παιδες ζητω να γνωρισθω με ατομα απο εδω μεσα με γερο στομαχι που να αντεχουν τις γροθιες
3 ατομα ειναι ηδη στο μυαλο μου οτι μπορη να αντεχουν
karampi-moyia-vng
οι παρακατω ξερω οτι αντεχουν ακομα σε καλπαζιες
goldhuder-hunter-tyremporas-lokros-kapastas-pannas-plavos-apogonos-Geo
δεν θα πω δημοσια σε τι παλαβα θα σας οδηγησω,αλλα ποσο μπορειται να με εμπιστευθειται σε αυτο που θα κανω
και αυτοι που θα ακολουθησουν αν μπορουν να στηριξουν οικονομικα την παλαβομαρα μου(ρεφενε οτι βγη)
σπο το να σας στελνω μηνυματα εναν εναν προτιμω να το αναρτησω εδω να δω τι θα βγη και ποιο θελουν να συμμετασχουν
και να ξεκινησω την επιλογη
-
Με το ποδι στο στομα του λυκου
πριν 13 χρόνια Φήμη: 434 | Δημοσιεύσεις: 17,160 -
Στην παλαμοβαρα λεμε ναι..
στα λιρονια λεμε ναι..
στα πιπινια λεμε ναι…!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝπριν 13 χρόνια Φήμη: 159 | Δημοσιεύσεις: 5,562 -
Μα και στους Φίλους λέμε ναι…!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!πριν 13 χρόνια Φήμη: 3,635 | Δημοσιεύσεις: 9,137 -
παιδες ζητω να γνωρισθω με ατομα απο εδω μεσα με γερο στομαχι που να αντεχουν τις γροθιες
3 ατομα ειναι ηδη στο μυαλο μου οτι μπορη να αντεχουν
karampi-moyia-vng
οι παρακατω ξερω οτι αντεχουν ακομα σε καλπαζιες
goldhuder-hunter-tyremporas-lokros-kapastas-pannas-plavos-apogonos-Geo
δεν θα πω δημοσια σε τι παλαβα θα σας οδηγησω,αλλα ποσο μπορειται να με εμπιστευθειται σε αυτο που θα κανω
και αυτοι που θα ακολουθησουν αν μπορουν να στηριξουν οικονομικα την παλαβομαρα μου(ρεφενε οτι βγη)
σπο το να σας στελνω μηνυματα εναν εναν προτιμω να το αναρτησω εδω να δω τι θα βγη και ποιο θελουν να συμμετασχουν
και να ξεκινησω την επιλογηΜανιακε 8 χρονια κιckboxing και 4 χρονια ελευθερη παλη κατι θα κανω και εγω ,βαλε με μεσα !!
πριν 13 χρόνια Φήμη: 206 | Δημοσιεύσεις: 2,656 -
Aν δεν βιάζεσαι Πάρη 10 Ιανουαριου επιστρέφω απο εξωτερικό
πριν 13 χρόνια Φήμη: 34 | Δημοσιεύσεις: 621 -
κανεις δεν βιαζεται μπιλυ γυρνα εσυ και εδω θα ειμασται
παρη δεν μας λες τι ακριβως θελεις να κανεις ,να ξερουμε και εμεις οι υπολοιποι απο τι κακο γλυτωσαμε??
πριν 13 χρόνια Φήμη: 8 | Δημοσιεύσεις: 1,489 -
Πως θα το πεις το κομμα;
πριν 13 χρόνια Φήμη: 175 | Δημοσιεύσεις: 4,127 -
Πάρη ,αν δε σε δέχονται στο ΚΑΠΗ , ευχαρίστως να πλακωθούμε στο ξύλο για το δίκαιο αιτημά σου.
Μάλον όμως ζητάς δημοσίως κάτι από συγκεκριμένα άτομα απλά για να το δούμε οι υπόλοιποι.
Λες και δεν μας φτάναν τα μυστήρια με τους ανιχνευτές και τα σημάδια έχουμε και τους δικούς σου γρίφους τώρα…πριν 13 χρόνια Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 484 -
οι δικοι μου γριφοι ειναι αντιμετωπισιμοι,απλα βγαλε τις παρωπιδες και κοιτα λιγο καλυτερα προς τα πλαγια,τα (συνκεκριμενα ατομα ειναι λιγα)και οι αφανεις πολλοι επιλεγης σε ποιο πλευρο θα κοιμηθης
Καλημερα σε ολους. Παρη ευτυχως που εχω τα στρατιωτικα απο την ενδοξη εποχη, (της νεοτητος). Πρεπει ομως να κανω μια δοκιμη να δω εαν μου χωρανε ακομα….
πριν 13 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 75 -
Κάτσε να περάσω ξανά κανα δυό φορές το στίβο μάχης, γιατί με το αφεντικό που μπλέξαμε, μπορεί ξαφνικά να βρεθούμε στο Αφγανιστάν.
πριν 13 χρόνια Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 1,083 -
εσενα για ποιο μακρια σε εχω,κινα μερια
Κάνε τον κόπο και στείλε Π.Μ. να ξέρουμε περί τίνος πρόκειται, αφού το πρόβλημα δεν το δημοσιεύεις. Ποτέ δεν ξέρεις από που θα πάρεις βοήθεια. Καλές γιορτές!!!:36_3_16:
πριν 13 χρόνια Φήμη: 29 | Δημοσιεύσεις: 2,375 -
Αφεντικο αμα μας δωσεις και λιγη ντοπα (τσιπουρο) κατι γινεται!
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."πριν 13 χρόνια Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4,808