Δεν έκατσα να διαβάσω όλο το κείμενο γιατί απλά βλέπω την ιστορία να περνάει μέσα από τα μάτια μου, όπως είπε και ο Πάρης, ακόμα και η άσφαλτος πο πατάς του παπαουλου είναι όποιες ρίξανε μετά φεύγανε στον χρόνο μερικές φορές μαζί και με τον δρόμο, όλα τα εργοστάσια επί παπαδόπουλου ανοίχτηκαν ακόμα και αραπάδες φτιάξανε διυλιστήρια με ελληνικά ονόματα την ελλάδα, είναι πολλά αυτά που γίνονται από μια μοναρχία σωστή η από μια δημοκρατία σωστή, αυτό που εχουμε την ελλάδα σήμερα είναι 300 εκλεγμένι προδότες που παίζουν το παιχνίδι του σπόνσορά τους.
είναι κρίμας για τα παιδιά μας να ζήσουν του μέλλον τους φίλε μου, του παπανδρέου και του καραμαλή μην φοβάσε καβατζομένα είναι και μάλιστα κάποιοα στιγμή θα είναι οι μελλοντικοί ηγέτες όσο εμείς α είμαστε μαλάκες ια δεν θα τους γαμάμε αλλά θα συνεχίσουμε να τους γλύφουμε και να τρέχουμε σαν τα κλωσσόπουλα από πίσω τους, ρε ακόμα και το ρούχο που φοράνε δικό μας είναι!!!!
ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!! :36_6_2:
:36_2_53::36_2_53:ξυπνα ωρε βοιδολαεεεε ξυπνα και γαμα τους το μουνι που τους πεταγε επιτελους!!!παρη η σβηστο οτι γραψω και σε οποιο νημα αποψε η μπαναρισε με.συγγνωμη απολους αλλα δεν παει αλλο.απο τωρα ειμαι και εγω επαγγελματιας ανεργος,πουντο μπουρδελο το κρατος που τοσα χρονια το πληρωνω γαμω τοχρ…......