παιδες ζητω να γνωρισθω με ατομα απο εδω μεσα με γερο στομαχι που να αντεχουν τις γροθιες
3 ατομα ειναι ηδη στο μυαλο μου οτι μπορη να αντεχουν
karampi-moyia-vng
οι παρακατω ξερω οτι αντεχουν ακομα σε καλπαζιες
goldhuder-hunter-tyremporas-lokros-kapastas-pannas-plavos-apogonos-Geo
δεν θα πω δημοσια σε τι παλαβα θα σας οδηγησω,αλλα ποσο μπορειται να με εμπιστευθειται σε αυτο που θα κανω
και αυτοι που θα ακολουθησουν αν μπορουν να στηριξουν οικονομικα την παλαβομαρα μου(ρεφενε οτι βγη)
σπο το να σας στελνω μηνυματα εναν εναν προτιμω να το αναρτησω εδω να δω τι θα βγη και ποιο θελουν να συμμετασχουν
και να ξεκινησω την επιλογη
-
Με το ποδι στο στομα του λυκου
-
παιδες ζητω να γνωρισθω με ατομα απο εδω μεσα με γερο στομαχι που να αντεχουν τις γροθιες
3 ατομα ειναι ηδη στο μυαλο μου οτι μπορη να αντεχουν
karampi-moyia-vng
οι παρακατω ξερω οτι αντεχουν ακομα σε καλπαζιες
goldhuder-hunter-tyremporas-lokros-kapastas-pannas-plavos-apogonos-Geo
δεν θα πω δημοσια σε τι παλαβα θα σας οδηγησω,αλλα ποσο μπορειται να με εμπιστευθειται σε αυτο που θα κανω
και αυτοι που θα ακολουθησουν αν μπορουν να στηριξουν οικονομικα την παλαβομαρα μου(ρεφενε οτι βγη)
σπο το να σας στελνω μηνυματα εναν εναν προτιμω να το αναρτησω εδω να δω τι θα βγη και ποιο θελουν να συμμετασχουν
και να ξεκινησω την επιλογηΜανιακε 8 χρονια κιckboxing και 4 χρονια ελευθερη παλη κατι θα κανω και εγω ,βαλε με μεσα !!
-
Πάρη ,αν δε σε δέχονται στο ΚΑΠΗ , ευχαρίστως να πλακωθούμε στο ξύλο για το δίκαιο αιτημά σου.
Μάλον όμως ζητάς δημοσίως κάτι από συγκεκριμένα άτομα απλά για να το δούμε οι υπόλοιποι.
Λες και δεν μας φτάναν τα μυστήρια με τους ανιχνευτές και τα σημάδια έχουμε και τους δικούς σου γρίφους τώρα…