@gate:
Παρη το πραξικοπημα δεν ξεφηγε καθολου απο τους αμερικανους
Αν κατσεις και σκευτεις θα δεις οτι απο τοτε γιναμε κοτες
και στο τελος μας εφεραν και τους ηροες του πολυτεχνιου να μας κηβερνησουν
οποτε το σχεδιο τους δεν απετηχε
Δυστηχώς έτσι είναι και η κορύφωση αυτού του φαινομένου, είναι να μας κυβερνά ο αλλοδαπός πρωθυπουργός τζεφρι μινέικο.
@lexibol:
φιλε τα εχεισ μπερδεψει πολυ…...
Δυστηχώς έτσι όπως τα λέει είναι, όταν οργάνωσαν τον παπανδρέου και τον καραμανλή στο εξωτερικό, όταν είδαν ότι θα εκπληρώσουν το προγραμμά τους, όταν τους έβαλαν στις στοές τους , τότε έπεσε ο παπαδόπουλος, που βρήκαν τα υλικά να φτιάξουν σταθμούς οι φοιτητές? που βρήκαν εξοπλισμό και εφόδια, ποιος έκαιγε περίπτερα οι αντιστασιακοί νομίζεις, η cia τα έκανε και έβγαιναν μετά την χούντα να λέει ο κάθε σημίτης και ο κάθε άλλος μαλάκας ότι εγώ το έκανα. ο καραμανλής μόλις΄τον έφεραν δεν έδωσε την σπηλιά τσούτσουρα στους αμερικάνους για να πάρουν την τεχνολογία των στελθ ?
το άλλο λαμόγια ο αντρέας παπανδρέου, δεν έλεγε έξω οι βάσεις και δίναμε και κόλο στους αμερικάνους?
παιδιά όλοι οι πολιτικοί εκπληρώνουν τους σκοπούς τους, δεν έχω δει ακόμα πολιτικό που να μην προσπαθεί να μασονοποιηθεί, ακόμα και τα γιδοτσόπανα που ξέρω που βγήκαν κατα λάθος.
@gate:
«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».
Αυτα τα ειπε ο Χένρι Κίσινγκερ
Μηπως τα καταφεραν
γιατί οι λίρες που ψάχνουμε για ποιον σκοπό έπεφταν ?
για να πολεμάμε μεταξύ μας και να αφήνουμε τους άλλους να κάνουν την μοιρασία, οι αλβανοί, οι τούρκοι, βούλγαροι, οι ιταλοί ήταν με τους γερμανούς και στο τέλος, με την μαλακία του εμφυλίου, καρπώθηκαν οφέλη από τον πόλεμο, ενώ έπρεπε να είχαμε απαιτήσει να τους γαμήσουμε..
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.