μαγκες δεν ξερω για εσας παντος εγω λοιπηθηκα τον καημενο τον παυλοπουλο αχνα δεν εβγαλε χαχαχαχα
-
Χρυση αυγη και γιατι
Καποτε επρεπε μα γινει οι αρχη.Η καριολα λιγες εφαγε.Ολοι αυτοι οι σοσιαλκομουνιστοδημοκρατες δεν θελουν μονο ξυλο αλλα και Γ@@@@ι απο τον κ….......... οι μπασταρδοι.
ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ:36_1_1:
Ποτε θ΄αρθει αυτη η αγια μερα να ακουστη ο γλυκος μεταλικος ηχος της ελπιστριας και το κροταλισμα απο το 50ρι. -
Χρυση αυγη και γιατι
Καποτε επρεπε μα γινει οι αρχη.Η καριολα λιγες εφαγε.Ολοι αυτοι οι σοσιαλκομουνιστοδημοκρατες δεν θελουν μονο ξυλο αλλα και Γ@@@@ι απο τον κ….......... οι μπασταρδοι.
ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ:36_1_1:
Ποτε θ΄αρθει αυτη η αγια μερα να ακουστη ο γλυκος μεταλικος ηχος της ελπιστριας και το κροταλισμα απο το 50ρι.και ποιος θα το οδηγαει ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗς ο γιοτας που πηρε αναβολη χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχααααααααααααααα .ποιος νεος θα πολεμησει που οι μισοι ειναι εδερφες οι αλλοι γιοταδες οι τα μαμοθρεφτα .δουλευομαστε μεταξη μας.
-
Χρυση αυγη και γιατι
και ποιος θα το οδηγαει ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗς ο γιοτας που πηρε αναβολη χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχααααααααααααααα .ποιος νεος θα πολεμησει που οι μισοι ειναι εδερφες οι αλλοι γιοταδες οι τα μαμοθρεφτα .δουλευομαστε μεταξη μας.
Ας κανουν την αρχη και υπαρχουν παλικαρια οχι εκει μεσα που ξερουν να οδηγουν και να σκοπευουν καλα:36_2_53: Μονο να αρχισει να γινετε μπαχαλο η κατασταση χριαζετε.
-
Χρυση αυγη και γιατι
Κάποιοι θέλουν ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ να διχάσουν τους 'Ελληνες. Θέλουν να πέσουμε στην παγίδα του εμφυλίου. Καιρός να ξυπνήσουμε λέω εγώ και να αφήσουμε τις μαγκιές και τα καλά έκαναν γιατί αύριο, αν δεν τους δώσουμε αυτό που θέλουν, ίσως και να βγάλουν πιστόλι εναντίον μας… Σαν Έλληνες που είμαστε, σήμερα στο 2012, πρέπει να είμαστε ενωμένοι εναντίον κάθε είδους εξουσίας που μας αδικεί με όποιο τρόπο. Δεν θα ακολουθώ το άδικο που μου επιβάλλουν τα κόμματα και ειδικά αυτοί της Χ.Α. Λες και ζω στο 1945 όπου οι κομουνιστές ήταν στα βουνά... Πίσω θα πάμε βρε παιδιά;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Χρυση αυγη και γιατι
μεγαλη κουβεντα ειπες τα περι εμφυλιου και μας το χαλας,ειμαστε μεγαλα αγορακια που βραζη το αιμα τους,και επειδη ρετσινα δεν εχη βγαζουμε τα απωθημενα μας με αυτα
τι συνιστας λοιπον ΚΚΕ?
και το διλημμα
Youtube Video -
Χρυση αυγη και γιατι
μεγαλη κουβεντα ειπες τα περι εμφυλιου και μας το χαλας,ειμαστε μεγαλα αγορακια που βραζη το αιμα τους,και επειδη ρετσινα δεν εχη βγαζουμε τα απωθημενα μας με αυτα
τι συνιστας λοιπον ΚΚΕ?
και το διλημμαΧριστέ και Παναγιά!! Είπα εγώ για ΚΚΕ;;; Εγραψα αυτό που βλέπω κάθε ημέρα σε μπλογκς και Facebook. Αρκετοί μιλάνε για εμφύλιο.
Είμαι πέρα από κόμματα και ιδεολογίες. Είμαι Ελληνίδα και άνθρωπος. Θέλω να ζω σε δημοκρατικό περιβαλλον και όχι σε καθεστώς τρομοκρατίας όπως αυτό που ζω σήμερα.
Θα το ξαναγράψω: Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και ούτε πρόκειται.
Το βιντεάκι πολύ καλό. Έτσι για να μαθαίνουμε και λίγη ιστορία! -
Χρυση αυγη και γιατι
τι συνιστας λοιπον ΚΚΕ?
και το διλημμα
Youtube Videoεπειδη η δημοκρατια που βιωνουμε ειναι φτιαχτη για δουλους και αρχοντες τα επομενα 30 χρονια με τετοια γεγονοτα θα ζουμε
πραγματικη δημοκρατια μονον στον παραδεισο θα δουμε:36_1_55::36_1_55::36_1_55: