Θεωρώντας ότι ισχύουν οι πληροφορίες:
Το..ναρκοπέδιο είναι εμφανές
Αν προσέξεις το..πλέγμα των ναρκών, πας στα κιβώτια
Εάν τα σύρματα που συνδέουν κιβώτια - ναρκές ΕΙΝΑΙ χαλαρά,
σε σταθερές βάσεις,τοποθετείς..γέφυρα με ρουλεμάν
Μεταφέρεις ένα κιβώτιο και κόβεις το σύρμα, π ρ ι ν τεντώσει
Κατόπιν ένα-ένα τα υπόλοιπα…
...Ύστερα θυμηθείτε και μένα:36_21_4:
-
Ναρκες,
-
Ναρκες,
Θεωρώντας ότι ισχύουν οι πληροφορίες:
Το..ναρκοπέδιο είναι εμφανές
Αν προσέξεις το..πλέγμα των ναρκών, πας στα κιβώτια
Εάν τα σύρματα που συνδέουν κιβώτια - ναρκές ΕΙΝΑΙ χαλαρά,
σε σταθερές βάσεις,τοποθετείς..γέφυρα με ρουλεμάν
Μεταφέρεις ένα κιβώτιο και κόβεις το σύρμα,
κατόπιν ένα-ένα τα υπόλοιπα…
...Ύστερα θυμηθείτε και μένα:36_21_4:Τόσο απλο είναι δηλαδή. Φίλε μου έχεις δει απο κοντά νάρκη ΑΤ ή ΚΠ? Γνωρίζεις απο πόσες μεριές ή με πόσους πυροκροτητές μπορεί να γίνει μια παγίδευση νάρκης? Τα ρουλεμάν τι ρόλο παίζουν? Τι εννοείς πλέγμα ναρκών? Γνωρίζεις απο ναρκοθετήσεις? Έτσι όπως το περιγράφεις ήδη έχεις χτυπήσει τη πόρτα του Αγ. Πέτρου. Είναι δυνατόν να γίνει μετακίνηση ενός κιβωτίου το οποίο είναι παγιδευμένο και υστερα να κόψεις το σύρμα? Κι αν η παγίδευση έχει γίνει με τη μέθοδο απελευθερώσεως????
Όσο για την ιστορία η γνώμη μου είναι ότι περιέχει πολύ δράκο.:15_3_27: -
Ναρκες,
Αντε να γραψω και εγω.
Υπαρχουν ως στιγμης 2 πανομοιωτυπες ιστοριες.
1η πριν χρονια σε αλλο φορουμ παλιο μελος υποστηριζε με υποδειξη γερου σε σπηλια που τον πηγε ακριβως το ιδιο σκηνικο.
2η ιστορια το παληκαρι σελινι που εβαλε το θεμα πανομοιοτυπο,Στην πρωτη ιστορια το μελος παλιο και γνωστο μπαινει και εδω αποφασισε τοτε να πουλησει την δουλεια σε οποιν ενδιαφεροταν γιναμε τοτε μαλι με μαλι τη θυμαμαι.
πριν λιγο καιρο με μιλησε μελος της σελιδας για μια τετοια ιστορια με παγιδευση κλπ και περιμεναν ναρκαλιευτες του νατο ειδικους κλπ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ
Γιναμε X FILES.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
«πριν λίγο καιρό με μίλησε μέλος της σελίδας για μια τέτοια ιστορία με παγίδευση κλπ και περίμεναν ναρκαλιευτες του νατο ειδικούς κλπ».
Ναρκαλιευτές του ΝΑΤΟ κι όλας. Και ποιοι είναι αυτοί. Μερικοί θα μας τρελάνουν εντελώς εδώ μέσα φίλε μου. Μήπως εννοούσε κάποιο αμερικανάκι ναρκαλιευτή της 10ετιας 80 όπου υπήρχαν οι Αμερικάνικες βάσεις? Ένας Έλληνας πυροτεχνουργός δηλαδή δε μπορούσε? Και πως μπορούσε να είχε κάποιος πρόσβαση στο ΝΑΤΟ ώστε να βγάλει τη δουλειά. Μα μας περνούν για ηλίθιους μερικοί?
Βγάζω τον εαυτό μου απ έξω. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί κάποιος που έχει γνώσεις σε εκρηκτικά και κόρον εκπαιδευμένος στρατιωτικός και να δεχτεί τις παραπάνω Πα@@@@@ες περι αμμουδιάς μέα σε καταφύγιο και όλη τη περιγραφή του αρχικού post..
Έκανα τη παρέμβασή μου σχετικά με τις νάρκες-παγιδευσεις-τοποθετήσεις. Δε σημαίνει ότι κι εγω απο τη πλευρά μου θα πιστεψω το αρχικό Post. -
Ναρκες,
γεια σασ παλικαρια ολα καλα,ασ κανουν οτι θελουν εκει,ετσι τι παθαμε και φετοσ με το βλιμα που βρικαμε ..μια του κλεφτι διο του κλεφτι,,ασ κανουν οτι θελουν,η ιστορια ειναι αλιθινι παιδια και δεν ειμαι ο μονοσ που εχει δει σπιλια παγιδευμενι,διλαδι μονο εμεισ τα πιαχτιρια εδο στην σελιδα παμε στο βουνο??παει πανο πραμα καθε βραδι κοσμοσ και κοσμακισ,ιστοριεσ και ιστοριεσ,δεν με νιαζουν ουτε οι επικρουστιρεσ ουτε οι περονεσ παο γεια αλλου τορα,οσο γεια φοτο δεν βαζο γειατι δεν εχο οι δουλια ειναι δικιτους και οταν παμε στο βουνο τα κινιτα κλιστα και χορισ σιμ μεσα,αυτα με το ολο το σκινικο,,οσο γεια τον ποντικο με το φιδι το θιμαμαι σαν και τορα που τα εγραφε ο ποντικοσ και θαρο ποσ ειταν και απο αλβανια ,καλα να υμαστε να χερομαστε τιν καθε μερα,πολα φιλια στον δασκαο.
-
Ναρκες,
γεια σασ παλικαρια ολα καλα,ασ κανουν οτι θελουν εκει,ετσι τι παθαμε και φετοσ με το βλιμα που βρικαμε ..μια του κλεφτι διο του κλεφτι,,ασ κανουν οτι θελουν,η ιστορια ειναι αλιθινι παιδια και δεν ειμαι ο μονοσ που εχει δει σπιλια παγιδευμενι,διλαδι μονο εμεισ τα πιαχτιρια εδο στην σελιδα παμε στο βουνο??παει πανο πραμα καθε βραδι κοσμοσ και κοσμακισ,ιστοριεσ και ιστοριεσ,δεν με νιαζουν ουτε οι επικρουστιρεσ ουτε οι περονεσ παο γεια αλλου τορα,οσο γεια φοτο δεν βαζο γειατι δεν εχο οι δουλια ειναι δικιτους και οταν παμε στο βουνο τα κινιτα κλιστα και χορισ σιμ μεσα,αυτα με το ολο το σκινικο,,οσο γεια τον ποντικο με το φιδι το θιμαμαι σαν και τορα που τα εγραφε ο ποντικοσ και θαρο ποσ ειταν και απο αλβανια ,καλα να υμαστε να χερομαστε τιν καθε μερα,πολα φιλια στον δασκαο.
Τα σήματά σου ακατάληπτα με πολλές παρεμβολές.
-
Ναρκες,
Δασκαλο σελινι εμενα εννοεις??? Εγω δεν εχω γραψει τιποτα στο θεμα σου. Εκτος και αν ειναι στα μερη μου
-
Ναρκες,
Δεν ηταν αδελφε ο ποντικος αλλος ηταν για το συγκεκριμενο θεμα αλλα και ο ποντικας ηταν κορυφη χαχαχαχα τη εγραφε κενταγε ο ******* μπραβο του τη μου θυμησες χαχαχαχα
Βασιλη θυμησου που για να του δωσει θαρος ο ιπταμενος ολανδος του ειπε:ποντικαρε απαξε μια καραμπινα με δραμια και ορμα να φας το κ@@@@φιδο χεχε
-
Ναρκες,
@VAN:
Δασκαλο σελινι εμενα εννοεις??? Εγω δεν εχω γραψει τιποτα στο θεμα σου. Εκτος και αν ειναι στα μερη μου
οχι στα μερι σου δεν ειναι,δασκαλε,καλα να εισαι.
-
Ναρκες,
"Όσο για την ιστορία η γνώμη μου είναι ότι περιέχει πολύ δράκο"
Συμφωνώ…
..."Είναι δυνατόν να γίνει μετακίνηση ενός κιβωτίου το οποίο είναι παγιδευμένο και υστερα να κόψες το σύρμα?"
"Κι αν η παγίδευση έχει γίνει με τη μέθοδο απελευθερώσεως????"
Οι νάρκες είναι σε άμμο, αυτό συνεπάγει ότι τα σύρματα[μιλάμε για σύρμα και όχι καλωδιάκι] δεν μπορεί να είναι τεντωμένα,
άρα ο ρόλος τους παίζει στο να τεντωθούν, το ναρκοπέδιο είναι προς την είσοδο και πριν τα κιβώτια
"Θεωρώντας ότι ισχύουν οι πληροφορίες"
Βάση των γεγραμμένων,και γνώστης κατά τα γραπτά σου, θεωρείς ότι τα κιβώτια είναι παγιδευμένα?"Θεωρώντας ότι ισχύουν οι πληροφορίες"
M αρέσει τα θέματα να τα εξετάζω και από τις "δυο όψεις""Φίλε μου έχεις δει απο κοντά νάρκη ΑΤ ή ΚΠ? Γνωρίζεις απο πόσες μεριές ή με πόσους πυροκροτητές μπορεί να γίνει μια παγίδευση νάρκης?"
Το τι έχω δει ή το τι γνωρίζω ή το τι είμαι ή το ποιός είμαι, δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μου να το διαφημίζωΓια μένα,εάν τα πράγματα είναι όπως λέγονται,είναι τόσο απλά φίλε
-
Ναρκες,
Συμφωνώ…
..."Είναι δυνατόν να γίνει μετακίνηση ενός κιβωτίου το οποίο είναι παγιδευμένο και υστερα να κόψες το σύρμα?"
Οι νάρκες είναι σε άμμο, αυτό συνεπάγει ότι τα σύρματα[μιλάμε για σύρμα και όχι καλωδιάκι] δεν μπορεί να είναι τεντωμένα,
άρα ο ρόλος τους παίζει στο να τεντωθούν, το ναρκοπέδιο είναι προς την είσοδο και πριν τα κιβώτια
Βάση των γεγραμμένων,και γνώστης κατά τα γραπτά σου, θεωρείς ότι τα κιβώτια είναι παγιδευμένα?"Θεωρώντας ότι ισχύουν οι πληροφορίες"
M αρέσει τα θέματα να τα εξετάζω και από τις "δυο όψεις""Φίλε μου έχεις δει απο κοντά νάρκη ΑΤ ή ΚΠ? Γνωρίζεις απο πόσες μεριές ή με πόσους πυροκροτητές μπορεί να γίνει μια παγίδευση νάρκης?"
Το τι έχω δει ή το τι γνωρίζω ή το τι είμαι ή το ποιός είμαι, δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μου να το διαφημίζωΓια μένα,εάν τα πράγματα είναι όπως λέγονται,είναι τόσο απλά φίλε
μονο αυτο εμινε να δο διλαδι να δο και ναρκι,,δεν θελο ουτε να ακουσο γεια ναρκι,δεν πεζο με δαφτα,
-
Ναρκες,
Συμφωνώ…
Δε γνωρίζω τι είσαι ή δεν είσαι.
Απλά στο παραπάνω θέμα περι ναρκών-παγιδευσεις- αποθηκευσεις- ναρκοθετήσεις και όλο το σύμπλεγμα της γνώμη σου είναι πέραν της πραγματικότητας. Λυπάμαι φίλε μου που στο λέω αλλά δεν έχεις ιδέα απο ναρκοθετήσεις και γενικά με το αντικείμενο. . Να είσαι καλά. Αλλά πρίν απαντήσεις προσπάθησε να τεκμηριώσεις τη γνώμη σου.Εξηγώ με σχεδόν λεπτομέρια πως μπορεί να γίνει μια παγίδευση νάρκης κι εσυ μου λες για συρμα κτλ. Επίσης μάθε ότι ποτέ στα χρονκά δεν έχει γίνει παγίδευση κατά σειράν. ΝΟΜΟΣ. Τουλάχιστον ετσι εννοείσαι και δίνεις την εντύπωση όταν μιλάς για συρμάτινο πλέγμα ή σύρμα. Αν είναι κάτι δαφορετικό κάνε τη τοποθέτησή σου . Ισως να υφίσταται καποια παγίδευση κατσαπλιάδων.
Όσο για τα κιβώτια που λες αν τα θεωρώ παγιδευμένα ή όχι. Διάβασε την αρχική μου άποψη. Εσυ κατά πόσο σίγουρος εισαι ότι δεν είναι??? -
Ναρκες,
Μας εχουν ριξει το τυρακι και εμεις θα συνεχισουμε να ποστερνουμε για ενα πραμα που μαλον δεν υφισταται αλλα μιας και το συνεχιζετε εχει πλακα πολυ το συνεχιζω και γω:φιλε gonleon να εισαι καλα με εκανες να πεθανω στα γελια και θα σου πω μην παρεξηγηθεις το φανταστηκα σαν εργοδηλ:καταρχας να παρουμε την περιπτωση οτι η δουλια στεκει η σοβαροτερη περιπτωση ειναι των ναρκων που δεν παιζουμε και αναλαμβανει ειδικος για εντοπισμο και ανακτηση 2ον το υποτιθεμενο ναρκοπαιδιο μην σε γελαει κανενας δεν το καταλαβαινεις με το ματι ουτε εχει εφανη συρμα παγιδευσης αλιως δεν ειναι παγιδευση οι αντιαρματικες και ιδιου τυπου σαν αυτες οχηματων θαβονται κατω απο την επιφανεια του εδαφους απο 1 ως 3 εκατοστα και δεν ξεχωριζει τιποτα αν εισαι τυχερος μονο στις κατα προσωπικου μπορεις να εντοπισεις τις 3 ακιδες του πυροκροτητη της εκτοξευσης οποτε δυσκολο αν δεν τις ανακτησεις και τωρα το πολυ γελιο:αν θεωρησουμε οτι υφισταται παλι η δουλια και το ναρκοπαιδιο ειναι 8 μετρα και θες να γινει γεφυρα χωρις αντιστηριξη στην μεση για ναμην παταει τις ναρκες οποτε χοντρικα θα χρειαστουμε 10μετρα γιατι 8 το ναρκοπεδιο και περισεμα απο 1 μ στις 2 ακρες και οπωσδηποτε βαρβατα για το φοβο κοιλια απο το βαρος των κιβωτιων οποτε ανεβαινουμε στο βουνο με ενα επικαθουμενο τρακτορα με 10μετρες βεργες φτανουμε στην σπηλια παμε νατα περασουμε αλα στην γωνια που κανει η σπηλια σφηνωνουμε οποτε κατεβαζουμε απο την νταλικα το δισκοπριονο και την γεννητρια βαζουμε μπροστα και τα κοβουμε 2 με 3 μετρα και τα περναμε κατοπιν κατεβαζουμε και την ηλεκτοκοληση τα ενωνουμε κολαμε και τα ποδαρικα στις ακρες τοποθετουμε και τα ραουλα κατοπι ο δυνατος της παρεας το πιανει απο την μια ακρη το σηκωνει και το περναει στην αλη και μετα περναει με το ραουλο στον αερα και αφου φτασει στην αλη μερια στελνει τα κιβωτια τα οποια μετα φορτωνωνται στην νταλικα και τελος… πιο ευκολο μου φενεται το κολπο με τα τσομπανοσυλα...
-
Ναρκες,
"Διάβασε την αρχική μου άποψη"
Αν θυμάμαι καλά,πρώτος ανάρτησα ποστ αμφισβήτησης,όταν,αν επίσης θυμάμαι καλά,εσύ έλεγες περί Υπουργείου Αμύνης"εσυ μου λες για συρμα κτλ"
Αναφέρω ότι αναφέρει η ιστορία"Επίσης μάθε ότι ποτέ στα χρονκά δεν έχει γίνει παγίδευση κατά σειράν"
'Ενας επαγγελματίας,σε οποιοδήποτε τομέα,διαφέρει από το ότι σκέφτεται όχι στερεότυπα"Λυπάμαι φίλε μου που στο λέω αλλά δεν έχεις ιδέα απο ναρκοθετήσεις και γενικά με το αντικείμενο"
Έχεις δίκαιοΤελειώνοντας την αντιπαράθεσή μας,δεν υπάρχει λόγος συνέχειας,σε ενημερώνω ή σου υπενθυμίζω ότι,ένας καλός Σκαπανέας δεν υποτιμά ποτέ "τον αντίπαλό του"
-
Ναρκες,
Κατ αρχήν φίλε macgyver να διευκρινήσω ότι δεν επιθυμώ να πάρω τυχόν ειδίκευση ούτε εσένα ούτε του spartakos1967
Συμφωνώ για το τρυπάκι που λες και χαίρομαι που γέλασες πάρα πολύ
Πρόσεξε λοιπόν τι λες εσύ "καταρχας να παρουμε την περιπτωση οτι η δουλια στεκει η σοβαροτερη περιπτωση ειναι των ναρκων που δεν παιζουμε και αναλαμβανει ειδικος για εντοπισμο και ανακτηση 2ον το υποτιθεμενο ναρκοπαιδιο μην σε γελαει κανενας δεν το καταλαβαινεις με το ματι ουτε εχει εφανη συρμα παγιδευσης αλιως δεν ειναι παγιδευση οι αντιαρματικες και ιδιου τυπου σαν αυτες οχηματων θαβονται κατω απο την επιφανεια του εδαφους απο 1 ως 3 εκατοστα και δεν ξεχωριζει τιποτα αν εισαι τυχερος μονο στις κατα προσωπικου μπορεις να εντοπισεις τις 3 ακιδες του πυροκροτητη της εκτοξευσης οποτε δυσκολο αν δεν τις ανακτησεις", και διάβασε τι γράφει ο selini στην αναφορά που πήγε και είδε ο ίδιος. Επαναλαμβάνω ότι μιλάω ΕΠΙ της υποθέσεως και ΜΟΝΟΝΕπίσης λες για το αδύνατον της "κίνησης γέφυρα"
Το μόνο που θα πω είναι ότι τα χρήματα πάνε στα χρήματα,και εξηγώ:
Eάν τα κιβώτια έχουν αξιόλογο περιεχόμενο,όλα γίνονται,βεβαίως,όταν διαθέσεις και συ χρήμαΧαίρομαι που τα είπαμε και που σ έκανα και γέλασες
-
Ναρκες,
Κατ αρχήν φίλε macgyver να διευκρινήσω ότι δεν επιθυμώ να πάρω τυχόν ειδίκευση ούτε εσένα ούτε του spartakos1967
Συμφωνώ για το τρυπάκι που λες και χαίρομαι που γέλασες πάρα πολύ
Πρόσεξε λοιπόν τι λες εσύ "καταρχας να παρουμε την περιπτωση οτι η δουλια στεκει η σοβαροτερη περιπτωση ειναι των ναρκων που δεν παιζουμε και αναλαμβανει ειδικος για εντοπισμο και ανακτηση 2ον το υποτιθεμενο ναρκοπαιδιο μην σε γελαει κανενας δεν το καταλαβαινεις με το ματι ουτε εχει εφανη συρμα παγιδευσης αλιως δεν ειναι παγιδευση οι αντιαρματικες και ιδιου τυπου σαν αυτες οχηματων θαβονται κατω απο την επιφανεια του εδαφους απο 1 ως 3 εκατοστα και δεν ξεχωριζει τιποτα αν εισαι τυχερος μονο στις κατα προσωπικου μπορεις να εντοπισεις τις 3 ακιδες του πυροκροτητη της εκτοξευσης οποτε δυσκολο αν δεν τις ανακτησεις", και διάβασε τι γράφει ο selini στην αναφορά που πήγε και είδε ο ίδιος. Επαναλαμβάνω ότι μιλάω ΕΠΙ της υποθέσεως και ΜΟΝΟΝΕπίσης λες για το αδύνατον της "κίνησης γέφυρα"
Το μόνο που θα πω είναι ότι τα χρήματα πάνε στα χρήματα,και εξηγώ:
Eάν τα κιβώτια έχουν αξιόλογο περιεχόμενο,όλα γίνονται,βεβαίως,όταν διαθέσεις και συ χρήμαΧαίρομαι που τα είπαμε και που σ έκανα και γέλασες
Φιλε μου συνωμη δεν το ειπα για σενα μην στραβωνεις αν δεις πιο πισω εξηγω οτι θα παει μακρια η βαλιτσα με πολυ πλακα αφου δεν υπαρχει σιγουρα αυτη η ιστορια οπως και μια παρομι με φιδι μηχανικο σε σπηλια και λογο που αναφερθηκες για γεφυρα μου ηρθε αυτο στο μυαλο να γελασουμε δεν ηθελα να σε προσβαλω συγνωμη και παλι