι αποσιωπησαν το γεγονος οτι ο πατερας του ηταν αξιωματικος της υπηρεσιας πληροφοριων του χοντζα,και οτι το βασικο ειναι υποστηρικτης της μεγαλης αλβανιας και των τσαμηδων με τις απαιτησεις τους
περαστικα σε ολους τους ελληναρες που μας εμποδισαν στο να διωξουμε αυτους τους ανθρωπους απο εδω,τωρα θα τα λουστειται και θα χαμογελατε οταν σας πηδαν την χωρα με αγαπη ο μανιακος σαςMανιακε καλα ολα αυτα που λες
αλλα μην τρελαθουμε τελειοςΕτσι και θελαμε να τους ξαποστηλουμε θα το ειχαμε κανει
αλλα ειπαμε κοιταγαμε την φωλια μας
Ενα παραδεχομαι τα λαμογια το εχουν στησει καλα το παιχνιδι
αν και θα επρεπε οπου βλεπουμε λαθρομεταναστη να τον κοπαναμε εμεις περα βρεχεικαι τι εκαναν τα λαμογια ?
εφεραν τη χρυση αυγη
τους και καλα εθνικιστεςαυτοι που εχουν στην οργανωση αλβανους
Εμεις ΚΑΝΑΠΕ
-
Το μεγαλωσαμε το φιδι
Παναγιωτη το κακο ειναι οτι κατι ελληναραδες θα σε χαραχτηρισουν ρατσιστη με αυτα που λες.
δεν ημουν με εκαναν …........
εχω δουλεψει με ολες της φαρες , 15 χρονια μεσα στα καραβια εχω δουλεψει
συνεργαστη , φαει , διασκεδαση και νταλαβεριστη με ολλες της φιλες .
σε ενα κληστο χωρο στη μεση του πουθενα σαν μια οικογενια .
ποτε δεν ηχα προβλημα με κανενα , εχω γυρησει τον μισο πλανητη ,κανεναν δεν ειδα υποτημιτηκα αν ηταν μαυρος , ασπρος , κιτρινος .
αλλα αυτη οι κοπρητες οι δικοι μας υπεγραψαν συμβασεις και συμφωνιες με
τους εφοπληστες να περνουν πακετα ξενους , ΦΙΛΙΠΙΝΙΑ , ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ , κ.τ.λ και το 84 - 86 μας πεταξαν εξω
χασαμε της δουλιες μας και αποφασισαμε να μεινουμε στη χωρα μας να
ξανακανουμε μια αρχη ενα νεο ξεκηνιμα .
και παλι ερχοντε αυτα τα καθηκια και μου τους φερνουν στον τοπο μου
στη δουλια μου στο σπητι μου και παλι μου ξαναπερνουν τη δουλια απο τα χερια και παλι εγω στην πηνα και στο περιθωριο .με εκαναν δεν ημουνα ........
δεν μενει τιποταλο απο το να με διωξουν και απο τη χωρα μου και αυτο γινετε σε αλλους .
πως πρεπει να νιωθεις λοιπον , αγαπη και θαλμπορη ??????? ΟΧΙαν αυτο που νιωθω ειναι ρατσισμος , Ε ΝΑΙ ΕΓΙΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ...........
-
Το μεγαλωσαμε το φιδι
ποτε δεν ηχα προβλημα με κανενα , εχω γυρησει τον μισο πλανητη ,κανεναν δεν ειδα υποτημιτηκα αν ηταν μαυρος , ασπρος , κιτρινος .
τους εφοπληστες να περνουν πακετα ξενους , ΦΙΛΙΠΙΝΙΑ , ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ , κ.τ.λ και το 84 - 86 μας πεταξαν εξω
στη δουλια μου στο σπητι μου και παλι μου ξαναπερνουν τη δουλια απο τα χερια και παλι εγω στην πηνα και στο περιθωριο .με εκαναν δεν ημουνα ........
δεν μενει τιποταλο απο το να με διωξουν και απο τη χωρα μου και αυτο γινετε σε αλλους .
πως πρεπει να νιωθεις λοιπον , αγαπη και θαλμπορη ??????? ΟΧΙαν αυτο που νιωθω ειναι ρατσισμος , Ε ΝΑΙ ΕΓΙΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ...........
ΠΟΛΥ καλα τα λες φιλε μου.βλεπεις μερικοι ,ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ελληνες ας τους πουμε, τους υποστηριζουν τους εχουν και εμπιστοσυνη.Οταν τους κλεβουν και τους σφαζουν αυτο ειναι το ευχαριστω τους….ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ
-
Το μεγαλωσαμε το φιδι
Η Ελλαδα ειναι μαγαζι γωνια!
Ολο το παιχνιδι ειναι στημενο!
Μας χρεωκοπησανε τεχνητα αφου πρωτα οι ενχωριοι εφιαλτες μας οδηγησαν σε αυτη πρωτα με τα χρηματιστηρια μετα με την φουσκα στα ακινητα μετα με ανεξελενκτα δανεια απο το εξωτερικο, μετα να βαλουν τον Ελληνα να χρεωθει στις τραπεζες και μετα με το να του παιρνουν το χρημα μεσα απο τα σουπερμαρκετ!
Αφου μας χρεωκοπησαν σπασανε τον τσαμπουκα των συνδικατων–βλεπε θατσερ και τα <<παιδια>> της!
Αφου λοιπον το κανανε αυτο θα βαλουνε και ξενο πληθυσμο στην χωρα ---σχεδιο που παιζεται εδω και δεκαετιες , επειδη ολοι αυτοι οι πληθυσμοι θα επρεπε να γεννησουν και να μεγαλωσουν τα παιδια τους στην Ελλαδα ---και φτασανε σε ενα ικανοποιητικο σημειο βαλανε και αθροα πληθυσμους εδω, ωστε να μπορουνε να εχουνε το απολυτο κουμαντο!
Θα μας προσφερουν μετα και την δικη τους λυση και θα μας πουνε οτι μας σωσανε και ολοι θα ειναι ευτυχισμενοι!
Αυτο ειναι το σχεδιο χοντρικα!
Το πρωτο μερος το ειχα επισημανει επειδη ειχε διαφανει ηδη απο τα τεκτενομενα στην Ευρωπη απο τα τελη του 90...το υπολοιπο σχειδιο το πηρα αργα χαμπαρι!
Αυτο ειναι η παγκοσμιοποιηση, θα μας οδηγησουν σε μια ευρωπη της γερμανιας και ο νοτος της θα ειναι οπως ο νοτος της αμερικης ...φτωχος!
Δοξαστε ολους τους ενχωριους ξεπουλημενους στις λεσχες μπιλντεμπεργκ!
Ζητω ηρθε η ΗΡ και η UNILEVER να μας δωσει δουλεια...Ζητω στους ξεπουλημενους επαγγελματιες συνδικαλιστες που παιζανε το παιχνιδι των εντοπιων ξεπουλημενων της μπιλντεμπεργκ!
Μενει να μας παρουν τα σπιτια και τα χωραφια ωστε να υπαρχει πληρη εξαρτηση!
Ο καμπος ΜΟΝΟ του Εβρου αρκει για να θρεψει ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Καποτε εβλεπες ολον τον πληθυσμο του Εβρου στα κτηματα , τωρα δεν συμφερει να καλλιεργεις!
Οποιος ακομα κοιμαται τον υπνο του δικαιου ειναι αξιος της τυχης του και δεν θα δικαιουται να λεει δεν ηξερα!
Κριμα γιατι δεν μας αξιζει αυτη η Ελλαδα!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Το μεγαλωσαμε το φιδι
Μας χρεωκοπησανε τεχνητα αφου πρωτα οι ενχωριοι εφιαλτες μας οδηγησαν σε αυτη πρωτα με τα χρηματιστηρια μετα με την φουσκα στα ακινητα μετα με ανεξελενκτα δανεια απο το εξωτερικο, μετα να βαλουν τον Ελληνα να χρεωθει στις τραπεζες και μετα με το να του παιρνουν το χρημα μεσα απο τα σουπερμαρκετ!
Αφου μας χρεωκοπησαν σπασανε τον τσαμπουκα των συνδικατων–βλεπε θατσερ και τα <<παιδια>> της!
Αφου λοιπον το κανανε αυτο θα βαλουνε και ξενο πληθυσμο στην χωρα ---σχεδιο που παιζεται εδω και δεκαετιες , επειδη ολοι αυτοι οι πληθυσμοι θα επρεπε να γεννησουν και να μεγαλωσουν τα παιδια τους στην Ελλαδα ---και φτασανε σε ενα ικανοποιητικο σημειο βαλανε και αθροα πληθυσμους εδω, ωστε να μπορουνε να εχουνε το απολυτο κουμαντο!
Θα μας προσφερουν μετα και την δικη τους λυση και θα μας πουνε οτι μας σωσανε και ολοι θα ειναι ευτυχισμενοι!
Το πρωτο μερος το ειχα επισημανει επειδη ειχε διαφανει ηδη απο τα τεκτενομενα στην Ευρωπη απο τα τελη του 90...το υπολοιπο σχειδιο το πηρα αργα χαμπαρι!
Αυτο ειναι η παγκοσμιοποιηση, θα μας οδηγησουν σε μια ευρωπη της γερμανιας και ο νοτος της θα ειναι οπως ο νοτος της αμερικης ...φτωχος!
Ζητω ηρθε η ΗΡ και η UNILEVER να μας δωσει δουλεια...Ζητω στους ξεπουλημενους επαγγελματιες συνδικαλιστες που παιζανε το παιχνιδι των εντοπιων ξεπουλημενων της μπιλντεμπεργκ!
Καποτε εβλεπες ολον τον πληθυσμο του Εβρου στα κτηματα , τωρα δεν συμφερει να καλλιεργεις!
Οποιος ακομα κοιμαται τον υπνο του δικαιου ειναι αξιος της τυχης του και δεν θα δικαιουται να λεει δεν ηξερα!
Κριμα γιατι δεν μας αξιζει αυτη η Ελλαδα!Ωραια
Ξερεις
και?
Τι θα κανεις? -
Το μεγαλωσαμε το φιδι
ετσι ειναι οπως τα λες. θυμαμαι μια φορα οταν ημασταν νιγηρια λαγος.
εγω τους λοιπομουνα τους μαυρους κ κατεβαινα κατω στα μαγειρια και οτι περισευε και οτι αλλο ευρισκα τους το εδινα
ε λοιπον αυτους που καθε μερα ταιζα, τους επιασα να εχουν ανοιξει το φινιστρηνι [ ηταν λιγο ανοικτο για εξαερισμο αλλα ειχε μεγαλες βιδες κ ηταν φοβερα δυσκολο να ανοιξει απο εξω] και ετοιμαζοταν να μπουκαρουν για να κλεψουν την καμπινα μου,
και εδω οταν ηρθαν και ηταν λιγοι ηταν σχετικα καλοι. και ο κοσμος τους λυποτανε
οταν ομως γινουν πολλοι γινοται πολυ επικινδυνοι. και ηδη ειναι παρα πολλοι.
σιγουρα στο αμεσο μελλον θα εχουμε τεραστια προβληματα. -
Το μεγαλωσαμε το φιδι
Κριμα γιατι δεν μας αξιζει αυτη η Ελλαδα!Ετσι ειναι, πεσαμε στην παγιδα τους. μας δανειζανε στην αρχη , ολες οι τιμες στην αγορα ανεβαιναν υπερμετρα{ σπιτια , τροφιμα τα παντα ακομα και οι μισθοι.] αλλα δεν μας ενοιαζε γιατι
η τραπεζα σε παρακαλουσε να παρεις δανειο.
μετα κλεισανε την στροφηγκα των δανειων κ βρεθηκαμε ολοι να χρωσταμε. οποτε τωρα μας εξαγοραζουν για ενα κομματι ψωμι. -
Το μεγαλωσαμε το φιδι
Ετσι ειναι, πεσαμε στην παγιδα τους. μας δανειζανε στην αρχη , ολες οι τιμες στην αγορα ανεβαιναν υπερμετρα{ σπιτια , τροφιμα τα παντα ακομα και οι μισθοι.] αλλα δεν μας ενοιαζε γιατι
η τραπεζα σε παρακαλουσε να παρεις δανειο.
μετα κλεισανε την στροφηγκα των δανειων κ βρεθηκαμε ολοι να χρωσταμε. οποτε τωρα μας εξαγοραζουν για ενα κομματι ψωμι.ειναι σαν το παλιο κολπο που κανουνε οι επιχειρηματιες και παντα πετυχαινει
ενα απλο παραδειγμα .παει ενας επιχειρηματιας σε ενα χωριο της αφρικης. μαζευει τους ντοπιους και τους λεει για καθε μαιμου που θα μου φερεται θα σας δινω 100 ευρω
οι ιθαγενεις μες την χαρα μαζευανε μαιμουδες και περνανε το κατοσταρικο.
αφου οι μαιμουδες λιγοστεψανε κατα πολυ, τους ειπε για καθε μαιμου 200 ευρω .της μαζεψανε σχεδον ολες.
στη συνεχεια τους λεει για καθε μαιμου 500 ευρω. ναι αλλα δεν υπηρχαν αλλες μαιμουδες. οποτε τους λεει αφηνω τον βοηθο μου εδω και αν βρητε θα σασ πληρωνει αυτος
κ εγω παω σε αλλα χωρια να ψαξω.
οταν εφυγε ο επιχειρηματιας ,ο βοηθος τους προτεινει να τους πουλησει αυτος της μαιμουδες που εχει για 300 ευρω και αυτοι οταν ερθει ο επιχειρηματιας να τους δωσει 500
ενθουσιαστηκαν πουλησαν οτι ειχαν και δεν ειχαν και ξανααγοραρασαν της μαιμουδες. και ακομα τον περιμενουν να ερθει.καπως ετσι δουλευει και το χρηματηστηριο. και οι επενδυσεις κτλ