ειστε ακομα μπερδεμενοι,δεν ξερετε τι ζητατε,τι ειναι αυτο που σας γεμιζη σαν πολιτες,μονο ο τομ δειχνη αυτο που σκεπτεται πραγματικα,και εγω που ξερω τι ζητω και τι θελω
εσεις θα πατε στις καλπες την αλλη κυριακη να ψηφισετε ΝΔ και θα ριξετε συριζα ενω θελατε πασοκ,ισως φταιη η ηλικια που μαζι με τον ρωσο ειμαστε ανω των ηντα και γνωριζουμε πραγματα και ιστορια
εσεις που γεννηθηκατε μετα την μεταπολιτευση χασατε την μπαλα λογω διαφθορας και πλουτου που ειχε η χωρα απο τα δανεικα
βαλτε κατω την λογικη,ψαξτε λιγο το ιντερνετ τι περασε η χωρα απο το 1940 και μετα,και τι θα περαση απο εδω και περα,και ψηφιστε με λογικη
οποιο κομμα και να υποστιρηξετε μην κοιταξετε μονο τα δικα σας θελω αλλα να σκεφτητε και το μελον σας
εγω πλεον θα ψηφισω χρυση αυγη για να τους τιμωρησω,γιατι τοσες δεκαετιες του ψηφιζα και με δουλευαν,με περασαν μια δημοκρατια που δεν θελω,και με αναγκαζουν να οπλισθω για να υπερασπιστω τα δικαιωματα μου
δεν ψηφιζω την χρυση αυγη για το οικονομικο προγραμμα,και ουτε οτι θα σωσουν αυτοι την χωρα,αλλα για να μπουνε στην βουλη και να μοιρασουν μπουκετα και σφαλιαρες,κατι που δεν μπορω να κανω εγω,και το θελω πολυ αυτο,αλλα θα με κλεισουν μεσα,γιαυτο βαζω τον αντιπροσωπο μου στην βουλη να τους δειξη την αγαπη μου