Την καλησπερα μου σε ολλους,σημερα το πρωι εφτασα σερρες και πηγαμε σε ενα μερος επανω στο βουνο,τερμα θεου αρχες αλαχ αν και αροστουλης με αντιβιοση το χομπι δεν κοβετε.απο την παρεα ηξερα μονο τον εναν τελοσ παντον οταν φτασαμε με το τζιπ στο τελοσ του δρομου το αφισαμε γιατι αρχιζε μονοπατι στενο.απο το αμαξι μεχρι το μεροσ γεια ψαξιμο ειταν γυρο στα 4 χιλιομετρα,αφου περπατουσαμε πεσαμε σε ενα μεροσ πλαγεια καμια 3 με 4 στρεματα ειταν κουρεμενα γουλι βγαλαμε τα φραπεδακια τακα τακα και καναμε φραπεδακι,εκει που καθομασταν στη μεση του καθαρου βουνου δεν πιραμε χαμπαρι ποτε μασ την πεσαν τα κομαντο του στρατου 4 ατομα αρματομενι σαν τον ραμπο με τριποδες και δεν συμαζεβετε,μας λενε τη δουλια εχετε εδοπανο τους υπαμε γεια το χομπι μας και δεν στραβοσαν,απλα με καλοπροερετο τροπο μασ ειπαν να μιν ξαναπερασουμε απο εδω ουτε στα επομενα 100 χρονια γειτι το μεροσ αυτο που πατατε το παρακολουθι ο στρατος γεια δικιατου δουλεια,και ετσι την καναμε με ελαφρα βηματα,,αλλο παλι και τουτο,ενας απο την παρεα χτηπαει τηλ τον αδελφο του που ειναι στον στρατο μονιμοσ και μας ειπε οτι φιλανε το ουρανιο που εχει εκει,,αν ειναι δυνατον ρε παιδια,τη αλλο θα δουμε στα βουναμας,,εχετε παθει απο εσας κανενα τετιο χουνερι?
-
ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ
Σε πιο βουνο εγινε το περιστατικο. Γιατι ουρανιο εχει μονο στα υψοματα απο Μελινικιστι εως Σιδηροκαστρο και ολα τα μερη ειναι βατα και δεν χριαζετε ποδαροδρομος.
Υποπτο μου φενετε γιατι τα κιτασματα τα γνωριζουν πανω απο 30 χρονια, και τωρα τη φυλανε; παρανομες γεωτρησεις;
Το μονο που τεριαζει για βουνο ειναι το Μενικιο ορος αλλα δεν εχει ουρανιο. -
ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ
ΟΚ παιδαρε αλλα να ξερεις τα συνορα δεν φυλαγονται παρα μονο απο συνοριοφυλακες με τα μαυρα μπουφανακια και γραφουν polic.
Στρατος δεν υπαρχει πουθενα και ουτε περιπολιες κανουν πλεων.
Τα συνορα ειναι ανοικτα και μπενεις ελευθερα, μονο για ναρκωτικα στηνουν καρτερι τα παιδια.
Κατι αλλο συμβενει.
Αν ηταν περιοχη απο Αχλαδοχωρι προς Αγγιστρο τα πραγματα ειναι ζορικα και οχι για ουρανιο βεβαια αλλα για πολυ καυτερα πραγματα και σε μεγαλες ποσοτητες απο οτι φιμολογιτε.
Προσοχη παιδια μη καϊτε αθελα σας, εδω στα μερη μας οι συληψεις πανε συνεφο οπως και οι καργιολιδες ρουφιανοι. -
ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ
Με θυμησες παλιες εποχες τερμα στο παρθενο ηταν εποχη κομουνισμου–-στο νευροκοπι τους ελεγαν οτι οι κομμουνιστες αναβαν τους ανεμιστηρες γι αυτο παγωναν...την νυκτα εξω απο τις παραγκες περασαν δυο ρεο με λοκατζηδες και την αλλη μερα ο λοχαγος τους αφου ειδε τα τζιπακια ειπε οτι δεν ανισυχουσε καθολου...ενοουσε μην την σκασουμε κατα βουλγαρια μερια.....
selini καπια ασκηση θαχανε.... -
ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ
Σεληνη , το θεμα το τελειωνουμε εδω γιατι δεν υπαρχει κανενα ουρανιο , ουτε τπτ αλλο
Το μονο που υπαρχει , ειναι οι λοκατζιδες , κομμαντα , που κανουν περιπολιες και ασκησεις κοντα στα συνορα
Να ευχεσαι που ειναι εκει
Ενα μεγαλο ποσοστο ειναι τα δικα μας παλληκαρια απο Ξανθη , η απο Ρεντινα
Ζητω τα κομανταευχαριστω
-
ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ
Σεληνη , το θεμα το τελειωνουμε εδω γιατι δεν υπαρχει κανενα ουρανιο , ουτε τπτ αλλο
Το μονο που υπαρχει , ειναι οι λοκατζιδες , κομμαντα , που κανουν περιπολιες και ασκησεις κοντα στα συνορα
Να ευχεσαι που ειναι εκει
Ενα μεγαλο ποσοστο ειναι τα δικα μας παλληκαρια απο Ξανθη , η απο Ρεντινα
Ζητω τα κομανταευχαριστω
εισαι ωραιος και μετρας.
-
ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ
ασκηση κανανε τα φανταρια , κατι παρομοιο ειχα κανει και εγω τοτε στο κιλκις που υπηρετουσα , η ασκηση ηταν ανταρτοπόλεμος , μας αφησε το ρεο ως ένα σημειο και μετα μεσα από μονοπατια ανεβήκαμε με τα ποδια σε ένα βουνο και στησαμε τον καταυλισμο μεσα σε κατι φτερες , είμασταν ολη μερα με φουμο χωρις κρανη , μεναμε σε σκοινακια ανα δυο , τρωγαμε ξηρα τροφη , τα βραδυα κατεβεναμε απ το βουνο για νυχτερινες ασκησεις με αλλα ταγματα και μετα ξαναγυρίζαμε , την μερα είχαμε εντολες να μην πλησιασει κανεις τον καταυλισμο σε ακτινα 2χιλ και είχαμε ομαδες φυλαξης καλυμενους σε '' λουφες '' όπως τις λεγαμε και διωχνανε τυχον κυνηγους η περιπατητες και ταυτόχρονα φυλαγαμε μην μας την πεσουν και απ το άλλο ταγμα μιας και αυτό ηταν στο σεναριο της ασκησης , επομενω και οι φανταροι εκει πανω κατά 99 % θα επερναν μερος σε ασκηση !
-
ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ
@VAN:
νυχτερινη πορεια απο ρεντινα στα γυρω βουνα εχω κανει κι εγω. ξεκινησαμε πριν νυχτωσει και γυρισαμε στη μοναδα κατα τις 5 το πρωι.
Και εγω ημουν στις πουρναρες και σας παρακολουθουσα. χχχχ
-
ΤΑ ΣΕΡΡΑΣ
Σημερα που πιγαν τα παιδια δεν ειχε τιποτα απο σαυτους μαλον καμια ασκηση παιδια θα καναν,απο κι πορεια 1,5 χλμ ειχε βραχο 5μετρα μακροσ με 3 μετρα υψος,σκαλισμενα 3 καμπανεσ 40 ποντουσ εναν ανθρωπακη 40 ποντουσ και 3 βουλεσ οριζοντιεσ οι μια οι αριστερι 15 ποντουσ τριπα μεσα στο βραχο και οι αλεσ διο διπλα απλα σκαλισμενες ενα στρογκιλο στην ειδια διαμετρο με την προτη τριπα.τραβιξαμε ανατολικα και πεσαμε σε 3 πιγαδια το ενα ανιχτο δηλαδει αν ειναι 10 μετρα βαθοσ αυτο ειχε 5 μετρα με κλαδια φυλα απο δεντρα και κοκαλα απο ζωα και αγριουσ κισους,τα αλα 2 ειναι μπαζομενα με χομα με το ζορι τα ειδαμε,παντοσ αν να δουμε τη θα κανουν τα παιδια,εγω τα ιδα τα σημαδια και μου αρεσαν,αυτα που λετε,τουλαχιστον ειναι υσυχα εκει και τα παιδια μπορουν να ερευνισουν.φοτο δεν μου δινουν την αδεια να βαλω παντος αμα μου την δοσουν θα την βαλο την φοτο και ασ εχει περασει και ενας χρονοσ,ευχαριστω γεια τησ απαντησης σας.