προφανως καποιος που εχει ερθει εκει λεων θα ειναι οποτε κατσε κ σκεψου
-
Δοκιμαστήριο Δυτικής Στερεάς Ελλαδος
Όταν βλέπεις τέτοιες εικόνες δεν ξέρεις τι να γράψεις και τι να πεις?
Μνησικακία σαφώς και δεν μπορεί να υπάρξει για τον Λεωνίδα ένα άνθρωπος που βοηθά όλα τα μέλη με τις γνώσεις τους και την πείρα που έχει!
Η ζήλια και η κακία σε όλο το μεγαλείο τηςβ¦β¦..Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Για να δειτε κ τι ατομα υπαρχουν μεσα στο forum Και με την ευκαιρια να πω πως εμενα πριν εναμιση χρονο περιπου μου σπασανε το αυτοκινητο.
Και το θεμα πιο ειναι?? Εδωσα στοχο στη γειτονια, ποιος ειναι αυτος? Γιατι να του σπασουν το αυτοκινητο? Ποιος ξερη με τι ασχολειται? Και αλλα τετοια καταλαβενετε…. -
Για να δειτε κ τι ατομα υπαρχουν μεσα στο forum Και με την ευκαιρια να πω πως εμενα πριν εναμιση χρονο περιπου μου σπασανε το αυτοκινητο.
Και το θεμα πιο ειναι?? Εδωσα στοχο στη γειτονια, ποιος ειναι αυτος? Γιατι να του σπασουν το αυτοκινητο? Ποιος ξερη με τι ασχολειται? Και αλλα τετοια καταλαβενετε….Δυστυχώς, αν το έκαναν άτομα από το forum πρέπει να ντρεπόμαστε όλοι. Και περιμένουμε και να συνεργαστούμε κι' όλας μεταξύ μας ή να φτιάξουμε σύλλογο.
-
Ενταξη το φορουμ και το φορουμ ιουλιε
Δεν θα ντραπω επιδη καπιος καζανοκεφαλος ειναι
Μελος
Καποιος ενοχλιθηκε και το ρημαξε
Λεων τη να πω η τρομοκρατια στο μεγαλειο της
Αλα ουδεν κρηπτον απο το φως του ηλιουΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
δε γνωριζω το μερος του δοκιμαστηριου πως ειναι,αλλα σκεφτηκα μηπως καποιοι πηγαν για να κλεψουν και δεν εχει καμια σχεση με το χομπυ.απο τις φωτο που ειδα φαινετε οτι ψαξαν την αποθηκη και το αμπρι,μηπως ειχαν την εντυπωση οτι στη στοα που φενετε υπηρχαν τιποτα πραγματα αποθηκευμενα?λειπουν πραγματα ?φτιαρια ,κοπτικα η διαφορα ειδη που χρησιμοποιεις στο δοκιμαστηριο?δευτερο,μηπως ειχαντην εντυπωση οτι εχεις μηχανηματα που αφορουν το χομπυ μασ και επιπλεονμηπως νομιζαν οτι υπαρχει κατι αξιας θαμενο και νομιζαν οτι μπορουννα το ξεφαψουν?
-
δε γνωριζω το μερος του δοκιμαστηριου πως ειναι,αλλα σκεφτηκα μηπως καποιοι πηγαν για να κλεψουν και δεν εχει καμια σχεση με το χομπυ.απο τις φωτο που ειδα φαινετε οτι ψαξαν την αποθηκη και το αμπρι,μηπως ειχαν την εντυπωση οτι στη στοα που φενετε υπηρχαν τιποτα πραγματα αποθηκευμενα?λειπουν πραγματα ?φτιαρια ,κοπτικα η διαφορα ειδη που χρησιμοποιεις στο δοκιμαστηριο?δευτερο,μηπως ειχαντην εντυπωση οτι εχεις μηχανηματα που αφορουν το χομπυ μασ και επιπλεονμηπως νομιζαν οτι υπαρχει κατι αξιας θαμενο και νομιζαν οτι μπορουννα το ξεφαψουν?
καμοια σχεση
για να πας εκει πρεπει να γνωριζεις
ειναι καθαρη δολιοφθορα απο ατομο που εχει παει γνωριζοντας οτι δεν υπαρχει κατι να παρει αλλα μονο για νακαταστρεψει -
Καλημερα να ευχαριστησω τους αδελφους Τσιγκα απο τα Τρικαλα που μου δωσαν την ευκαιρια να δοκιμασω τις ικανοτητες μου στην ραβδοσκοπια κ του οκμ ' Αποτελεσμα πικρα ενω δουλεβω ηλεκτρονικη ραβδοσκοπια στο δοκιμαστηριο τους δεν ειχα την γεννητρια μαζι μου κ δοκιμασα μονο την τυχη μου στην φυσικη με αποτελεσμα αποτυχια στο κενο που ηταν ενα πλαστικο μπετονι απο πετρελαιο στο 1,80 ' αλουμινιο στο 1,20 κ το μονο στοχο που επιασα ακριβως κεντρο ηταν στους 50 ποντους στοχος απο μαντεμι συμπερασμα γ μενα κ διαπιστωση εαν ειχα την γεννητρια μαζι μου οτι ισως αυτο που ειχε γραψει ο elviς να ημουν σιγουρος οτι η ραβδοσκοπια δεν δουλεβει πανω απο μισο μετρο μιλαω γ προσωπικη εμπειρια , τωρα το οκμ ειδε το κενο ακριβως κεντρο στην δευτερη μετρηση ειδε το ανασκαμενο στο αλουμινιο οχι την φλουδα του δηλ το μεταλο σημειωση εχω μονο το μικρο μπαστουνι ' καλη εμπειρια ευχαριστη συνεννοησημοι ηρεμοι τα αδελφια κ το δοκιμαστηριο τους απο τα πιο δυσκολα που εχω περασει επειτε συνεχεια στο δοκιμαστηριο τις Κατερινης με τον κουμπαρο μου κ τον Σουλη , Εχω πολλα να μαθω ακομη απο την ραβδοσκοπια κ ειχα υποχρεωση να ευχαριστησω τα αδελφια Τσιγκα εμπορους ανιχνευτων γ τον χρονο τους
-
λεων κριμα, αν και δεν το εχω δει απο κοντα, το θαυμαζα σε ολη τη διαρκεια της κατασκευης, απο τις φωτο που αναρτουσες πριν ακομη σε γνωρισω. λυπαμαι για την κακια που βγαλαν, σιγουρα δεν σου ειναι αγνωστοι, θα βρεθουν μπροστα σου μην ανησυχεις, ειναι μικρος ο κοσμος και η κοινωνια μας ακομη πιο μικρη.
δυστυχως δεν ειμαστε κοντα να βοηθησουμε στην αναστυλωση. -
Λεωνίδα να θυμάσαι όταν λες την αλήθεια γίνεσαι κακός, το λέω σαν παθόντας :36_2_12:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Και το θεμα πιο ειναι?? Εδωσα στοχο στη γειτονια, ποιος ειναι αυτος? Γιατι να του σπασουν το αυτοκινητο? Ποιος ξερη με τι ασχολειται? Και αλλα τετοια καταλαβενετε….και εσύ που ξέρεις ότι είναι μέλος του φόρουμ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
και πως κατηγορείς χωρίς να γνωρίζεις υποτίθεται;;;;;;;;;
ή γνωρίζεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Φιλε λεων η πετρα παντα απο κοντα ερχεται…κριμα αυτοι οι ανθρωποι που δεν αξιζει να εχουνε χαρακτηρισμο σου κανανε ζημια..Επειδη εισαι γνησιο και καλο παλικαρι σε μερικους μαλλον δεν αρεσει και σου κρατανε κακια και μισος..αυτο εδειξε τα αποτελεσματα των ανθρωπων αυτων...οπως λες και εσυ εχει ο καιρος γυρισματα....κριμα οταν ο ανθρωπος δεν σεβεται τις προσωπικες περιουσιες αλλων ανθρωπων...
-
και εσύ που ξέρεις ότι είναι μέλος του φόρουμ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
και πως κατηγορείς χωρίς να γνωρίζεις υποτίθεται;;;;;;;;;
ή γνωρίζεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Εσυ θα παραμεινης εντελως χαζος, αν ψαχνεις ευκαιρια για να με πικαρης βρες κατι αλλο, γιατι ουτε οφ σα'ι'ντ δεν μπωρεις να βγεις, βγαινης κατευθειαν εκτος γηπεδου,
α'ι'ντε κουφιοκεφαλε ''Μπουφο''