white eagle metal detector αυτη η μαρκα λευκοσ αετοσ εχει μιχανιμα που κανει 22000 δολαρια?,γειατι το πιρε ενασ φιλοσ απο ροσια και μου λεει οτι ειναι πολι καλο,πιασχο να το βρο αλα βρισκο μεχρι 2000 ευρο εχει τελικα μιχανιμα που να κανι 22000?αν ναι βαλτε καμια σελιδα να τα δουμε.ευχαριστο,ψιαχνο στο ιντερνετ να τα δο και δεν μου βγαζει τιποτα,ευχαριστο.οχι οτι θελο να το παρο αλα να δο τι ειναι,παλμικο γεορανταρ,τι διαολο ειναι,,ξανα ευχαριστω.
-
White eagle metal detector
μεταλικε αυτι ι ετερια το πιο ακριβο μιχανιμα που εχει ποσο πιανι?
πριν 10 χρόνια Φήμη: 15 | Δημοσιεύσεις: 697 -
φιλε ο φιλοσ εχει μαγαζι με ανιχνευτεσ μεταλον στην ροσια 30 χρονια,οταν θα ερθει θα μου φερει κατι βεργεσ πατεντα δικιατου,αλα μου ειπε οτι το καλιτερο μιχανιμα ειναι ενα αμερικανικο το πιρα 22000 δολαρια και στα ελινικα λεγεται λευκοσ αετοσ,υτοσ τορα θα ξαναερθει σε καμια 15 μερεσ και θΑ μαθο γεια να σου πο αν ειναι και αυτι ι μαρκα.4ξενοδοχια εχει χαλκιδικι,δεν ειναι κανασ παπαρασ,αλα μαλον εγο δεν καταλαβα σοστα,αλλα θα μαθοκαι θα σε πο μεταλ,καλα να εισαι φιλε.
αααα τορα σε πιασα,θα μαθο και το γραφο σε υατο το θεμα,τορα αμα μου φερει και τισ βεργεσ και αυτεσ θα βαλο,νασαι καλα,
Αυτός καλά σου τα είπε όσα σου είπε, 22000 ρούβλια σου είπε όχι δολάρια τώρα κάνε την αναλογιά και βρες την τιμή.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 34 | Δημοσιεύσεις: 621 -
22000 Ρουβλια Ρωσιας αντιστοιχουν σε 394.51 Ευρω.
22000 Ρουβλια Ρωσιας αντιστοιχουν σε 447.57 Δολλαρια Αμερικης.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 102 | Δημοσιεύσεις: 2,387