και να μετα κοντα 20 χρονια που επαληθευτικε .
θα τον ζηλεβε και ο Παπαδακος
Χρυση αυγη και γιατι
δεν θα παω πολυ πισω αλλα απο 1936 επι μεταξα με την ΕΟΝ και μετεπειτα με τους χιτες και τον σκοπο τους και ενα λινκ για αναγνωση
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CF%81%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7_%CE%A7
Χρυση αυγη και γιατι
Δεν θα μπώ σε ιστορικές αναλύσεις αλλά στην σημερινή πραγματικότητα. Φαγώθηκαν όλοι <<οι δήθεν δημοκράτες>> για την ύπαρξη στο κοινοβούλιο της Χρυσής Αυγής. Αναλογίστηκε κανείς πόσους νόμους αντισυνταγματικούς έχουν ψηφίσει?? Αυτό δεν είναι φασισμός??? Και αφού το παίζουν δημοκράτες γιατί δεν μπορούν να δεχτούν ότι κάποιοι συνΈλληνες έχουν διαφορετική άποψη και είναι αρκετοί για να εκπροσωπούνται και στο κοινοβούλιο?? Θίχτηκαν σταλήθεια οι υποκριτές κλέφτες από την παρουσία της Χρυσής Αυγής ή φοβούνται μη σπάσει η ομερτά και το απόστημα?? Το ξέρουμε όλοι ότι ψηφίστηκαν από πολούς πιτσιρικάδες που δεν γνώριζαν τι ψήφιζαν και ήθελαν να κάνουν χαβαλέ. Υπάρχουν όμως και αυτοί που ήξεραν τι ψήφισαν. Οι επόμενες εκλογές είναι κοντά και τότε θα δείξει ποιά ακριβώς είναι η δύναμη της Χρυσής Αυγής. Μέχρι τότε, όποιος διαφωνεί μαζί τους, δικαίωμά του να διαφωνεί αλλά δεν μπορεί να μην αποδέχεται την παρουσία τους στη βουλή γιατί με τη στάση του αυτή ο ίδιος είναι ο πρώτος φασίστας. Πληροφοριακά δεν ψήφισα τη Χρυσή Αυγή, αλλά πιστεύω ότι σε μιά Δημοκρατία έχει χώρο για όλους.
Χρυση αυγη και γιατι
ψαχτιρια βασικα καλησπερα,ας αφησουμαι τα βιντεακια και τους δημοσιογραφους στην ακρη και ας ποιασουμαι τα σωστα επιχειρηματα.
λοιπον εγω σαν ελληνας πολητης το μονο που ακουσα απο τα μελοι τις χρυσης αυγης ειναι να βριζουν τους δημοσιογραφους να απειλουν μεταναστες,πολυτικους (και καλα εκαναν) αλλα μεχρι τωρα δεν εχω ακουση το τι ακριβως πρεσβεβουν αυτοι οι ανθρωποι και αυτο το κομα,το μονο πραγμα που ακουσα ειναι οτι θα διοξουν τους ματαναστες (που οντος ειναι ενα μεγαλο προβλημα και καλα θα κανουν να τους διοξουν)και ερωτω μονο οι μεταναστες ειναι το προβλημα της ελλαδας?
ας παμε τωρα στο περυφιμο εγερθητω που εχθες το ακουσαν οι δημοσιογραφοι αυριο μπορει να το ακουσει ενας οποιος διποτε ελληνας πολυτης οι ιδιοι ειπαν οτι καποτε πρεπει να μαθουμαι να πυθαρχουμαι πολυτες και δημοσιογραφοι και ερωτω σε ποιον να πυθαρχουμαι κυριοι στον κυριο μηχαλολιακο?
δεν ξερω για εσας παντως εγω εμαθα να πυθαρχω σε ανοτερους μου στο στρατο,δασκαλους μου στο σχολειο,και στα οργανα της ταξεος ως πολυτης και οχι σε εναν πολυτικο που πριν καλα καλα μπει στην βουλη προσπαθει να επιβαλει τον σεβασμο. Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ
Χρυση αυγη και γιατι
το νοημα ειναι βαθυ και παλιο δυσκολα θα το πιασης,αν δεν δεις και την απεναντι πλευρα
φιλε μου εγω δεν ειπα οτι ειναι οι μονοι φτεχτες ειναι οι δεξιοι αντιθετος ισως οι αριστεροι ειναι χειροτεροι απλος επιδει εγεινε λογος για την χρυση αυγη και οτι και καλα ειναι οι σωτηρες του εθνους
Χρυση αυγη και γιατι
Uploaded with ImageShack.us
φιλε μου εχω αρχηση να το πιστευω ισως ο στρατος να ειναι ο μονος που πραγματικα αγαπαει την ελλαδα
Χρυση αυγη και γιατι
φιλε μου εγω δεν ειπα οτι ειναι οι μονοι φτεχτες ειναι οι δεξιοι αντιθετος ισως οι αριστεροι ειναι χειροτεροι απλος επιδει εγεινε λογος για την χρυση αυγη και οτι και καλα ειναι οι σωτηρες του εθνους
φιλε κανεις απο ολους αυτους δεν ειναι σωτηρας,απλα η χρυση αυγη ειναι η τιμωρια τους,ενα εμποδιο στα ποδια τους στο ξεπουλημα τις πατριδας,ενα αγκαθι στα πλευρα αυτης της δημοκρατιας των πολιτικων και οχι των πολιτων,αυτοι αντιπροσωπευουν ολους εμας που πιστευουμε στην ελλαδα ακερματιστη,προσεξε την αντιδραση οχι μονο του πολιτικου κοσμου του δικου μας αλλα και των ευρωπαιων,τα εχουν παιξη,προσπαθουν να εξαφανισουν απο παντου την χρυση αυγη,μεχρι και την σελιδα κλεισαν που τοσα χρονια δεν το πραξαν,αλλα τρομαξαν απο το ποσοστο που πηρε
γιαυτο και εγω ψηφιζω χρυση αυγη,να εχουν ενα αγκαθι στα πλευρα τους στο ξεπουλημα των παντων,και οπως φαινετε ο τσιπρας θα ειναι το πρωτο κομμα,και εδω ειναι που χρειαζονται οι εθνικιστες
μακεδονια-θρακη-ηπειρος θα χαθουν με αυτον τον πιτσιρικα αν κυβερνηση ποτε,ο φυσικος πλουτος θα παη κατα διαολου,χειροτερος απο το πασοκ ειναι,γιαυτο ψηφιζω αντιδραση ωστε να μπουν στην βουλη,εκει θα φανη και τι βιολι τραβανε σαν κομμα,η θα σβησουν οπως το λαος η θα πιασουν τα ουρανια
Χρυση αυγη και γιατι
φιλε κανεις απο ολους αυτους δεν ειναι σωτηρας,απλα η χρυση αυγη ειναι η τιμωρια τους,ενα εμποδιο στα ποδια τους στο ξεπουλημα τις πατριδας,ενα αγκαθι στα πλευρα αυτης της δημοκρατιας των πολιτικων και οχι των πολιτων,αυτοι αντιπροσωπευουν ολους εμας που πιστευουμε στην ελλαδα ακερματιστη,προσεξε την αντιδραση οχι μονο του πολιτικου κοσμου του δικου μας αλλα και των ευρωπαιων,τα εχουν παιξη,προσπαθουν να εξαφανισουν απο παντου την χρυση αυγη,μεχρι και την σελιδα κλεισαν που τοσα χρονια δεν το πραξαν,αλλα τρομαξαν απο το ποσοστο που πηρε
γιαυτο και εγω ψηφιζω χρυση αυγη,να εχουν ενα αγκαθι στα πλευρα τους στο ξεπουλημα των παντων,και οπως φαινετε ο τσιπρας θα ειναι το πρωτο κομμα,και εδω ειναι που χρειαζονται οι εθνικιστες
μακεδονια-θρακη-ηπειρος θα χαθουν με αυτον τον πιτσιρικα αν κυβερνηση ποτε,ο φυσικος πλουτος θα παη κατα διαολου,χειροτερος απο το πασοκ ειναι,γιαυτο ψηφιζω αντιδραση ωστε να μπουν στην βουλη,εκει θα φανη και τι βιολι τραβανε σαν κομμα,η θα σβησουν οπως το λαος η θα πιασουν τα ουρανια
φιλε τωρα συμφονουμαι απολητα για αυτο τον λογο και μονο ειναι ΑΠΑΡΕΤΙΤΗ η χ.α. γιατι αν κυβερνυσει μονο του αυτο το βλαμενο η ελλαδα θα γεμισει μεταναστες,δεν θα υπρχει εικονα του χριστου στα σχολεια και ποιος ξερει που θα πουλησει ΜΑΚΕΔΟΝΙ-ΘΡΑΚΗ-ΗΠΕΙΡΟ
Χρυση αυγη και γιατι
Θα σας πω ενα παραδιγμα την απλη μπακαλικη γλωσσα.
Εχεις μια εταιρια και προσλαμβανεις ενα λογιστικο τιμ που μετα απο 2 χρονια καταλαβενεις οτι σε κλεβαν! τι κανεις; ακολουθεις την οδο αστυνομια-συληψη-δικαστηριο. Το κρατος ειναι εταιρια, οι πολιτες ειναι ο εργοδοτης. Κλεψαν τον εργοδοτη αυτοι οι 300 αυτο ειναι σιγουρο. Και τωρα ζιτανε να ξαναμπουν στο λογιστηριο περνοντας μας απο την τσεπη και αυτα τα ολιγα κερδη που μας εδοσαν για να μας ξεχρεωσουν. Πιο λογικος εργοδοτης δεν θα φωναζε την αστυνομια για να τους συλαβει; Εμεις οχι μονο δεν τους συλαμβανουμε αλλα και τους ξαναπροσλαμβανουμε στο λογιστηριο. Προ τη αυτος ο παραλογισμος;
Χρυση αυγη και γιατι
χρυσοθηρα το 2047 δεν ηρθε ακομα και ο τυπος ειναι στημενος με νεες καμερες που ξεχασαν και να βαλουν ημερομηνια
το δευτερο εινα 29/8/2011 και το πρωτο 9/11/2011
κανεις σοβαρος δεν θα εβαζε τετοια βιντεο στο ιντερνετ
δες τωρα και τον συντακτη ολων αυτων που ειναι βαλτοι απο το τρομακτικο και την ημερομηνια
http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_604.html?zx=cefe9748980d0237
μην παρασυρεσθε απο μακακιες,προσπαθουν να βγαλουν εξω απο το παιχνιδι την χρυση αυγη
Χρυση αυγη και γιατι
χρυσοθηρα το 2047 δεν ηρθε ακομα και ο τυπος ειναι στημενος με νεες καμερες που ξεχασαν και να βαλουν ημερομηνια
το δευτερο εινα 29/8/2011 και το πρωτο 9/11/2011
κανεις σοβαρος δεν θα εβαζε τετοια βιντεο στο ιντερνετ
δες τωρα και τον συντακτη ολων αυτων που ειναι βαλτοι απο το τρομακτικο και την ημερομηνια
http://tro-mpa-ktiko.blogspot.com/2011/09/blog-post_604.html?zx=cefe9748980d0237
μην παρασυρεσθε απο μακακιες,προσπαθουν να βγαλουν εξω απο το παιχνιδι την χρυση αυγη
απλα μου εκανε εντηποση και το εβαλα τωρα τι παιζει δεν ξερω